6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔημόπουλος Άρης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημόπουλος Άρης

Άρης Δημόπουλος
Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939.

Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός.

Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Φιλμογραφία
Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Χώμα και αίμα (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)

Προηγούμενο άρθροΔημήτριεφ Θεόδωρος
Επόμενο άρθροΔήμου Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Αντώνης Παπαδόπουλος 1932-1983

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος, χαρισματικός και αυτοδίδακτος κωμικός ηθοποιός, με καλοσυνάτο πρόσωπο και απίθανες γκριμάτσες, γεννήθηκε κυριολεκτικά στο θέατρο, αφού οι γονείς του είχαν τον...

Η λεωφόρος του μίσους (1968-1969)

Η ταινία, "Η λεωφόρος του μίσους" προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 550.847 εισιτήρια. Ήρθε στην 3η θέση σε 108 ταινίες.-Ο Νίκος Φώσκολος, σε...

Τηλέμαχος Εμμανουήλ 1938-

Ο Τηλέμαχος Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1938 στη Ρόδο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βισμπάντεν Έσσης στη Γερμανία και στη Δραματική Σχολή, Γρηγόρη Βαφιά (1965-1966)...

Τελευταίες αναρτήσεις