in

Γρηγοράτου Καίτη

Γρηγοράτου Καίτη Γρηγοράτου Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Φιλμογραφία
Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0
Γρηγοράτου Καίτη Γρηγοράτου Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Γούσης Δημήτρης

Γρηγοράτου Καίτη Γρηγοράτου Καίτη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Γρηγορίου Γιώργος