7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆρης Δημόπουλος 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης Δημόπουλος 1939-

Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939. Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός. Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Άρης Δημόπουλος: Φιλμογραφία

Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Χώμα και αίμα (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κίμων Δημόπουλος 1938-2005

Ο Κίμων Δημόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και ήταν ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής. Στην ταινία, "Πυρετός στην άσφαλτο" του 1967, υπάρχει μια σκηνή, όπου...

Κώστας Μουσούρης

Ο Κώστας Μουσούρης (1903 - 7 Δεκεμβρίου 1976) ήταν Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιητής και θεατρικός επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1903. Αποφοίτησε από τη Σχολή...

Μίμης Κοκκίνης 1903-1956

Ο Μίμης Κοκκίνης γεννήθηκε το 1903 και ήταν Έλληνας ηθοποιός του ελαφρού μουσικού θεάτρου και πρωταγωνιστής-κωμικός της επιθεώρησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Θεόδωρου Έξαρχου, έγινε...

Τελευταίες αναρτήσεις