8.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔήμητρα Δημητριάδου

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Δημητριάδου

Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει ”δανείσει” τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.

Δήμητρα Δημητριάδου: Φιλμογραφία

Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρία Φωκά 1916-2001

Η Μαρία Φωκά (γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου 1916 και πέθανε στις 15 Ιουνίου 2001), ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, έπαιξε σε δεύτερους...

Κατάσκοπος Νέλλη 1981-1982

Η ταινία, "Κατάσκοπος Νέλλη" προβλήθηκε τη σαιζόν 1981-1982 και έκοψε 138.371 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 45 ταινίες. Ένα κατασκοπευτικό ρομάντζο στη σκιά της...

Βίλμα Κύρου 1924-2013

Η Βίλμα Κύρου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924 και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο της δασκάλας της, το 1943 με...

Τελευταίες αναρτήσεις