31.4 C
Athens
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΈρση Δοξακοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Έρση Δοξακοπούλου

- Advertisement -

Επίσης και ως Έλση και Έλλη. Βαπτίστηκε ”Ελάς”(με ένα λάμδα).
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1964.

Έρση Δοξακοπούλου: Φιλμογραφία

Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967)
Η κοροϊδάρα (1967)
Του χωρισμού το τρένο (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[ως Έλση]
Καλάβρυτα 1821 (1970)
Παύλος Μελάς (1974)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαυρέας Κυριάκος

Ο Κυριάκος Μαυρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1902 και ήταν Έλληνας ηθοποιός. Ο Μαυρεάς ήταν αυτοδίδακτος και πολύπλευρο ταλέντο. Εμφανίσθηκε στη θεατρική σκηνή αρχικά ως...

Μήτση Κωνσταντάρα 1922-1985

Η Μήτση Κωνσταντάρα γεννιέται το 1922 στο Κολωνάκι ως το τρίτο παιδί μιας εύπορης οικογένειας με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Ο Λάμπρος ήταν ο...

Καίτη Ιμπροχώρη 1943-

Η Καίτη Ιμπροχώρη, είναι μια εκλεκτή, σοβαρή και ανήσυχη ηθοποιός που ακόμα τιμά το θέατρο με «ψαγμένες» παραστάσεις.Η Καίτη Ιμπροχώρη γεννήθηκε το 1943 στην...

Τελευταίες αναρτήσεις