30.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒανέζη Κατερίνα

Σχετικές αναρτήσεις

Βανέζη Κατερίνα

Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως ”Κάντυ Κάντυ” (1983) και ”Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον”(1983).

Φιλμογραφία
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)

Προηγούμενο άρθροΜπέτυ Βαλάση 1937-
Επόμενο άρθροΒαξεβανίδου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Πόπη Γιαμαρέλου 1984-

Η Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου) ήταν πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη...

Μάνα μου τον αγάπησα

Περίληψη: Μια αρχοντοπούλα ερωτεύεται ένα φτωχό νέο που οι δικοί της δεν θέλουν για άνδρα της και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους χωρίσουν...

Καταδικασμένη και από το παιδί της

Περίληψη: Ένας νέος από τη Θεσσαλονίκη, ο Πέτρος, μόλις τελείωσε τις σπουδές του στο εξωτερικό και τώρα σκοπεύει να παντρευτεί την Καίτη, κόρη ενός...

Τελευταίες αναρτήσεις