1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕλένη Δακορώνια 1944-

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Δακορώνια 1944-

Η Ελένη Δακορώνια γεννήθηκε το 1944. Ηθοποιός που ”έδωσε τη φωνή της”, σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Τάσου Μασμανίδη.

Ελένη Δακορώνια: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1968Αποστολή θανάτου
1968Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1969Το θύμα
1971Καυτά ψυχρά κι ανάποδα
1971Τα βήματα της φωτιάς
1971Τα ομορφόπαιδα
1972Ελευθερία ή Θάνατος
1972Ερωτικές στιγμές
1972Λυσιστράτη
1972Στον ίλιγγο της αμαρτίας
1973Ο αισιόδοξος
1974Γυμνοί στο χιόνι
1988Η Κόρη μου η Φεμινίστρια
1988Λούφες…Τούφες… Έρωτες…
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Οι θησαυροί της ΒέρμαχτΥΕΝΕΔ
1973|1973Το μαύρο κλειδίΥΕΝΕΔ
1974|1974Αστερισμός των λύκωνΥΕΝΕΔ
1976|1976Οι ατσίδεςΥΕΝΕΔ
198?|198?Η ελληνική μυθολογίαΕΤ2
1988|1988ΚουκλαποθήκηΕΤ2

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΔαδακαρίδης Πυγμαλίων
Επόμενο άρθροΔαμασιώτης Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Βασιλικιώτη Έρση

Η εκλεκτή ηθοποιός, σκηνοθέτις και καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Έρση Βασιλικιώτη γεννήθηκε το 1949 και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη...

Κακαρελίδου Σοφία

Η Σοφία Κακαρελίδου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός.  Έχει λάβει μέρος σε 21 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου από το 1978 έως το 2004. Πολλά site...

Ανν Λόμπεργκ 1949-

Η Ανν Λόμπεργκ γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1949 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας. Σουηδικής καταγωγής και μεγαλωμένη στον Άγιο Φραγκίσκο της Αμερικής – στα είκοσι...

Τελευταίες αναρτήσεις