Δοξακοπούλου Έρση

on

Επίσης και ως Έλση και Έλλη. Βαπτίστηκε ”Ελάς”(με ένα λάμδα).
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1964.
Φιλμογραφία
Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Η κοροϊδάρα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[ως Έλση]
Καλάβρυτα 1821 (1970)
Παύλος Μελάς (1974)

Προηγούμενο άρθροΔιόγου Κική (Αγγελική)
Επόμενο άρθροΔούκας Κώστας
Ελληνικός Κινηματογράφος Δοξακοπούλου Έρση
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,094ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Παπαγιαννάκης Μανώλης Δοξακοπούλου Έρση

Παπαγιαννάκης Μανώλης

Ο Μανώλης Παπαγιαννάκης γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα και σπούδασε στη "Scuola di Cinema" του Μιλάνου το 1963.Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1965. Σταδιοδρόμησε στο ελαφρό...
Γαβριηλίδης Γιώργος Δοξακοπούλου Έρση

Γαβριηλίδης Γιώργος

Γριμάνης Άγγελος Δοξακοπούλου Έρση

Γριμάνης Άγγελος

Σαμπάχ Σούλη Δοξακοπούλου Έρση

Σαμπάχ Σούλη