3.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔοξακοπούλου Έρση

Σχετικές αναρτήσεις

Δοξακοπούλου Έρση

Επίσης και ως Έλση και Έλλη. Βαπτίστηκε ”Ελάς”(με ένα λάμδα).
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1964.
Φιλμογραφία
Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Η κοροϊδάρα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[ως Έλση]
Καλάβρυτα 1821 (1970)
Παύλος Μελάς (1974)

Προηγούμενο άρθροΚική Διόγου (Αγγελική)
Επόμενο άρθροΚώστας Δούκας 1895-1967

Σχετικές αναρτήσεις

Βερώνη Καίτη

Η Καίτη Βερώνη γεννήθηκε το 1912. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα μαζί με τη μεγαλύτερη κατά δυο χρόνια αδελφή της Σοφία...

Uranya 2006-2007

Η ταινία, "Uranya" είναι μια ελληνοϊταλική συμπαραγωγή, του 2006 στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου η Φίνος Φιλμ....

Φραντζέσκα Ιακωβίδου 1925-2016

Η Φραντζέσκα Ιακωβίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1925 και ήταν ήθοποιός και τραγουδίστρια. Σπούδασε πρώτα στη σχολή του Γιάννου Σαραντίδη με τον Ντίνο Ηλιόπουλο...

Τελευταίες αναρτήσεις