Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δύο σπάνιες φωτογραφίες από το 1963 και το 1976

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Advertisement

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεχίζει να ζει μέσα από τις ταινίες της και τους θαυμαστές της, που αναζητούν φωτογραφίες και πληροφορίες για το αγαπημένου τους αστέρι.

Advertisement

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της μητέρας του.

aliki kazakos karezi

Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη σε συνάντηση της το 1976 με άλλους δώδεκα (από τους 15 συνολικά) πρωταγωνιστές – θιασάρχες οι οποίοι δημιούργησαν την «Εταιρεία Θεάτρου» ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει κατά καιρούς ο χώρος και να συμβάλλουν με το έργο τους στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Δίπλα στην Αλίκη (πάνω αριστερά), Κώστας Καζάκος, Νόνικα Γαληνέα, Έλλη Φωτίου, Τζένη Καρέζη, Μαριέττα Ριάλδη, Κάκια Αναλυτή και (κάτω αριστερά) Άγγελος Αντωνόπουλος, Στέφανος Ληναίος, Κώστας Καρράς, Κώστας Ρηγόπουλος, Νίκος Κούρκουλος και Θανάσης Παπαγεωργίου.

aliki vasileiadou

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Γεωργία Βασιλειάδου, να ποζάρει η μία δίπλα στην άλλη ενθουσίασε τους φανατικούς οπαδούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, χαμογελά στο πλευρό μια επίσης θρυλικής ηθοποιού, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη μεγάλη οθόνη, της Γεωργίας Βασιλιειάδου.

«Άλλη μια πολύ σπάνια φωτογραφία αυτή τη φορά η Αλίκη με την Γεωργία Βασιλειάδου μέσα από τον φακό του @studio_kleisthenis !!! Η Αλίκη προλογίζει μαζί με τον Αλέκο Σακελλάριο την 100η παράσταση του έργου «Οι νεόπλουτοι που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το 1963 ο θίασος Βασιλειάδου -Αυλωνίτης -Ρίζος στο θέατρο, Φύρστ (πρώην Σαμαρτζή)», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Προηγούμενο άρθροΑλίκη Βουγιουκλάκη: Το ατύχημα στην Σκωτία και η κρουαζιέρα στην Ύδρα
Επόμενο άρθροΔημήτρης Παπαμιχαήλ: Δείτε δύο σπάνιες φωτογραφίες του