26 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆρης Δημόπουλος 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Άρης Δημόπουλος 1939-

Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939. Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία “Χώμα και αίμα” (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός. Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.

Άρης Δημόπουλος: Φιλμογραφία

Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Χώμα και αίμα (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΔημήτριεφ Θεόδωρος
Επόμενο άρθροΓιώργος Δήμου

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ξανθόπουλος 1934-

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους έλληνες ηθοποιούς. Το «Παιδί του Λαού», όπως αποκαλείται, πρωταγωνίστησε σε ταινίες μελό τη δεκαετία του ’60,...

Καζέλη Σάσα

Η Σάσα Καζέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα τo 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1957.Το πραγματικό της όνομα...

Εμμανουήλ Τάκης

Τάκης Εμμανουήλ Ο Τάκης Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1933 στο Μεσολόγγι και σπούδασε στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Το 1960 έκανε την πρώτη του εμφάνιση...

Τελευταίες αναρτήσεις