24.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆντλερ Ρίτα

Σχετικές αναρτήσεις

Άντλερ Ρίτα

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945 και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966.
Φιλμογραφία
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ ΡΑΔΙΝΟΥ
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλκμήνη Σφακιανού]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Μυρτώ]
Αναχώρηση (1968)
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Στον ίσκιο του Θεού (1969) [Άννα Μαντίκα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο απίθανος (1970) [Μαίρη]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971) [Βαγγελιώ]
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972) [Σοφία]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973) [Σόφη]

Προηγούμενο άρθροΑνθοπούλου Μαρίκα
Επόμενο άρθροΑντώνης Αντύπας

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέτυ Λιβανού 1951-

Η Μπέτυ Λιβανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 09 Ιανουαρίου του 1951 και το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Τράτα. Κομψή, αεράτη και καλή ηθοποιός...

Παράνομοι πόθοι

Η ταινία, "Παράνομοι πόθοι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1965-1966 και έκοψε 140.698 εισιτήρια. Ήρθε στην 43η θέση σε 101 ταινίες. Περίληψη: Ο πλούσιος Πέτρος και η...

Αλιφέρη Μαρία

Η Μαρία Αλιφέρη είναι ηθοποιός του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου καθώς και επιτυχημένη στο παρελθόν παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Γεννήθηκε στις 8 Μαίου 1950...

Τελευταίες αναρτήσεις