16.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.

Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε, μικρά παιδιά τότε, σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων στο (κρατικό) ραδιόφωνο τη δεκαετία ’70, μαζί με τους θρυλικούς, Βασίλη Γεωργίου, Αντώνη Πυλιαρό, Στάθη Γαβάκη, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Λογοθέτη κ.ά., όπως επίσης και ως εκφωνητή δελτίων ειδήσεων στο ΕΙΡΤ.

Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Θεόδωρος Ζιζίκος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1966Διπλοπεννιές
1967Κάτι κουρασμένα παληκάρια
1967Κοντσέρτο για πολυβόλα
1968Η αρχόντισσα κι’ ο αλήτης
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χάρις Λουκέα 1937-1978

Η Χάρις Λουκέα ήταν ηθοποιός του θεάτρου και ειδικά της επιθεώρησης. Γεννήθηκε το 1937 (ή το 1936) και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 12/01/1978...

Σπύρος Γουργιώτης

Ο Σπύρος Γουργιώτης ήταν ένας φτωχός βιοπαλαιστής που το κύριο επάγγελμα του ήταν γυρολόγος εκείνης της εποχής, πωλούσε υαλικά και είδη κουζίνας που τα...

Βούλα Χαριλάου 1932-

Η Βούλα Χαριλάου είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.Γεννήθηκε το 1932 (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου). Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο...

Τελευταίες αναρτήσεις