Γρηγοράτου Καίτη

on

Η Καίτη Γρηγοράτου γεννήθηκε 10/1/1954 στην Παλιά Κοκκινιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Ρίτσου.

Φιλμογραφία
Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972) [Βίκυ]
Ο βάλτος (1973) [Άννα]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Ο θίασος (1975)
Η καγκελόπορτα (1978)
Κέρατο… στο κέρατο! (1982) [Ρένα]
Σενάριο (1985) [Μαρίνα Γιαβρόγλου]
Ο δρόμος (2005)

Προηγούμενο άρθροΓούσης Δημήτρης
Επόμενο άρθροΓρηγοριάδου Αφροδίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος Γρηγοράτου Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,087ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,482ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Ζάρπα Ζωζώ Γρηγοράτου Καίτη

Ζάρπα Ζωζώ

Η Ζωγώ Ζάρπα γεννήθηκε το 1939.Υπήρξε ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, ελληνικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές με τελευταία αυτή του ΑΝΤ1,...
Δήμου Γιώργος Γρηγοράτου Καίτη

Δήμου Γιώργος

Σαμπάχ Σούλη Γρηγοράτου Καίτη

Σαμπάχ Σούλη

Λουιζίδου Ρένια Γρηγοράτου Καίτη

Λουιζίδου Ρένια