2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔημητριάδου Δήμητρα

Σχετικές αναρτήσεις

Δημητριάδου Δήμητρα

Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει ”δανείσει” τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.

Φιλμογραφία
Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

Προηγούμενο άρθροΜανώλης Δεστούνης 1937-
Επόμενο άρθροΔημητρίου Ρίτα

Σχετικές αναρτήσεις

Νικολαϊδης Δημήτρης

Ταλαντούχος ηθοποιός, ο Δημήτρης Νικολαϊδης κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στη «χρυσή φουρνιά» των ηθοποιών, που έδωσαν λάμψη στον ελληνικό κινηματογράφο τις δεκαετίες του ΄50...

Αρμένης Γιώργος

Γιώργος Αρμένης Ο Γιώργος Αρμένης γεννήθηκε στην Κληματιά Ιωαννίνων.Κατέβηκε στην Αθήνα τη δεκαετία του '50. Δούλεψε σε διάφορες δουλειές για να επιβιώσει.Tο '67 πέτυχε...

Σόνια Ζωίδου

Η Σόνια Ζωίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη έπειτα από την στέψη της στο διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς το 1955.Κατάγεται από την...

Τελευταίες αναρτήσεις