15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕλένη Δακορώνια 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Δακορώνια 1944-

Η Ελένη Δακορώνια γεννήθηκε το 1944. Ηθοποιός που ”έδωσε τη φωνή της”, σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Τάσου Μασμανίδη.

Ελένη Δακορώνια: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1968Αποστολή θανάτου
1968Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1969Το θύμα
1971Καυτά ψυχρά κι ανάποδα
1971Τα βήματα της φωτιάς
1971Τα ομορφόπαιδα
1972Ελευθερία ή Θάνατος
1972Ερωτικές στιγμές
1972Λυσιστράτη
1972Στον ίλιγγο της αμαρτίας
1973Ο αισιόδοξος
1974Γυμνοί στο χιόνι
1988Η Κόρη μου η Φεμινίστρια
1988Λούφες…Τούφες… Έρωτες…
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Οι θησαυροί της ΒέρμαχτΥΕΝΕΔ
1973|1973Το μαύρο κλειδίΥΕΝΕΔ
1974|1974Αστερισμός των λύκωνΥΕΝΕΔ
1976|1976Οι ατσίδεςΥΕΝΕΔ
198?|198?Η ελληνική μυθολογίαΕΤ2
1988|1988ΚουκλαποθήκηΕΤ2

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέμπα Δόξα 1919-2000

Η Μπέμπα Δόξα (Αγγελική Αγγελοπούλου), ήταν αυτοδίδακτη Πειραιώτισσα «σουμπρέτα», γεννήθηκε το 1919 και πέθανε στις 10 Οκτωβρίου 2000. Ήταν κόρη ηθοποιών και πήρε το βάπτισμα...

Κατερίνα Γώγου 1940-1993

Η Κατερίνα Γώγου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, με αξιοπρόσεκτη διαδρομή στο «σανίδι» και τη μεγάλη οθόνη, ποιήτρια που αγαπήθηκε από τη νεολαία της μεταπολίτευσης και...

Κάτια Δανδουλάκη 1948-

Η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1948. Η καταγωγής της είναι από την Σητεία της Κρήτης, από την πλευρά του...

Τελευταίες αναρτήσεις