28.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒανέζη Κατερίνα

Σχετικές αναρτήσεις

Βανέζη Κατερίνα

Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως ”Κάντυ Κάντυ” (1983) και ”Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον”(1983).

Φιλμογραφία
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)

Προηγούμενο άρθροΜπέτυ Βαλάση 1937-
Επόμενο άρθροΒαξεβανίδου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Σόνια Ζωίδου

Η Σόνια Ζωίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη έπειτα από την στέψη της στο διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς το 1955.Κατάγεται από την...

Δημητρίου Σούλα

Σούλα Δημητρίου Η Σούλα Δημητρίου ήταν από τα ταλέντα που αναδείχτηκαν μέσα από τη "Μάντρα" του Αττίκ. Γεννήθηκε το 1917 και μαθήτευσε κοντά στη Μαρίκα Κοτοπούλη. Κατά...

Δημήτριεφ Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Δημήτριεφ ήταν Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής, γεννημένος στην Αθήνα το 1929.  Ξεκίνησε από το μουσικό θέατρο. To 1955-58 τραγουδούσε στις επιθεωρήσεις των θεάτρων...

Τελευταίες αναρτήσεις