Ειρήνη Παπά – Μάρλον Μπράντο: Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία

Ειρήνη Παπά
Advertisement

Ειρήνη Παπά και Μάρλον Μπράντο. Μια σπάνια φωτογραφία από την τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος του ellinikoskinimatografos.gr, Χρήστος Κωνσταντίνου.

Advertisement

Οι δύο θρύλοι της μεγάλης οθόνης συναντήθηκαν στις 23 Ιουνίου 1997 όταν ο Μάρλον Μπράντο αποδέχθηκε την πρόταση του ομίλου Λάτση και ήρθε στην χώρα μας να μιλήσει για το περιβάλλον.

Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους μετά από δική του απαίτηση ήταν και η Ειρήνη Παπά με την οποία στο παρελθόν είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός ήταν αρκετά ευδιάθετη καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από το πλευρό του ενώ κι εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Δύο χρόνια μετά πάλι στην Αθήνα ξανασυναντήθηκαν για τελευταία φορά ακριβώς 45 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Προηγούμενο άρθροΑλέκος Σακελλάριος – Νίκη Λινάρδου: Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους
Επόμενο άρθρο6 αποκαλύψεις για την ταινία, Κορόιδο γαμπρέ
Χρήστος Κωνσταντίνου
Για μένα ο κινηματογράφος είναι ένα ταξίδι σε κάποιον μαγικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Νιώθω ευγνώμων γιατί έχω την τύχη να γνωρίσω και να με τιμούν με την φιλία τους αρκετοί καλλιτέχνες της χρυσής εκείνης περιόδου όπου τα αστέρια ήταν αληθινά κι όχι κάλπικα.