28.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΣούλα Διακάτου

Σχετικές αναρτήσεις

Σούλα Διακάτου

- Advertisement -

Από το 1961 έως το 1996 η Σούλα Διακάτου έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Φιλμογραφία
Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
Ο αχόρταγος (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Γράμμος (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν]
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα τούβλα (1985)
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Μπουρνόζου Πίτσα

Η Πίτσα Μπουρνόζου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου του 1945 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μεταφράστρια και ποιήτρια.Έδειξε από μικρή το ταλέντο της. Μαθήτρια ακόμα στο Ινστιτούτο Αγγλικών IAS, έπαιξε το...

Κατσέλη Αλέκα

Η Αλέκα Κατσέλη, το γένος Μαζαράκη, ηθοποιός μεγάλου βεληνεκούς και εξαιρετικής ομορφιάς, λάμπρυνε το ελληνικό θέατρο με το ταλέντο, το ήθος, την πνευματικότητα και την...

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου 1958-

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και είναι ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Έχει εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις από...

Τελευταίες αναρτήσεις