17.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒουτσάκη Καίτη

Σχετικές αναρτήσεις

Βουτσάκη Καίτη

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Βουλγαρίδης 1942-
Επόμενο άρθροΒουτσινά Ρένα

Σχετικές αναρτήσεις

Υπάρχει και φιλότιμο (1965-1966)

Η ταινία, "Υπάρχει και φιλότιμο" προβλήθηκε τη σαιζόν 1965-1966 και έκοψε 325.683 εισιτήρια. Ήρθε στην 12η θέση σε 101 ταινίες. -Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό...

Ο τσαρλατάνος (1973-1974)

Η ταινία, "Ο τσαρλατάνος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1973-1974 και έκοψε 174.834 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 44 ταινίες. -Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης του...

Γιάννης Μαρκόπουλος

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες. Έχοντας δεχτεί από νωρίς επιδράσεις από τη μουσική της Κρήτης και της ευρύτερης περιοχής της...

Τελευταίες αναρτήσεις