30.8 C
Athens
Κατηγορία:

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.

Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε, μικρά παιδιά τότε, σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων στο (κρατικό) ραδιόφωνο τη δεκαετία ’70, μαζί με τους θρυλικούς, Βασίλη Γεωργίου, Αντώνη Πυλιαρό, Στάθη Γαβάκη, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Λογοθέτη κ.ά., όπως επίσης και ως εκφωνητή δελτίων ειδήσεων στο ΕΙΡΤ.

Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Θεόδωρος Ζιζίκος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1966Διπλοπεννιές
1967Κάτι κουρασμένα παληκάρια
1967Κοντσέρτο για πολυβόλα
1968Η αρχόντισσα κι’ ο αλήτης
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖιάγκος Νίκος
Επόμενο άρθροΖωγράφος Γιώργος

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα