16.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Θεοδόσης

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Θεοδόσης

Ο Κώστας Θεοδόσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τάκη Μουζενίδη και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο,ήταν στην επιθεώρηση ”Ομόνοια Πλας” στο θέατρο Κυβέλης το 1954. Υπήρξε το πιο πολυφωτογραφημένο φωτομοντέλο στις έντυπες διαφημίσεις της δεκαετίας 1960 και 1970, αργότερα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ασχολήθηκε με την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε δήμους, κοινότητες κι διάφορους οργανισμούς. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Ράνιας Ιωαννίδου. Πέθανε το 1995.
Φιλμογραφία

Τα παιδιά του ονείρου (1992)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
Γράμμος (1971)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Ο προδότης (1967)
Χάιδω (1967)
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Αδικία (1966) [Χάρης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Ο νικητής (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1964)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Ο καλός μας άγγελος (1961) [Γιώργος]
Η αυγή του θριάμβου (1960)
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ρίτα Δημητρίου 1919-1986

Η Ρίτα Δημητρίου ήταν η μικρότερη αδελφή (γεν. 1919) της ηθοποιού Σούλας Δημητρίου, με την οποία ξεκίνησαν μαζί, στη "μάντρα" του Αττίκ, γνωστές ως...

Μίμης Φωτόπουλος 1913-1986

Ο μεγάλος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Μίμης Φωτόπουλος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1913 στη Ζάτουνα της Γορτυνίας και ήταν γιος του...

Γιώργος Τσιτσόπουλος 1929-2006

Ο Γιώργος Τσιτσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1929 και ήταν Έλληνας ηθοποιός.Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ξεκίνησε τη θεατρική του καριέρα στο...

Τελευταίες αναρτήσεις