26.1 C
Athens
Κατηγορία:

Διακάτου Σούλα

Από το 1961 έως το 1996 έλαβε μέρος σε 16 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την… ψώνισε! (1960)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
Ο αχόρταγος (1967)
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Γράμμος (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972) [Έλεν]
Οι ξενιτεμένοι (1972) [Κατερίνα]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα τούβλα (1985)
Οικογένεια όχι Έιτζ (1986)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
I love Karditsa (2010) [γειτόνισσα]

Προηγούμενο άρθροΔημόπουλος Κίμων
Επόμενο άρθροΔιαλυνά Ρίκα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα