15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΡάνια Ιωαννίδου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Ράνια Ιωαννίδου 1936-

Η Ράνια Ιωαννίδου γεννήθηκε 1936 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μιχάλη Κουνελάκη (Ελληνικό Ωδείο). Το βαφτιστικό της είναι Ουρανία Ιωαννίδου. Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Θεοδόση (πέθανε του 1995).

Έχει δανείσει τη φωνή της σε πάρα πολλές παιδικές σειρές όπως, “Ντένις ο τρομερός”, “Κάντι-Κάντι”, “Ρομπέν των δασών”, “Καρουσέλ”, “Σάντιμπελ”, “Σέιλορ Μουν”, “Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν”.

Ράνια Ιωαννίδου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1959Γαμήλιες περιπέτειες 
1961Η Αλίκη στο Ναυτικό 
1961Το νησί των πειρασμών 
1964Αυτοί που ξέχασαν το Θεό 
1971Γράμμος 
1971Ο Μανωλιός ξαναχτυπά 
197320 Γυναίκες κι’ εγώ!
1985Η κυρία είναι χάι 
1986Η αδελφή της αδελφής 
1986Παράξενη συνάντηση 
1987Έτσι, αλλιώς… κι αλλιώτικα 
1988Αστέρι στη λάσπη 
1988Μοιραία ανακάλυψη 
1988Ο άντρας της χρονιάς 
1988Παράξενη σχέση 
1988Τρελός εσύ, τρελός κι εγώ 
1989Μια σταρ στη γειτονιά μας 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1977|1977Μια φορά κι έναν καιρό: Μύθοι Αισώπου ΕΡΤ
1977|1977Ο Φωτογράφος του Χωριού ΕΡΤ
1989|1989Οι Αυθαίρετοι Mega
1991|1991Αξιότιμοι κύριοι ΕΤ1
1991|1991Εκμέκ παγωτό Mega
1991|1991Ο επισκέπτης της ομίχλης Mega
1991|1991Το τέλος της μοναξιάς ΕΤ1
1991|1991Φάκελλος Αμαζών ΑΝΤ1
1993|1993Οι μεν και οι δεν ΑΝΤ1
1994|1994Σκιές πάνω από την πόλη Mega
1994|1994Ταύρος με Τοξότη: Η ντίβα ΑΝΤ1
1996|1996Cheek to Cheek ΑΝΤ1
1996|1996Αξέχαστες κωμωδίες: Η κυρία περί της οποίας πρόκειται ΕΤ1
1996|1996Εκείνες & Εγώ ΑΝΤ1
1997|1997Δυο Ξένοι… Mega
1997|1997Ιερή Οικογένεια Mega
1997|1997Ο κακός Βεζύρης Mega
1997|1997Το χρήμα στο λαιμό σας ΕΤ1
1999|1999Για Μια Θέση στον Ήλιο Mega
2002|2002Μαμά + Γιός ΝΕΤ
2002|2002Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ΑΝΤ1
2003|2003Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2008|200840 ΚύματαΑΝΤ1
2008|2008Αληθινοί έρωτες: Απόσταση ασφαλείας Alpha
2008|2008Λόλα ΑΝΤ1
2013|2013Ο προσκυνητής S-web tv

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Ράντου 1963-

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1963 στο Αιγάλεω Αττικής, αν και η καταγωγή της είναι από τα Χανιά.Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Δραματική...

Χρήστος Δοξαράς 1935-2018

Ο Χρήστος Δοξαράς γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Ωδείου και κινηματογράφο στην ΑΣΚΕ. Τη δεκαετία του 1970 απομακρύνθηκε από...

Χρήστος Πάρλας 1936-2012

Ο Χρήστος Πάρλας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Διακρινόταν για την εκπληκτική φωνή του, που τον...

Τελευταίες αναρτήσεις