39.1 C
Athens
Κατηγορία:

Βουτσάκη Καίτη

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

Προηγούμενο άρθροΒουλγαρίδης Βαγγέλης
Επόμενο άρθροΒουτσινά Ρένα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα