22.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΘεόδωρος Ζιζίκος 1938-

Σχετικές αναρτήσεις

Θεόδωρος Ζιζίκος 1938-

- Advertisement -

Ο Θεόδωρος Ζιζίκος γεννήθηκε το 1938 και ήταν εκφωνητής δελτίων ειδήσεων, αθλητικών αγώνων και ηθοποιός.

Έγινε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το 1965. Τον θυμόμαστε, μικρά παιδιά τότε, σε περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων στο (κρατικό) ραδιόφωνο τη δεκαετία ’70, μαζί με τους θρυλικούς, Βασίλη Γεωργίου, Αντώνη Πυλιαρό, Στάθη Γαβάκη, τον Θεσσαλονικιό Γιάννη Λογοθέτη κ.ά., όπως επίσης και ως εκφωνητή δελτίων ειδήσεων στο ΕΙΡΤ.

Έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Θεόδωρος Ζιζίκος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1966Διπλοπεννιές
1967Κάτι κουρασμένα παληκάρια
1967Κοντσέρτο για πολυβόλα
1968Η αρχόντισσα κι’ ο αλήτης
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ορφέας Παπαδόπουλος 1986-

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1986 στην Αθήνα και μεγαλώνοντας δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέρα από την...

Πέτρος Κυριακός 1899-1984

Ο Πέτρος Κυριακός (γνωστός με το ψευδώνυμο Πετράν) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1899 και ήταν Έλληνας ηθοποιός της επιθεώρησης, της οπερέτας, του κινηματογράφου και τραγουδιστής του ρεμπέτικου.Τη δεκαετία του ’10 έγινε ο βοηθός...

Κώστας Δάρρας 1944-1999

Ο Κώστας Δάρρας γεννήθηκε το 1944 στην Ολυμπία. Σπούδασε στις δραματική σχολή Κ. Μιχαηλίδη, με την "Εταιρεία Αρχαίου Δράματος" του οποίου, πρωτοεμφανίστηκε στο αρχαίο...

Τελευταίες αναρτήσεις