Βανέζη Κατερίνα

on

Η Κατερίνα Βανέζη δάνεισε τη φωνή της σε πολύ πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως ”Κάντυ Κάντυ” (1983) και ”Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον”(1983).

Φιλμογραφία
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)

Προηγούμενο άρθροΒαλάση Μπέτυ
Επόμενο άρθροΒαξεβανίδου Μαίρη
Ελληνικός Κινηματογράφος Βανέζη Κατερίνα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,115ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,526ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Στεφανάκος Μίμης Βανέζη Κατερίνα

Στεφανάκος Μίμης

Ο Μίμης (Δημήτρης) Στεφανάκος γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1936, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Υπεροχή Νεαπόλεως.Το 1958 πηγαίνει στον Ολυμπιακό, ενώ είχε...
Στράτου Δόρα Βανέζη Κατερίνα

Στράτου Δόρα

Φόνσου Άννα Βανέζη Κατερίνα

Φόνσου Άννα

Παράβας Σταύρος Βανέζη Κατερίνα

Παράβας Σταύρος