2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓρηγοράτου Καίτη

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγοράτου Καίτη

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Φιλμογραφία
Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΑφροδίτη Γρηγοριάδου 1937-2020

Σχετικές αναρτήσεις

Της τύχης τα γραμμένα 1956-1957

Η ταινία, "Της τύχης τα γραμμένα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1956-1957 και έκοψε 25.373 εισιτήρια. Ήρθε στην 14η θέση σε 30 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Της...

Νέζερ Χριστόφορος

Από τους κορυφαίους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1889. Ο πατέρας ήταν επίσης ηθοποιός κι έτσι ο Χριστόφορος κόλλησε από μικρός...

Έφη Οικονόμου

Η Έφη Οικονόμου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.Γεννημένη το 1938 στον Πειραιά σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη...

Τελευταίες αναρτήσεις