22.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΒανέζη Κατερίνα

Σχετικές αναρτήσεις

Βανέζη Κατερίνα

- Advertisement -

Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως ”Κάντυ Κάντυ” (1983) και ”Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον”(1983).

Φιλμογραφία
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βάσω Μανωλίδου 1910-2004

Η Βάσω Μανωλίδου γεννήθηκε στις στις 21 Αυγούστου του 1910 στην οδό Μνησικλέους στην Πλάκα.Πατέρας της ήταν ο Παναγιώτης Μανωλίδης από τον Βελβεντό Πιερίων,...

Σαμπάχ Σούλη

Η Σούλη Σαμπάχ (Ανατολή στα αραβικά) που το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Χριστοδούλου υπήρξε τραγουδίστρια και ηθοποιός, και ήταν σύζυγος του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Νικολαΐδη.   Γεννήθηκε...

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955....

Τελευταίες αναρτήσεις