32.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Θεοδόσης

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Θεοδόσης

Ο Κώστας Θεοδόσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τάκη Μουζενίδη και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο,ήταν στην επιθεώρηση ”Ομόνοια Πλας” στο θέατρο Κυβέλης το 1954. Υπήρξε το πιο πολυφωτογραφημένο φωτομοντέλο στις έντυπες διαφημίσεις της δεκαετίας 1960 και 1970, αργότερα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ασχολήθηκε με την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε δήμους, κοινότητες κι διάφορους οργανισμούς. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Ράνιας Ιωαννίδου. Πέθανε το 1995.
Φιλμογραφία

Τα παιδιά του ονείρου (1992)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
Γράμμος (1971)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Ο προδότης (1967)
Χάιδω (1967)
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Αδικία (1966) [Χάρης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Ο νικητής (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1964)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Ο καλός μας άγγελος (1961) [Γιώργος]
Η αυγή του θριάμβου (1960)
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]

Προηγούμενο άρθροΚώνστα Ντίνα
Επόμενο άρθροΤάσος Κωστής 1951-

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρίνος Μιχάλης

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Από τα 9 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα και μεγάλωσε...

Βασίλης Τσιβιλίκας 1942-2012

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1942 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του....

Αγγελίδου Νέλλη

Ελληνίδα ηθοποιός, που διακρίθηκε κυρίως σε θεατρικούς ρόλους.Η Νέλλη Αγγελίδου γεννήθηκε το 1927 στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του «Θεάτρου Τέχνης»...

Τελευταίες αναρτήσεις