6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓυφτόπουλος Λευτέρης

Σχετικές αναρτήσεις

Γυφτόπουλος Λευτέρης

Ο Λευτέρης Γυφτόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 8 Ιουλίου 1934. Πατέρας του ηθοποιού Άγη Γυφτόπουλου.Μένει μόνιμα στην Καλλιθέα.
Φιλμογραφία

Και κλαααμα στα Σχολεία!…(1984)
Φυλακές ανηλίκων Νο 2(1984) [αρχιφύλακας]
Ο βιασμός μιας μοναχής(1983)
Το ψώνιο (1983) [Πέτρος]
Ο ρεπόρτερ (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Φάνης Πολίτης]
Φυλακές ανηλίκων (1982) [αρχιφύλακας]
Πολίτες Β`κατηγορίας (1981)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981) [Στέφανος Αραλίκης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ζω για τον έρωτα (1976) [ξένος]
Καυτές διακοπές (1976) [Έντυ]
Βρώμικη παρθένα (1975) [Μάριος]
Παύλος Μελάς (1974)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [επιθεωρητής]
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972) [επιθεωρητής]
Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [Άλκης Βρανάς]
Κυνηγημένοι εραστές (1972) [Μίλτος]
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Γράμμος (1971) [Χρήστος]
Ερωτομανείς (1971)
Αδιέξοδο (1970) [Ιγγλέσης]
Η ιδιωτική μου ζωή (1971) [Βασίλης Δέκας]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Βασιλιάς της γκάφας (1962)
Η νύφη τό σκασε… (1962)

Προηγούμενο άρθροΓρηγοράτου Καίτη
Επόμενο άρθροΘάνος Δαδινόπουλος 1938-1998

Σχετικές αναρτήσεις

Γαβαλά Γιούλη

Η Γιούλα Γαβαλά γεννήθηκε το 1947 στη Κομοτηνή και μεγάλωσε στην Αθήνα.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γρηγόρη Βαφιά.Κατά το διάστημα 1967-69 ήταν μέλος του...

36ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1995

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Το 36ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στις 3-12 Νοεμβρίου 1995. Διεθνές Φεστιβάλ Βραβευμένες ταινίες Okaeri (Ιαπωνία): 2 βραβεία (σκηνοθεσίας και FIPRESCI)  Bye – bye (Γαλλία – Ελβετία – Βέλγιο): 1 βραβείο (ανδρικής...

Συριώτης Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Συριώτης είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής «Ελεύθερου Θεάτρου» Θεσ/κης.Συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους όπως με το Ελληνικό λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη (ενδεικτικά...

Τελευταίες αναρτήσεις