28.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΠάνος Τουλιάτος

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Τουλιάτος

- Advertisement -

Ο Πάνος Τουλιάτος έχει παίξει σε αρκετές ταινίες τη δεκαετία του 70’ και του 80’. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία, “Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη“.

touliatos 2

Ο Πάνος Τουλιάτος είχε πέσει θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού από 4 Αφγανούς. Τον ακινητοποίησαν, και αφού τον λήστεψαν, οι δύο από αυτούς τον κρατούσαν και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν.

Το σκηνικό έγινε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Καίτη Φίνου, η οποία έγραψε συγκεκριμένα:

Στο θέατρο που ήμουν, ήρθε κι ένας συνάδελφος. Πάνος Τουλιάτος. Με μαυρισμένο μάτι, σπασμένα δόντια. Τον έκλεψαν και τον λήστεψαν Αφγανοί. Ήταν 4. Δύο τον κρατούσαν και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν, αν και του είχαν πάρει τα λεφτά. Στην αστυνομία τους γνώρισε, και του είπαν ότι είναι σεσημασμένοι, αλλά επειδή δεν χωράνε στην φυλακή, μπαίνουν για λίγο και τους αφήνουν ελεύθερους».

touliatos 1

Πάνος Τουλιάτος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1958Όλα για το παιδί της 
1971Οι Αμαρτωλοί 
19727 χρόνια γάμου
1972Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη 
1972Στην Πόλη αγαπηθήκαμε 
1973Τον Αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς 
1974Εσμέ η τουρκοπούλα 
1977Η μεγάλη απόφασις 
1979Ένα γελαστό απόγευμα 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Τώρα θέλω τώρα 
1980Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες 
1985Ληστεία στον Πύργο 
1985Μια παράξενη δολοφονία 
1985Ο ιππότης της σφαλιάρας 
1985Τα λιονταράκια του έρωτα 
1986Επιχείρηση γάμος 
1986Μια απίθανη κρουαζιέρα 
1986Ο φαταούλας 
1986Το μανούλι ο καψούρης και ο αναρχικός 
1987Ένας τρομοκράτης στο κρεβάτι μου 
1987Απρόσκλητος εραστής 
1987Γκόμενα υψηλού κινδύνου 
1987Θεότρελοι μπάτσοι 
1987Μια κούκλα για τον αστυνόμο 
1987Ο υπνοβάτης 
1987Οι σκληροί της κουζίνας 
1987Παράξενο καλοκαίρι 
1987Τα λιονταράκια της νύχτας 
1987Το κορίτσι του υποπλοιάρχου 
1988Η γάτα με το σκύλο 
1988Σκανδαλιάρα και δύσκολη 
1991Στοπ μην πηδάτε στο μπαλκόνι μου 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Κάπου υπάρχει η αγάπη μου ΥΕΝΕΔ
1974|1974Λούνα Παρκ ΕΙΡΤ
1976|1976Λέσχη μυστηρίου: Ένα τριαντάφυλλο για την Έλενα ΕΡΤ
1976|1976Λέσχη μυστηρίου: Μια παράξενη δολοφονία ΕΡΤ
1976|1976Λέσχη μυστηρίου: Τ’ αποτυπώματα ήταν απ’ το υπερπέραν ΕΡΤ
1976|1976Το Ταξίδι ΥΕΝΕΔ
1977|1977Υποψίες: Το ψέμα ΕΡΤ 
1978|1978Υποψίες: Ομολογία ΕΡΤ
1981|1981Ρομαντικές ιστορίες: Η επιστροφή ΥΕΝΕΔ
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώ ΥΕΝΕΔ
1989|1989Όλη η δόξα… Όλη η χάρη… ΕΤ1
1992|1992Τμήμα ηθών: Επικίνδυνο βελούδο ΑΝΤ1
1992|1992Τμήμα ηθών: Η κεφαλή του Ερμή ΑΝΤ1
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Ζακυνθινός 1939-

Ο Δημήτρης Ζακυνθινός γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του"Εθνικού Θεάτρου". Αποφοίτησε επίσης από την "Ανώτερη Σχολή Θεάτρου και Κινηματογράφου"....

Βόκοβιτς Στέλιος

Ο Στέλιος Βόκοβιτς γεννήθηκε στη Χαρταλιμή της Κωνσταντινούπολης το 1912 και ήλθε στην Αθήνα το 1922.Αποφοίτησε με άριστα από τη δραματική σχολή του Εθνικού...

Ηλίας Καπετανίδης 1941-2001

Ο Ηλίας Καπετανίδης γεννήθηκε το 1941 και ήταν Έλληνας ηθοποιός που έπαιζε δεύτερους ρόλους. Αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.Έφυγε...

Τελευταίες αναρτήσεις