18.9 C
Athens
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΆκης Φλωρεντής 1955-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Άκης Φλωρεντής 1955-2015

- Advertisement -

Ο Άκης Φλωρεντής, ήταν Έλληνας ηθοποιός εβραϊκής καταγωγής. Γεννήθηκε στην Αθήνα ως Μπαρούχ Φλωρεντίν στις 06 Ιανουαρίου του  1955. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σπούδασε και μουσική.

Είχε πάρει μέρος σε πολλές βιντεοταινίες και είχε γράψει τη μουσική σε ορισμένες ταινίες. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε κιθάρα, πιάνο και ακορντεόν σε γνωστό κέντρο της Πλάκας, ενώ ήταν και καλός τραγουδιστής.

florentis

Ο θάνατος τον βρήκε στις 8 Φεβρουαρίου του 2015 σε ηλικία 60 ετών κι ενώ νοσηλευόταν επί 10 ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Κηδεύτηκε στο Εβραϊκό Νεκροταφείο της Νίκαιας την επόμενη μέρα.

Άκης Φλωρεντής: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Ξεβράκωτος Ρωμιός 
1980Ο ποδόγυρος 
1980Ρένα να η ευκαιρία 
1981Η Νονά 
1981Τροχονόμος Βαρβάρα 
1982Αλλαγή και το λουρί της μάνας 
1982Και ο πρώτος ματάκιας 
1982Καμικάζι τσαντάκιας 
1982Το παιδί του σωλήνα 
1983Γρανίτα από μελάνι 
1983Μήτσος ο ρεζίλης 
1983Στα σαγόνια της εφορίας 
1984Όταν οι ρόδες χορεύουν 
1984Και κλάααμα στα σχολεία 
1984Μάντεψε τι κάνω τα βράδια 
1985Κορίτσια για τσίμπημα 
1985Τρελλός είμαι ότι θέλω κάνω 
1985Απόψε θα τη βρούμε 
1985Η γυναικάρα με τα πράσινα 
1985Ο θείος μου ο ατσίδας 
1985Πρώτη νύχτα γάμου 
1985Πω πω μανούλια μάνα μου 
1985Πως να παντρέψεις την γυναίκα σου 
1985Τρελλές διακοπές του θηριοτροφείου 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1986Μερικές τον προτιμούν ηλεκτρονικό 
1986Περάστε Φιλήστε Τελειώσατε 
1986Ράδιο-Αρβύλα 
1986Άλλες τον προτιμούν γουλί 
1986Ένα κορίτσι και πολύ αντράκι
1986Ένας κόκορας στη γειτονιά μας 
1986Γρανίτα από μπανάνα και μπόλικη τρέλλα! 
1986Η Κόμπρα απ’ τα Γιάννενα 
1986Καυτά θρανία 
1986Ο πηδηχτούλης 
1986Ο βάρβαρος και η Βαρβάρα 
1986Ο θείος από το Τέξας 
1986Ο παπαφαγάνας 
1986Ο σωφέρ και το μανούλι 
1986Ο φίλος μου ο νίντζα 
1986Ο φαταούλας 
1986Οι σκληροί του Μπραχάμι 
1986Στον πυρετό της δόξας και της λόξας 
1986Στους κερατάδες λέμε ναι 
1986Σχολή θηλυκών καμακιών 
1986Τα λιγούρια 
1986Της τύχης τα καμώματα 
1986Το βλήμα που δαγκώνει 
1986Το κορίτσι φωτιά 
1986Τρελοί παραγωγοί απίθανα μανούλια 
1987Η τρέλλα πάει στα σχολεία 
1987Λόρδαν ο βάρβαρος 
1987Ένας βλάχος με γαλλικά και πιάνο 
1987Όταν ξέσπασε η θύελλα 
1987Γυναίκα Νίντζα 
1987Ε.Σ.Υ.: Εθνικό Σύστημα Υστερίας 
1987Εδώ παπάς εκεί λαπάς 
1987Επιχείρηση άσπρο παπούτσι 
1987Εραστής για κλάματα 
1987Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα 
1987Η σφαλιάρα μου σπάει καρύδια 
1987Κομάντος: Επιχείρηση φερμουάρ 
1987Λεφτά να φαν κι κότες 
1987Μπουνιά και συχώριο 
1987Μπόνυ και Κλάιντ αλά ελληνικά 
1987Ο μπαμπάς μου ο ξεφτύλας 
1987Ο προξενητής 
1987Ο πρωτάρης και η κούκλα 
1987Στα μανούλια λέμε ναι 
1987Σωτήρης ο κροκοδειλάκιας 
1987Τα βλήτα 
1987Τα πήρες όλα κι έμεινες 
1987Ταρνανάς εναντίον Τσιτσιολίνας 
1987Το κομπιούτερ του θανάτου 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1988Έμπλεξα τα αγόρια μου 
1988Η κρουαζιέρα του έρωτα 
1988Η τρελλή συμμορία της πεθεράς 
1988Και το πρώτο κλαρίνο 
1988Μαμ κακά και Λιάνη 
1988Μπρος στρατός και πίσω τρέλλα 
1988Ο μπάτσος και η μπάτσα 
1988Φαντάροι για κλάματα 
1989Υπέρ επείγον 
1989Ένας απίθανος Ρωμιός 
1989Κορίτσια με εγγύηση 
1989Ο Διάβολος και το Κέρατό του 
1989Ο θείος τα θεία και τα μπουζούκια 
1989Ο παραχαράκτης 
1989Οι τελευταίοι Πασοκράτορες 
1990Γαμπρός με το ζόρι 
1990Η τρελλάρα 
1990Θανάσης ο βομβιστής 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ντόβας 1931-2016

Ο Θεόδωρος Ντόβας γεννήθηκε στη Ζαγορά Πηλίου στις 18 Δεκεμβρίου του 1931. Τη δεκαετία του ’50 βρέθηκε στην Αθήνα, όπου και ασχολήθηκε με το...

Γιώργος Καπουτζίδης 1972-

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σεναριογράφος και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου το 1972 και κατάγεται από τις Σέρρες. Είναι τελειόφοιτος της "Νομικής Σχολής του...

Μουσούρης Σπύρος

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965. Το 1944 έλαβε μέρος...

Τελευταίες αναρτήσεις