11.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΧριστίνα Δελαβίνια

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστίνα Δελαβίνια

Η Χριστίνα Δελαβίνια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου και αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1970.

Χριστίνα Δελαβίνια: Φιλμογραφία

Όχι (1969)
Λιτανεία των ηρώων (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)ΩΣ ΔΕΛΑΒΕΡΙΝΙΑ
Κάτω οι άντρες (1971)[Ζάννα]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [νοσοκόμα]
Ο υπηρέτης (1985)
Ένας κόκορας στη γειτονιά μας (1986)
Ο τρελλογιατρός (1987)
Σέξυ μπάτσος και σκληρός (1987) [Χριστίνα]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χατζηαργύρη Σάννυ

Η Σάννυ Χατζηαργύρη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1975 στη Φλόριντα των ΗΠΑ και είναι Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός & τραγουδίστρια, γνωστή κυρίως για τον ρόλο της ως...

Βίκυ Βανίτα 1948-2007

Η Βίκυ Βανίτα ήταν ελληνίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού...

Λίντα Γίγα 1964-2016

Η Λίντα Γίγα γεννιέται το 1964 και τα εκφραστικά της μάτια και το αψεγάδιαστο κορμί της αφήνουν ιστορία καθώς μαζί με το υποκριτικό της...

Τελευταίες αναρτήσεις