7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Εμμανουήλ 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Εμμανουήλ 1939-

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Γιάννης Εμμανουήλ: Φιλμογραφία

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Δοξαράς 1935-2018

Ο Χρήστος Δοξαράς γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Εθνικού Ωδείου και κινηματογράφο στην ΑΣΚΕ. Τη δεκαετία του 1970 απομακρύνθηκε από...

Λιάκος Χριστογιαννόπουλος 1911-1984

Ο Λιάκος Χριστογιαννόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1911 και ήταν Έλληνας ηθοποιός.Πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο Ωδείο Ηρώδη του Αττικού, το 1929, στο έργο Ηλέκτρα. Συνεργάστηκε...

Καραγιώργης Κώστας

Ο Κώστας Καραγιώργης, γεννήθηκε στην Άνδρο ή στην Αθήνα το 1938.Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έκανε και μουσικές σπουδές (πιάνο).Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή...

Τελευταίες αναρτήσεις