32.1 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΚαίτη Γρηγοράτου 1954-

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Γρηγοράτου 1954-

- Advertisement -

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Καίτη Γρηγοράτου: Φιλμογραφία

Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σάκης Μπουλάς 1954-2014

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 11 Μαρτίου του 1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Ήταν ηθοποιός, στιχουργός, ερμηνευτής...

Κυριακάτικο ξύπνημα 1953-1954

Η ταινία, "Κυριακάτικο ξύπνημα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1953-1954 και έκοψε 103.252 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 21 ταινίες.-Η ταινία ήταν παραγγελία του...

Ρίκα Διαλυνά 1934-

Η Ρίκα Διαλυνά είναι ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, με διεθνή καριέρα. Προερχόμενη από το χώρο των καλλιστείων, εμφανίστηκε σε...

Τελευταίες αναρτήσεις