in

Δημόπουλος Άρης

Άρης Δημόπουλος
Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939.

Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός.

Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Φιλμογραφία
Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Χώμα και αίμα (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Δημήτριεφ Θεόδωρος

Δήμου Σόνια