Δάνης Κατρανίδης : Οι 3 γάμοι και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δάνης Κατρανίδης
Advertisement

Ο Δάνης Κατρανίδης σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη είχε μιλήσει για όλους και για όλα…

Advertisement

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο Δάνης Κατρανίδης είχε αναφερθεί στους γάμους που έχει κάνει, την πρώην σύζυγό του Μίρκα Παπακωνσταντίνου αλλά και το γεγονός ότι ήθελε να κάνει οικογένεια με παιδιά.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αναφέρει:

Με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν μας δημιούργησε η δουλειά πρόβλημα, έχουμε κρατήσει εξαιρετική σχέση. Παίξαμε για πρώτη φορά μαζί στην Βιρτζίνια Γουλφ.

katranidis 2

Όχι δεν θυμηθήκαμε καθόλου τον γάμο μας και δεν έχει καμία σχέση με την Βιρτζίνια Γουλφ γιατί θα είχαμε σκοτωθεί.

Αν υπήρχε τότε ζήλια, θα στο πει η Μίρκα. Τα έχει πει το ξέρω. Άλλο η ζήλια κι άλλο το πειραχτήρι. Ήταν χοντρή ζήλια στο περίπου. Δε κρατώ με όλες τις συζύγους μου καλές σχέσεις. Έτυχε.

Έκανα τρεις γάμους γιατί, κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα.

Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά.

Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.

Ο Δάνης Κατρανίδης συμπλήρωσε και για το αν τον έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή:

Καμιά φορά γράφονται πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν απαντάω, δεν ασχολούμαι. Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ίσχυε. Δεν μπορείς να βγαίνεις κάθε φορά και να απαντάς. Λες εντάξει.

Υπήρχε σχέση με διάσημη που δεν μαθεύτηκε. Εδώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παντρευτεί τον Γιώργο Ηλιάδη μέρα μεσημέρι και δεν τους πήρε κανένας χαμπάρι. Η Κάτια Δανδουλάκη παντρεύτηκε τον Μάριο Πλωρίτη και όλοι αναρωτιόντουσαν πότε έγινε.

Δεν ίσχυε βέβαια ότι με την Παναγιώτα Βλαντή ήμασταν ζευγάρι επειδή ήμασταν μαζί στο σανίδι. Δεν σκέφτομαι τέταρτο γάμο αλλά εδώ και κάποια χρόνια λέω ποτέ μην λες ποτέ. Δεν απορρίπτω τίποτα γιατί όσα έχω απορρίψει, τα έχω βρει μπροστά μου.

katranidis 1

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε:

Κλείσαμε ραντεβού στο θέατρο Αλίκη. Μου λέει πράγματα για εμένα σαν να έχουμε δουλέψει μαζί 10 χρόνια στο θέατρο. Μένω άφωνος. Με είχε διαβάσει. Όταν μου έκανε την πρόταση είπα να το σκεφτώ. Να το σκεφτείς μου λέει. Τότε γινόταν χαμός, έκανα πρόβες για δυο έργα και ήμουν μπάρμαν σε ένα μπαρ.

Προηγούμενο άρθροΑττίκ: Η αυτοκτονία μετά το επεισόδιο με το Γερμανό στρατιώτη
Επόμενο άρθροΦωτογραφία ντοκουμέντο: Η Ίλυα Λιβυκού πάνω από το φέρετρο του Βασίλη Λογοθετίδη