23.6 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΕλένη Δακορώνια 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Δακορώνια 1944-

- Advertisement -

Η Ελένη Δακορώνια γεννήθηκε το 1944. Ηθοποιός που ”έδωσε τη φωνή της”, σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Τάσου Μασμανίδη.

Ελένη Δακορώνια: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1968Αποστολή θανάτου
1968Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1969Το θύμα
1971Καυτά ψυχρά κι ανάποδα
1971Τα βήματα της φωτιάς
1971Τα ομορφόπαιδα
1972Ελευθερία ή Θάνατος
1972Ερωτικές στιγμές
1972Λυσιστράτη
1972Στον ίλιγγο της αμαρτίας
1973Ο αισιόδοξος
1974Γυμνοί στο χιόνι
1988Η Κόρη μου η Φεμινίστρια
1988Λούφες…Τούφες… Έρωτες…
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Οι θησαυροί της ΒέρμαχτΥΕΝΕΔ
1973|1973Το μαύρο κλειδίΥΕΝΕΔ
1974|1974Αστερισμός των λύκωνΥΕΝΕΔ
1976|1976Οι ατσίδεςΥΕΝΕΔ
198?|198?Η ελληνική μυθολογίαΕΤ2
1988|1988ΚουκλαποθήκηΕΤ2

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Βυζαντίου Κική

Η Κική (Αγγελική) Βυζαντίου γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το "Καλλιτεχνικό Θέατρο" του Τζαβαλά Καρούσου.Φιλμογραφία Ορκίστηκα εκδίκηση (1952) Χαρούμενο ξεκίνημα (1954) Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι...

Χαριτίνη Καρόλου

Η Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη με καταγωγή από τον Βόλο, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και είχε άλλα επτά...

Κώστας Τσάκωνας 1943-2015

Ο Κώστας Τσάκωνας γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1943 στην Αθήνα. Όταν ήταν 11χρονών αναγκάστηκε να αρχίσει να δουλεύει και παράλληλα πήγαινε σε νυχτερινό...

Τελευταίες αναρτήσεις