27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣούλα Διακάτου

Σχετικές αναρτήσεις

Σούλα Διακάτου

Από το 1961 έως το 1996 η Σούλα Διακάτου έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Φιλμογραφία
Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
Ο αχόρταγος (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Γράμμος (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν]
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα τούβλα (1985)
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΚίμων Δημόπουλος 1938-2005
Επόμενο άρθροΡίκα Διαλυνά 1934-

Σχετικές αναρτήσεις

Σκούρα Δάφνη

Η Δάφνη Σκούρα γεννήθηκε στις 5 ή 7 Νοεμβρίου 1928 στην Αθήνα και μεγάλωσε στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας (Παγκράτι, Βύρωνα, Υμηττό), με μια...

Παΐζη Αλέκα

Η Αλέκα Παΐζη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1919 (η μητέρα της είχε καταγωγή από τα Σφακιά) και σπούδασε στη...

Σάσα Καστούρα 1940-2014

Η Σάσα Καστούρα (Αναστασία Καστούρα) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 08 Οκτωβρίου 1940 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Πρωτοεμφανίσθηκε στο...

Τελευταίες αναρτήσεις