15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.

Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε, μικρά παιδιά τότε, σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων στο (κρατικό) ραδιόφωνο τη δεκαετία ’70, μαζί με τους θρυλικούς, Βασίλη Γεωργίου, Αντώνη Πυλιαρό, Στάθη Γαβάκη, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Λογοθέτη κ.ά., όπως επίσης και ως εκφωνητή δελτίων ειδήσεων στο ΕΙΡΤ.

Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Θεόδωρος Ζιζίκος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1966Διπλοπεννιές
1967Κάτι κουρασμένα παληκάρια
1967Κοντσέρτο για πολυβόλα
1968Η αρχόντισσα κι’ ο αλήτης
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Γκέκας 1935-2012

Ο Μιχάλης Γκέκας γεννήθηκε στη Σιταριά Ιωαννίνων το 1935 και μετά τη Γεωργοτεχνική Σχολή Βέλλου Κορινθίας σπούδασε στις Δραματικές Σχολές Λυκούργου Σταυράκου και Ι. Ιωαννίδη. Aφοσιώθηκε...

Ανδρέας Τσάκωνας 1942-2015

Ο Ανδρέας Τσάκωνας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στο Περιγιάλι Κορινθίας το 1942 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Πρωτοεμφανίστηκε...

Μάρθα Καραγιάννη 1939-2022

Η Μάρθα Καραγιάννη γεννήθηκε στις 06 Νοεμβρίου του 1939 στον Πειραιά. Ο πατέρας της Χαρίλαος Καραγιάννης καταγόταν από πλούσια οικογένεια της Ρωσίας, που έχασε...

Τελευταίες αναρτήσεις