3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕμμανουήλ Γιάννης

Σχετικές αναρτήσεις

Εμμανουήλ Γιάννης

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Φιλμογραφία
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Σχετικές αναρτήσεις

Aliki My Love

Aliki My LoveΗ ταινία, "Aliki My Love" προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 235.890 εισιτήρια. Ήρθε στην 14η θέση σε 92 ταινίες.Τα γυρίσματα της...

Σκούρα Δάφνη

Η Δάφνη Σκούρα γεννήθηκε στις 5 ή 7 Νοεμβρίου 1928 στην Αθήνα και μεγάλωσε στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας (Παγκράτι, Βύρωνα, Υμηττό), με μια...

Λιβανού Μπέτυ

Κομψή, αεράτη και καλή ηθοποιός συνδέθηκε με τον ελληνικό κινηματογράφο, έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις, έδωσε τον εαυτό της σε καλές τηλεοπτικές σειρές και προσφέρει...

Τελευταίες αναρτήσεις