14.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔελαβίνια Χριστίνα

Σχετικές αναρτήσεις

Δελαβίνια Χριστίνα

Η Χριστίνα Δελαβίνια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και ποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1970.

Φιλμογραφία
Όχι (1969)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)ΩΣ ΔΕΛΑΒΕΡΙΝΙΑ
Κάτω οι άντρες (1971)[Ζάννα]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [νοσοκόμα]
Ο υπηρέτης (1985)
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ο τρελλογιατρός (1987)
Σέξυ μπάτσος και σκληρός (1987) [Χριστίνα]

Προηγούμενο άρθροΔεκαβάλας Γιώργος
Επόμενο άρθροΔεληκατερίνης Σωτήρης

Σχετικές αναρτήσεις

Μιράντα Κουνελάκη 1939-2021

Η Μιράντα Κουνελάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου, απ' όπου αποφοίτησε το 1961. Επίσης έκανε αρκετά χρόνια σπουδές...

Μάλφα Μπέσυ

Η Μπέσυ Μάλφα είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Το αληθινό της όνομα είναι Παναγιώτα (γιορτάζει στις 15 Αυγούστου) Βασιλοπούλου, το Μάλφα είναι το επώνυμο της μητέρας...

Τόνια Καζιάνη 1945-

Η Τόνια Καζιάνη γεννήθηκε το 1945 στην Κέρκυρα (άλλη πηγή αναφέρει την Άνδρο).Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Τζώρτζη με τον οποίο απέκτησε μια κόρη,...

Τελευταίες αναρτήσεις