Προηγούμενο άρθροΓρηγοράτου Καίτη
Επόμενο άρθροΔαδινόπουλος Θάνος

Γυφτόπουλος Λευτέρης

Ο Λευτέρης Γυφτόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 8 Ιουλίου 1934. Πατέρας του ηθοποιού Άγη Γυφτόπουλου.Μένει μόνιμα στην Καλλιθέα.
Φιλμογραφία

Και κλαααμα στα Σχολεία!…(1984)
Φυλακές ανηλίκων Νο 2(1984) [αρχιφύλακας]
Ο βιασμός μιας μοναχής(1983)
Το ψώνιο (1983) [Πέτρος]
Ο ρεπόρτερ (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Φάνης Πολίτης]
Φυλακές ανηλίκων (1982) [αρχιφύλακας]
Πολίτες Β`κατηγορίας (1981)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981) [Στέφανος Αραλίκης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ζω για τον έρωτα (1976) [ξένος]
Καυτές διακοπές (1976) [Έντυ]
Βρώμικη παρθένα (1975) [Μάριος]
Παύλος Μελάς (1974)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [επιθεωρητής]
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972) [επιθεωρητής]
Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [Άλκης Βρανάς]
Κυνηγημένοι εραστές (1972) [Μίλτος]
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Γράμμος (1971) [Χρήστος]
Ερωτομανείς (1971)
Αδιέξοδο (1970) [Ιγγλέσης]
Η ιδιωτική μου ζωή (1971) [Βασίλης Δέκας]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Βασιλιάς της γκάφας (1962)
Η νύφη τό σκασε… (1962)

Τυχαία Αρθρα

Αγάπη για πάντα

Η ταινία, "Αγάπη για πάντα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1969-1970 και έκοψε 266.826 εισιτήρια. Ήρθε στην 23η θέση σε 99 ταινίες. Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας...

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Από τους Aphrodite’s child στους Mental Grayce

Όταν οι Aphrodite's child έκαναν την εμφάνιση τους το 1967 όλοι μιλούσαν γι' αυτό το δυνατό συγκρότημα που ξεσήκωνε τον κόσμο με τις εμφανίσεις...

Πολύβιος Βασιλειάδης

Ο Πολύβιος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1922 και είναι Έλληνας θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός. Στο ξεκίνημά του συνεργάσθηκε με διάφορα περιοδικά σαν συγγραφέας...

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Γυφτόπουλος Λευτέρης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 633ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 633ο

Οι άσσοι του γηπέδου

Η ταινία, "Οι άσσοι του γηπέδου" προβλήθηκε την σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 19.726 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 24 ταινίες. Η πρώτη ταινία...

Εννιά αποκαλύψεις για την ταινία Η αρχόντισσα κι ο αλήτης

Η "Η αρχόντισσα κι ο αλήτης" είναι αισθηματική κωμωδία του 1968, παραγωγής της κινηματογραφικής εταιρείας Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία του Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο...