13.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣούλα Διακάτου

Σχετικές αναρτήσεις

Σούλα Διακάτου

Από το 1961 έως το 1996 η Σούλα Διακάτου έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Φιλμογραφία
Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
Ο αχόρταγος (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Γράμμος (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν]
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα τούβλα (1985)
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τζόλυ Γαρμπή 1913-2002

Τζόλυ Γαρμπή: Η ψυχομάνα του ελληνικού κινηματογράφου που πέθανε μόνη και ξεχασμένη σε γηροκομείο. Ως άλλη μια μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η Τζόλυ Γαρμπή...

Άννα Καλουτά 1918-2010

Η Άννα Καλουτά, ηθοποιός, πρωταγωνίστρια και θιασάρχης, έγινε θρύλος για την ελληνική υποκριτική τέχνη, αφού η ίδια τάχθηκε σε αυτήν, ψυχή τε και σώματι,...

Ρίτα Μυράτ 1911-1985

Η Ρίτα Μυράτ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1911. Το βαφτιστικό της είναι Ρίτα Ταρσούλη. Σπούδασε στις δραματικές σχολές του Εθνικό Θέατρο / National Theatre of...

Τελευταίες αναρτήσεις