Ελληνικός Κινηματογράφος Δελαβίνια Χριστίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΔεκαβάλας Γιώργος
Επόμενο άρθροΔεληκατερίνης Σωτήρης

Τυχαία Αρθρα

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 και το πλήρες όνομα της είναι, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι Ελληνίδα γερμανικής...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Δελαβίνια Χριστίνα

Η Χριστίνα Δελαβίνια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και ποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1970.

Φιλμογραφία
Όχι (1969)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)ΩΣ ΔΕΛΑΒΕΡΙΝΙΑ
Κάτω οι άντρες (1971)[Ζάννα]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [νοσοκόμα]
Ο υπηρέτης (1985)
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ο τρελλογιατρός (1987)
Σέξυ μπάτσος και σκληρός (1987) [Χριστίνα]

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο