Ελληνικός Κινηματογράφος Άντλερ Ρίτα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΑνθοπούλου Μαρίκα
Επόμενο άρθροΑντύπας Αντώνης

Τυχαία Αρθρα

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Άντλερ Ρίτα

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945 και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966.
Φιλμογραφία
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ ΡΑΔΙΝΟΥ
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλκμήνη Σφακιανού]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966) [Μυρτώ]
Αναχώρηση (1968)
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Στον ίσκιο του Θεού (1969) [Άννα Μαντίκα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο απίθανος (1970) [Μαίρη]
Η εφοπλιστίνα (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971) [Βαγγελιώ]
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972) [Σοφία]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973) [Σόφη]

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ποιος ηθοποιός των 80ς γύρισε τις πιο πολλές βιντεοταινίες

Στάθης Ψάλτης: 6Αν και πολλοί πιστευουν πως ο Στάθης Ψάλτης γύρισε πάρα πολλές βιντεοταινίες κάνουν λάθος καθώς ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός γύρισε μόνο έξι....

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...