32.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚαίτη Γρηγοράτου 1954-

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Γρηγοράτου 1954-

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Καίτη Γρηγοράτου: Φιλμογραφία

Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Ηλέκτρα Καλαμίδου 1916-

Η Ηλέκτρα Καλαμίδου με μόλις 10 ταινίες στο ενεργητικό της άφησε το στίγμα της στον Ελληνικό κινηματογράφο. Γεννήθηκε το 1916 στην Καβάλα και 18 ετών...

Ρένα Πασχαλίδου 1911-1979

Η Ρένα Πασχαλίδου γεννήθηκε το 1911 και  ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Καθιερώθηκε σε ρόλους καρατερίστας κυρίως σε κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου. Στην κινηματογραφική ταινία "Ξύπνα Κορόιδο..."...

Λίνα Σακκά 1976-

Η Λίνα Σακκά είναι Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Κύμη στις 10 Ιουνίου του 1976 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού...

Τελευταίες αναρτήσεις