3.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεόδωρος Ζιζίκος 1938

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.

Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε, μικρά παιδιά τότε, σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων στο (κρατικό) ραδιόφωνο τη δεκαετία ’70, μαζί με τους θρυλικούς, Βασίλη Γεωργίου, Αντώνη Πυλιαρό, Στάθη Γαβάκη, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Λογοθέτη κ.ά., όπως επίσης και ως εκφωνητή δελτίων ειδήσεων στο ΕΙΡΤ.

Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Θεόδωρος Ζιζίκος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1966Διπλοπεννιές
1967Κάτι κουρασμένα παληκάρια
1967Κοντσέρτο για πολυβόλα
1968Η αρχόντισσα κι’ ο αλήτης
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖιάγκος Νίκος
Επόμενο άρθροΖωγράφος Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλαβανίδης Χρήστος

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης γεννήθηκε στις 21 Μαΐου  του 1944 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1973. Συνεργάστηκε με πολλούς ιδιωτικούς θιάσους...

Ευαγγελία Σαμιωτάκη 1935-2017

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στις 03 Ιουνίου του 1935 στη Λαμία και στα 18...

Άγγελος Μαυρόπουλος 1901-1979

Ο Άγγελος Μαυρόπουλος γεννήθηκε το 1901. Υπάρχουν πηγές που τοποθετούν τη γέννησή του στη Μικρά Ασία και τον ερχομό της ξεριζωμένης οικογένειας στην Ελλάδα...

Τελευταίες αναρτήσεις