31.3 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Εμμανουήλ 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Εμμανουήλ 1939-

- Advertisement -

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Γιάννης Εμμανουήλ: Φιλμογραφία

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βαγγέλης Βουλγαρίδης 1942-

Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης, με το ευγενικό παρουσιαστικό και τη βαθειά φωνή, είχε τη δεκαετία του ’60 μια σύντομη αλλά αξιόλογη πορεία σαν ζεν πρεμιέ,...

Παναγιώτης Ασημάκης

Ο Παναγιώτης Ασημάκης ήταν παλαιστής του κατς κι έπαιξε σε 4 ταινίες ενσαρκώνοντας τον ''μπράβο''.Παναγιώτης Ασημάκης: ΦιλμογραφίαΗ κόρη του ήλιου (1971)Τα ψίχουλα του κόσμου...

Πάνος Τουλιάτος

Ο Πάνος Τουλιάτος έχει παίξει σε αρκετές ταινίες τη δεκαετία του 70’ και του 80’. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Λάμπρο...

Τελευταίες αναρτήσεις