Όταν η Τζένη Καρέζη έγινε κουμπάρα της Κατερίνας Γώγου το 1967

κουμπάρα
Advertisement

Η Τζένη Καρέζη και η Κατερίνα Γώγου υπήρξαν καλές φίλες και μάλιστα συνεργάστηκαν και στη μεγάλη οθόνη σε ταινίες που έχουν αφήσει εποχή. Μάλιστα, ήταν και κουμπάρες.

Advertisement

Ποιος δεν θυμάται την ιδιαίτερη οικογένεια με αρχηγό τη μαμά, “Πάστα Φλώρα” και τον φοβισμένο μπαμπά, Διονύση Παπαγιαννόπουλο στην ταινία, “Μια τρελή τρελή οικογένεια“, με τη Τζένη Καρέζη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τη Μαίρη Αρώνη και άλλους σπουδαίους ηθοποιούς…

Το 1967 η ατίθαση Κατερίνα Γώγου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Παύλο Τάσιο, και κουμπάρα ήταν η Τζένη Καρέζη. Η Τζένη Καρέζη ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και κομψή, δίπλα στο ζευγάρι, τραβώντας τα βλέμματα με την σπάνια ομορφιά της.

Η Κατερίνα Γώγου είχε αρκετούς συντρόφους στη ζωή της. Η μεγάλη της αγάπη όμως ήταν ο άντρας που παντρεύτηκε, ο σκηνοθέτης Παύλος Τάσιος, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μυρτώ. Λέγεται ότι στην προσπάθεια της να σώσει τη μικρή από τα ναρκωτικά, έγινε και η ίδια τοξικομανής.

karezi tasios gogou

Η Κατερίνα Γώγου είχε αρκετούς συντρόφους στη ζωή της. Η μεγάλη της αγάπη όμως ήταν ο άντρας που παντρεύτηκε, ο σκηνοθέτης Παύλος Τάσιος, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μυρτώ. Λέγεται ότι στην προσπάθειά της να σώσει τη μικρή από τα ναρκωτικά, έγινε και η ίδια τοξικομανής.

Η Κατερίνα συνήθιζε να λέει στη μικρή της: “Έγραψα ένα βιβλίο, φύτεψα ένα δέντρο, έκανα ένα παιδί. Ο κύκλος μου έκλεισε”. Η Μυρτώ ασχολήθηκε επίσης με την ποίηση και είχε το ίδιο τραγικό τέλος με τη μητέρα της, καθώς αυτοκτόνησε το 2015.

Προηγούμενο άρθροΣυνοικία το όνειρο: Μία εξαιρετική ταινία
Επόμενο άρθροΗ φαντασμαγορική κρουαζιέρα του 1961 με αγαπημένους ηθοποιούς