Ελληνικός Κινηματογράφος Δημητριάδου Δήμητρα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΔεστούνης Μανώλης
Επόμενο άρθροΔημητρίου Ρίτα

Δημητριάδου Δήμητρα

Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει ”δανείσει” τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.

Φιλμογραφία
Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

Similar Articles

Αρθρα

Το Έτερος Εγώ ένα βήμα πριν το Netflix

Το "Έτερος Εγώ" του Σωτήρη Τζαφούλια θα κάνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο να ακούσουν ελληνικά, και περιμένουμε να ακούσουμε τους Αμερικάνους να...

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 652ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 652ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο