11.4 C
Athens
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Υπάρχει και φιλότιμο: Το σκηνοθετικό λάθος στην ταινία

Aθάνατος ελληνικός κινηματογράφος. Λατρεμένος Λάμπρος Κωνσταντάρας. Κάποιοι...

Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι σταρ στις ελληνικές ταινίες (βίντεο)

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος, ήταν το φυτώριο...

Υπολοχαγός Νατάσσα: Η εκκλησία που γυρίστηκε η σκηνή με τα πολυβόλα

Η ταινία, "Υπολοχαγός Νατάσσα" προβάλλεται κάθε χρόνο...
ΑρχικήHθοποιοίΆρης Δημόπουλος 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης Δημόπουλος 1939-

Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939. Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός. Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Άρης Δημόπουλος: Φιλμογραφία

Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Χώμα και αίμα (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Στήσε την δική σου ποδοσφαιρική ομάδα με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς

Επιλέξτε την δική σας ποδοσφαιρική ομάδα με τους αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου.Η δική μου επιλογή είναι η εξής...Διάταξη: 4-3-3.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπροστά από...

Αλέκος Λειβαδίτης 1914-1980

Ο Αλέκος Λειβαδίτης του Λυσάνδρου γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1914,  ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν τελειόφοιτος Μέσης...

Γιώργος Γεωργίου 1949-

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου του 1949.Από το 1974 δίνει το παρόν στο Θέατρο έως και το 2015. Έπαιξε σε...

Τελευταίες αναρτήσεις