Εμμανουήλ Γιάννης

on

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Φιλμογραφία
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Προηγούμενο άρθροΕλληνούδη-Περλέγκα Αριστέα
Επόμενο άρθροΈξαρχος Θόδωρος
Ελληνικός Κινηματογράφος Εμμανουήλ Γιάννης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,074ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,474ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βέλιας Πάνος Εμμανουήλ Γιάννης

Βέλιας Πάνος

Ο Πάνος Βέλιας ή Βέλλιας (Βελισσαρόπουλος) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Επίσης σπούδασε τηλεόραση...
Ευαγγελίδης Γιάννης Εμμανουήλ Γιάννης

Ευαγγελίδης Γιάννης

Καλή Καλό-Δαμβέργη Εμμανουήλ Γιάννης

Καλή Καλό-Δαμβέργη

Καλλιβωκάς Δημήτρης Εμμανουήλ Γιάννης

Καλλιβωκάς Δημήτρης