25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔήμητρα Δημητριάδου

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Δημητριάδου

Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει ”δανείσει” τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.

Δήμητρα Δημητριάδου: Φιλμογραφία

Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜανώλης Δεστούνης 1937-
Επόμενο άρθροΡίτα Δημητρίου 1919-1986

Σχετικές αναρτήσεις

Καφετζόπουλος Αντώνης

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 13 Οκτωβρίου 1951 και τελείωσε το δημοτικό στο Ζωγράφειο, ενώ το 1964, ήρθε πρόσφυγας...

Γαρδέλης Σταμάτης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1960 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, στα 21 του χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε...

Ο θρίαμβος 1961-1962

Η ταινία, "Ο θρίαμβος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1961-1962 και έκοψε 2.714 εισιτήρια. Ήρθε στην τελευταία θέση σε 58 ταινίες. Ο εναλλακτικός τίτλος της ταινίας...

Τελευταίες αναρτήσεις