14.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΧαλκιά Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Χαλκιά Μαίρη

Η Μαίρη Χαλκιά γεννήθηκε το 1944 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά της ΥΕΝΕΔ ,”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας την “Ρέα’.

Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού Πάνου Βέλια. Σήμερα ζει στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Φιλμογραφία
Ένας αλλά λέων (1988)
Ο Τσιτσιολίνος (1987)
Έλα τώρα… που λείπει ο άνδρας μου (1986)
Καυτά θρανία (1986)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ηδονή και εκδίκηση (1970)
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Ο θαυματοποιός (1969)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Γοργόνες και μάγκες (1968)
Η αρχόντισα κι ο αλήτης (1968)
Ο Κίτσος και τ’ αδέλφια του (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Γαμπρός απ’ το Λονδίνο (1967)
Νύχτα γάμου (1967) [Λέλα]
Φουσκοθαλασσιές (1966)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΦωκά Μαρία
Επόμενο άρθροΧαλκούση Ελένη

Σχετικές αναρτήσεις

Οικονομίδης Γιώργος

Ταλαντούχος, εύστροφος, μορφωμένος και δραστήριος, ο Γιώργος Οικονομίδης, έγραψε στίχους που άφησαν εποχή, ερμήνευσε τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, έγραψε σενάρια και θεατρικά έργα, απέδειξε...

Καραγιώργης Κώστας

Ο Κώστας Καραγιώργης, γεννήθηκε στην Άνδρο ή στην Αθήνα το 1938.Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έκανε και μουσικές σπουδές (πιάνο).Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή...

Κυριακίδης Βλαδίμηρος

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, καθώς επίσης και σκηνοθέτης.Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1964, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο...

Τελευταίες αναρτήσεις