20 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒουτσάκη Καίτη

Σχετικές αναρτήσεις

Βουτσάκη Καίτη

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Βουλγαρίδης 1942-
Επόμενο άρθροΒουτσινά Ρένα

Σχετικές αναρτήσεις

Κάππης Γιώργος

Ο ηθοποιός Γιώργος Κάππης γεννήθηκε το 1928, στην Θεσσαλονίκη και έγινε γνωστός από δεύτερους ρόλους σε κωμωδίες του κινηματογράφου.Εμφανίστηκε σε ταινίες του Δαλιανίδη και...

Πόνεσα πολύ για σένα

Περίληψη: Μια γυναίκα αφήνει το σπίτι και την κόρη της, για να γυρίσει στην Αθήνα και να δουλέψει ξανά ως ηθοποιός. Ο άντρας της...

Μαίρη Μοντ

Η Μαίρη Μοντ -Σπάθη (Mαρία Μουστάκα) γνωστή τραγουδίστρια της περιόδου '55-'65 που υπήρξε σύζυγος ενός σπουδαίου Θεσσαλονικιού συνθέτη ελαφρού τραγουδιού και μαέστρου, του Αλέκου...

Τελευταίες αναρτήσεις