Ανθόπουλος Μπάμπης

on

Μπάμπης Ανθόπουλος

Ο Μπάμπης Ανθόπουλος γεννήθηκε το 1932 στον Πειραιά. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν απ΄ όπου αποφοίτησε το 1957.
Πρωτοεμφανίστηκε το 1957 με το “Θέατρο τέχνης” στο έργο του Αριστοφάνη, “Πλούτος”.
Συμμετείχε σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές: ” Κάτι να καίει “, “Ο κόσμος τρελάθηκε” κ.ά. Διετέλεσε μέλος του Σ.Ε.Η. και συγκρότησε δικούς του θιάσους.
Φιλμογραφία
Ο εραστής της πείνας (1986) [Θωμάς]
Οι γκόμενες του Τσάρλυ (1986) [Απόστολος Παπασυναγρίδας]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972)
Η Ρένα είναι “οφ-σάιντ” (1972) [δημοσιογράφος]
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971) [σκηνοθέτης]
Αρχιψεύταρος (1971) [Μάρκος]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971) [“Σπίθουρας”]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971) [Θανάσης]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Πίσω μου σ’ έχω σατανά (1971) [Ζήνων Σπετζοφάης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970) [πλασιέ]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Άντζουλος]
Η ταξιτζού (1970)
Οι τρεις ψεύτες (1970)
Κρίμα… το μπόι σου (1970) [Αλέξανδρος/Ιάκωβος]
Ο κόσμος τρελλάθηκε… (1967) [Παρασκευάς]
Διπλοπενιές (1966) [πωλητής καταστήματος ρούχων]
Να ζει κανείς ή να μη ζει; (1966) [“Καρφής”]
Οι κυρίες της αυλής (1966) [μέλος συγκροτήματος]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965) [Ζορζ]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [θυρωρός]
Κάτι να καίει (1964)
Το έξυπνο πουλί (1961) [Τρύφωνας]

Προηγούμενο άρθροΑνδριακόπουλος Θόδωρος
Επόμενο άρθροΑννίνου Μαριάννα
Ελληνικός Κινηματογράφος Ανθόπουλος Μπάμπης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,179ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,942ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βλαδίμηρου Υβόνη Ανθόπουλος Μπάμπης

Βλαδίμηρου Υβόνη

Η Υβόνη Βλαδίμηρου γεννήθηκε το 1903 , είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή για το ρόλο της καρατερίστριας στις επιθεωρήσεις.Επίσης έπαιξε σε πολλές ταινίες και μουσικούς...
Χατζηαργύρη Ελένη Ανθόπουλος Μπάμπης

Χατζηαργύρη Ελένη

Αντωνίου Αντώνης Ανθόπουλος Μπάμπης

Αντωνίου Αντώνης

Μιχαηλίδης Ιεροκλής Ανθόπουλος Μπάμπης

Μιχαηλίδης Ιεροκλής