13.9 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΡίτα Άντλερ 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Ρίτα Άντλερ 1945-

- Advertisement -

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945 και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966.

Ρίτα Άντλερ: Φιλμογραφία

Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ ΡΑΔΙΝΟΥ
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλκμήνη Σφακιανού]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Μυρτώ]
Αναχώρηση (1968)
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Στον ίσκιο του Θεού (1969) [Άννα Μαντίκα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο απίθανος (1970) [Μαίρη]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971) [Βαγγελιώ]
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972) [Σοφία]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973) [Σόφη]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μοσχονά Μπέτυ

Η Μπέτυ Μοσχονά  γεννήθηκε στην Πάτρα στις 7 Μαρτίου του 1927 και ήταν ηθοποιός και σύζυγος του ηθοποιού Τάκη Μηλιάδη.Πρωτοεμφανίστηκε το 1952 με τον θίασο Μίμη Κοκκίνη και καθιερώθηκε σε...

Βλαδίμηρου Υβόνη

Η Υβόνη Βλαδίμηρου γεννήθηκε το 1903 , είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή για το ρόλο της καρατερίστριας στις επιθεωρήσεις.Επίσης έπαιξε σε πολλές ταινίες και μουσικούς...

Αντιγόνη Βαλάκου 1930-2013

Η Αντιγόνη Βαλάκου ήταν μια από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες του Ελληνικού δραματικού θεάτρου και του κινηματογράφου.Στη μακρόχρονη καριέρα της ασχολήθηκε περισσότερο με το θέατρο,...

Τελευταίες αναρτήσεις