17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Θεοδόσης

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Θεοδόσης

Ο Κώστας Θεοδόσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τάκη Μουζενίδη και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο,ήταν στην επιθεώρηση ”Ομόνοια Πλας” στο θέατρο Κυβέλης το 1954. Υπήρξε το πιο πολυφωτογραφημένο φωτομοντέλο στις έντυπες διαφημίσεις της δεκαετίας 1960 και 1970, αργότερα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ασχολήθηκε με την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε δήμους, κοινότητες κι διάφορους οργανισμούς. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Ράνιας Ιωαννίδου. Πέθανε το 1995.
Φιλμογραφία

Τα παιδιά του ονείρου (1992)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
Γράμμος (1971)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Ο προδότης (1967)
Χάιδω (1967)
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Αδικία (1966) [Χάρης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Ο νικητής (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1964)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Ο καλός μας άγγελος (1961) [Γιώργος]
Η αυγή του θριάμβου (1960)
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]

Προηγούμενο άρθροΚώνστα Ντίνα
Επόμενο άρθροΚωστής Τάσος

Σχετικές αναρτήσεις

Βαγγέλης Σειληνός

Βαγγέλης ΣειληνόςΟ Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες χορευτές, χορογράφους και ηθοποιούς. Μάλιστα πολλοί τον αποκαλούσαν «Νουρέγιεφ της Ελλάδος». Σήμερα, οι...

Καταδικασμένη και από το παιδί της

Περίληψη: Ένας νέος από τη Θεσσαλονίκη, ο Πέτρος, μόλις τελείωσε τις σπουδές του στο εξωτερικό και τώρα σκοπεύει να παντρευτεί την Καίτη, κόρη ενός...

Γιάννης Ζαβραδινός

Ο Γιάννης Ζαβραδινός γεννήθηκε στην Αθήνα και ο τόπος καταγωγής του είναι η Ζάκυνθος. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών – Γεωργίου Θεοδοσιάδη.Πριν ακόμα...

Τελευταίες αναρτήσεις