in

Βουτσάκη Καίτη

Βουτσάκη Καίτη Βουτσάκη Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Η Καίτη Βουτσάκη ήταν χορεύτρια και μεγάλη σταρ του αιγυπτιακού κινηματογράφου, όπου έκανε καριέρα με το όνομα ”Kitty”. Τρείς ήταν η μεγάλες χορεύτριες της Αιγύπτου: Η Ταχία Καριόκα, η Σάμια Γκαμάλ και η Καίτη Βουτσάκη. Πριν αναδειχθεί στην Αίγυπτο, ήταν ηθοποιός με το ”Θίασο Λεμού”. Σεμνός άνθρωπος πού δέν μιλούσε ποτέ γιά τόν έαυτο της.

Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0
Βουτσάκη Καίτη Βουτσάκη Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Βουλαλάς Τάκης

Βουτσάκη Καίτη Βουτσάκη Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Βουτσίνος Γιώργος