Προηγούμενο άρθροΔημόπουλος Κίμων
Επόμενο άρθροΔιαλυνά Ρίκα

Διακάτου Σούλα

Από το 1961 έως το 1996 έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
Ο αχόρταγος (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Γράμμος (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν]
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα τούβλα (1985)
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Τυχαία Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 634ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 634ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 633ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 633ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Διακάτου Σούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Ελληνικό κινηματογράφο

Φιλοποίμην Φίνος Το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της 7ης τέχνης στην Ελλάδα καθώς εν μέσω Γερμανικής Κατοχής κατάφερε να δημιουργήσει...

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 637ο