12.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΛευτέρης Γυφτόπουλος 1934-

Σχετικές αναρτήσεις

Λευτέρης Γυφτόπουλος 1934-

Ο Λευτέρης Γυφτόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 8 Ιουλίου 1934. Πατέρας του ηθοποιού Άγη Γυφτόπουλου. Μένει μόνιμα στην Καλλιθέα. Στην κινηματογραφική ταινία “Καυτές Διακοπές” (’76) εμφανίζεται ως Terry Loft.

Λευτέρης Γυφτόπουλος: Φιλμογραφία

Και κλαααμα στα Σχολεία!…(1984)
Φυλακές ανηλίκων Νο 2(1984) [αρχιφύλακας]
Ο βιασμός μιας μοναχής(1983)
Το ψώνιο (1983) [Πέτρος]
Ο ρεπόρτερ (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Φάνης Πολίτης]
Φυλακές ανηλίκων (1982) [αρχιφύλακας]
Πολίτες Β`κατηγορίας (1981)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981) [Στέφανος Αραλίκης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ζω για τον έρωτα (1976) [ξένος]
Καυτές διακοπές (1976) [Έντυ]
Βρώμικη παρθένα (1975) [Μάριος]
Παύλος Μελάς (1974)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [επιθεωρητής]
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972) [επιθεωρητής]
Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [Άλκης Βρανάς]
Κυνηγημένοι εραστές (1972) [Μίλτος]
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Γράμμος (1971) [Χρήστος]
Ερωτομανείς (1971)
Αδιέξοδο (1970) [Ιγγλέσης]
Η ιδιωτική μου ζωή (1971) [Βασίλης Δέκας]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Βασιλιάς της γκάφας (1962)
Η νύφη τό σκασε… (1962)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χρόνης Εξαρχάκος 1932-1984

Ο Χρόνης Εξαρχάκος ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, που διακρίθηκε κυρίως σε κωμικούς ρόλους. Είχε μπριόζικο στυλ, έδινε τέμπο στο ρόλο του...

Βούλα Χαριλάου 1932-

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου). Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο...

Άγγελος Γεωργιάδης 1933-2000

Ο Άγγελος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 αλλά έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία. Ήταν φωτογράφος. Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός αλλά...

Τελευταίες αναρτήσεις