29.8 C
Athens
Κατηγορία:

Δελαβίνια Χριστίνα

Η Χριστίνα Δελαβίνια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και ποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1970.

Φιλμογραφία
Όχι (1969)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)ΩΣ ΔΕΛΑΒΕΡΙΝΙΑ
Κάτω οι άντρες (1971)[Ζάννα]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [νοσοκόμα]
Ο υπηρέτης (1985)
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ο τρελλογιατρός (1987)
Σέξυ μπάτσος και σκληρός (1987) [Χριστίνα]

Προηγούμενο άρθροΔεκαβάλας Γιώργος
Επόμενο άρθροΔεληκατερίνης Σωτήρης

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα