15.1 C
Athens

Δελαβίνια Χριστίνα

Παρόμοια αρθρα

Η Χριστίνα Δελαβίνια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και ποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1970.

Φιλμογραφία
Όχι (1969)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)ΩΣ ΔΕΛΑΒΕΡΙΝΙΑ
Κάτω οι άντρες (1971)[Ζάννα]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [νοσοκόμα]
Ο υπηρέτης (1985)
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ο τρελλογιατρός (1987)
Σέξυ μπάτσος και σκληρός (1987) [Χριστίνα]

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροΔεκαβάλας Γιώργος
Επόμενο άρθροΔεληκατερίνης Σωτήρης

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Βαλάση Μπέτυ

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λωξάνδρα». Με αμέτρητες επιτυχίες στο θέατρο...

Πατρίκιος Σπύρος

Ο Σπύρος Πατρίκιος ήταν ηθοποιός επιθεώρησης και από τους σημαντικότερους της ελληνικής οπερέτας. Γεννήθηκε στηΤήνο το 1894. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθηκε στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων...

Βαρβέρη Νίνα

Νίνα Βαρβέρη - ΣταρένιουΗ Νίνα Βαρβέρη γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού ...

Τελευταία άρθρα