27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Εμμανουήλ 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Εμμανουήλ 1939-

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Γιάννης Εμμανουήλ: Φιλμογραφία

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Επισκόπου 1934-2005

Η Καίτη Επισκόπου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου του 1934. Η καταγωγή της ήταν από την Κωνσταντινούπολη. Από παιδί έδειξε την αγάπη της στο...

Σπαρίδης Γιάννης

Ο Γιάννης Σπαρίδης (Γιάννης Σπανομαρίδης το πραγματικό του όνομα) γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη στις 13 Αυγούστου  του 1898 και ήταν ένας ηθοποιός πολύ γνωστός για τον τύπο του Αρμένη που...

Γληνός Γιώργος

Ο Γεώργιος Γληνός ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1895. Ασχολήθηκε με το θέατρο από νεαρή ηλικία. Ερχόμενος στην Ελλάδα μετά...

Τελευταίες αναρτήσεις