27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΈρση Δοξακοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Έρση Δοξακοπούλου

Επίσης και ως Έλση και Έλλη. Βαπτίστηκε ”Ελάς”(με ένα λάμδα).
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1964.

Έρση Δοξακοπούλου: Φιλμογραφία

Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Η κοροϊδάρα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[ως Έλση]
Καλάβρυτα 1821 (1970)
Παύλος Μελάς (1974)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΚική Διόγου 1938-
Επόμενο άρθροΚώστας Δούκας 1895-1967

Σχετικές αναρτήσεις

Σαντοριναίος Κώστας

Κώστας Σαντοριναίος Ο Κώστας Σαντοριναίος, ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε 1909 στην Κωνσταντινούπολη και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Έπαιξε σε έργα πρόζας, επιθεωρήσεις και μουσικές κωμωδίες....

Ελένη Ράντου 1963-

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1963 στο Αιγάλεω Αττικής, αν και η καταγωγή της είναι από τα Χανιά.Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Δραματική...

Πίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν σύζυγός του ηθοποιού, Γκίκα Μπινιάρη. Από το 1949 εως το 1982,έλαβε μέρος σε 80 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Έφυγε από...

Τελευταίες αναρτήσεις