14.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆντλερ Ρίτα

Σχετικές αναρτήσεις

Άντλερ Ρίτα

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945 και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966.
Φιλμογραφία
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ ΡΑΔΙΝΟΥ
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλκμήνη Σφακιανού]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Μυρτώ]
Αναχώρηση (1968)
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Στον ίσκιο του Θεού (1969) [Άννα Μαντίκα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο απίθανος (1970) [Μαίρη]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971) [Βαγγελιώ]
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972) [Σοφία]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973) [Σόφη]

Προηγούμενο άρθροΑνθοπούλου Μαρίκα
Επόμενο άρθροΑντύπας Αντώνης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποστόλου Χρήστος

Ο Χρήστος Αποστόλου ήταν σκηνοθέτης και πολυπράγμονας άνθρωπος που υπηρέτησε τον κινηματογράφο από πολλές θέσεις. Ο ίδιος ήταν και σεναριογράφος στις περισσότερες δικές του...

Δαρλάσης Κώστας

Ο Κώστας Δαρλάσης γεννήθηκε ο 1946. Έχει λάβει μέρος σε πολλές μεταγλωτισμένες σειρές της τηλεόρασης.Φωτογραφία Η φόνισσα (1974) Κεραίες (1993) Προπατορικό αμάρτημα (1999) Χαιρέτα μας...

Χαλκιά Μαίρη

Η Μαίρη Χαλκιά γεννήθηκε το 1944 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της...

Τελευταίες αναρτήσεις