Tos

Όροι χρήσης

Οποιαδήποτε χρήση του ellinikoskinimatografos.gr συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή όλων των παρακάτω όρων.

Το ellinikoskinimatografos.gr είναι ένα ευρετήριο (directory) blog, στοχευμένο σε ειδικό περιεχόμενο. Αναζητεί, συλλέγει, ταξινομεί και δημοσιεύει διαδικτυακές διευθύνσεις (URLs) που παραπέμπουν σε οπτικοακουστικά έργα που φιλοξενούνται σε τρίτους. Τα έργα αυτά δεν φιλοξενούνται ούτε και προβάλλονται από το ίδιο το ellinikoskinimatografos.gr. Τη στιγμή που επιλέγετε οποιοδήποτε από τους διαθέσιμους συνδέσμους (links) μεταφέρεστε ή συνδέεστε αυτόματα με τις υπηρεσίες τρίτων.

Το ellinikoskinimatografos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των οπτικοακουστικών έργων στα οποία αναφέρεται στον κατάλογό του ούτε και για τους όρους με τους οποίους αυτά μεταδίδονται από τις υπηρεσίες τρίτων. Δε φέρει επίσης καμία ευθύνη για την ποιότητα των εν λόγω υπηρεσιών ούτε και εγγυάται την αδιάλειπτη παροχή τους. ellinikoskinimatografos.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, αφαιρέσει, ή τροποποιήσει κάποια από τις ιστοσελίδες του οποιοδήποτε δημοσιευμένο διαδικτυακό σύνδεσμο ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Το ellinikoskinimatografos.gr δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει αλλά ούτε και εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τα οπτικοακουστικά έργα τα οποία ευρετηριάζει. Η εκμετάλλευση αυτών βρίσκεται υπό τον αποκλειστικό έλεγχο των υπηρεσιών που τα φιλοξενούν και τα προβάλλουν. ellinikoskinimatografos.gr είναι μια υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν και συντηρείται από τις διαφημίσεις που προβάλλει στις δικές του ιστοσελίδες και μόνο.

Σχόλια
Το ellinikoskinimatografos.gr δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν σχόλια για το περιεχόμενό του.
Οι οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούν οι χρήστες-σχολιαστές είναι οι εξής:
Οι χρήστες θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων καθώς και το δικαίωμά τους να τις εκφράζουν. Προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος σχολιαστών ή τρίτων προσώπων ή προς το ίδιο το ellinikoskinimatografos.gr δεν είναι αποδεκτές.

Απαγορεύονται σχόλια τα οποία μπορούν να επισύρουν νομικές κυρώσεις ή άλλες νόμιμες απαιτήσεις εκ μέρους τρίτων, όπως, για παράδειγμα, συκοφαντικά ή δυσφημιστικά κείμενα.
Η θεματολογία των σχολίων καλό είναι να σχετίζεται με το περιεχόμενο της σελίδας (σειρά, εκπομπή ή ταινία) στην οποία δημοσιεύονται.

Σε περιπτώσεις παράθεσης αποσπασμάτων από κείμενα τρίτων θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρεται ο συγγραφέας ή/και η πηγή και εάν είναι δυνατόν και ο σύνδεσμος προς το σχετικό ιστότοπο.
Απαγορεύονται οποιαδήποτε λινκ εκτός των σελίδων του ellinikoskinimatografos.gr στα σχόλια, εξαιρούνται σχόλια από τους διαχειριστές τις σελίδας όπου θέλουν να ανακατευθύνουν ένα χρήστη σε σελίδα πληροφόρησης.
Τα σχόλια πριν δημοσιευτούν στη σελίδα παιρνούν από έλεγχο για τη τήρηση των παραπάνω, σε αντίθετη περίπτωση το σχόλιο θα σβήνεται χωρίς καμία προειδοποιήση
Σημείωση : τα σχόλια για να εμφανιστούν στη σελίδα μπορεί να περάσουν μέχρι και 36 ώρες.

Όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται στο ellinikoskinimatografos.gr αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών. Το ellinikoskinimatografos.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιανδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες απόψεις των χρηστών.
Εάν θεωρείτε κάποιο σχόλιο προσβλητικό για εσάς ή κάποιον τρίτο, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ellinikoskinimatografos.gr.

Περιορισμός ευθύνης
ellinikoskinimatografos.gr δεν φέρει ευθύνη, και δεν υποχρεούται στην αποκατάσταση της ζημιάς που τυχόν θα υποστεί ο επισκέπτης – χρήστης των σελίδων ή/και τα μέλη των υπηρεσιών του, από αμέλεια ή τεχνικά προβλήματα, και επίσης δεν φέρει ευθύνη για «ιούς» που τυχόν θα κυκλοφορήσουν και θα προκαλέσουν προβλήματα ή οποιασδήποτε φύσεως ζημιά.
Ο επισκέπτης των υπηρεσιών της συγκεκριμένης σελίδας αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών και το περιεχόμενό τους παρέχεται “όπως είναι”. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το ellinikoskinimatografos.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και των περιεχομένων του, στα οποία και προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.
Το ellinikoskinimatografos.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα του ellinikoskinimatografos.gr θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνδεδεμένο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το ellinikoskinimatografos.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το ellinikoskinimatografos.gr.

Το ellinikoskinimatografos.gr χρησιμοποιεί διαφημιστικές εταιρείες τρίτων για την προβολή διαφημίσεων κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο. Οι εταιρείες αυτές μπορεί να κάνουν χρήση πληροφοριών (χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτές ονόματα, επίθετα, διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμοί τηλεφώνων) που αφορούν τις επισκέψεις του χρήστη σε αυτών και άλλους ιστότοπους με σκοπό την προβολή διαφημίσεων ειδών και υπηρεσιών που είναι πιθανότερο να ενδιαφέρουν τον εκάστοτε χρήστη.
Το ellinikoskinimatografos.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημιά υποστεί ο επισκέπτης μετά από επίσκεψή του στις σελίδες των διαφημίσεων που προβάλλονται στο ellinikoskinimatografos.gr οι οποίες παρέχονται από εταιρείες τρίτων

Το ellinikoskinimatografos.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το ellinikoskinimatografos.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

To ellinikoskinimatografos.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει, σβήσει και προσθέσει οποιαδήποτε στιγμή στο παραπάνω κείμενο, είναι κατ’ εξοχήν δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι πάντα.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ellinikoskinimatografos.gr