Βουτσάκη Καίτη

on

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

Προηγούμενο άρθροΒουλγαρίδης Βαγγέλης
Επόμενο άρθροΒουτσινά Ρένα
Ελληνικός Κινηματογράφος Βουτσάκη Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,094ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Θεοδώρου Σούλης Βουτσάκη Καίτη

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο. Φιλμογραφία Μαρίνα (1947) Αγαπούλα μου (1960) Η αυγή του...
Αρμένης Γιώργος Βουτσάκη Καίτη

Αρμένης Γιώργος

Θεοχάρη Έφη Βουτσάκη Καίτη

Θεοχάρη Έφη

Κώνστα Ντίνα Βουτσάκη Καίτη

Κώνστα Ντίνα