11.5 C
Athens
Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΚαίτη Γρηγοράτου 1954-

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Γρηγοράτου 1954-

- Advertisement -

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Καίτη Γρηγοράτου: Φιλμογραφία

Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Μπίνη Γκόλφω

Η Γκόλφω Μπίνη γεννήθηκε το 1904 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, κόρη των ηθοποιών Σωτήρη και Ασπασίας Μπίνη και δεύτερη σύζυγος του Νικήτα Πλατή.Μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον...

Κατά λάθος μπαμπάς 1956-1957

Η ταινία, "Κατά λάθος μπαμπάς" προβλήθηκε τη σαιζόν 1956-1957 και έκοψε 18.725 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 30 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Κατά λάθος...

Κάτια Αθανασίου -2018

Η Κάτια Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Η μεγαλύτερή της αδελφή, η Μαργαρίτα Αθανασίου έγινε ηθοποιός για να την ακολουθήσει στη...

Τελευταίες αναρτήσεις