6.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Εμμανουήλ 1939-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Εμμανουήλ 1939-

Ο Γιάννης Εμμανουήλ γεννήθηκε 1939 στη Στενή Χαλκίδας και σπούδασε σε προχωρημένη ηλικία λόγω οικογενειακών προκαταλήψεων στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Γιάννης Εμμανουήλ: Φιλμογραφία

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Το ψώνιο (1983)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Άδης (1996) [δάσκαλος στο καφενείο]
Μιρουπάφσιμ (1997) [γέρος]
Delivery (2004)
Η σκόνη που πέφτει… (2004)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Γκουσγκούνης 1931-2022

Ο Κώστας Γκουσγκούνης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 21 Μαρτίου 1931.Ήταν Έλληνας ηθοποιός και φωτογράφος, γνωστός κυρίως για τις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο...

Νίκος Τζόγιας 1921-1996

Ο Νίκος Τζόγιας γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1921 και ήταν αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.Είχε επίσης παρακολουθήσει μαθήματα στην Πάντειο...

Μιχάλης Γιαννάτος 1941-2013

Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Ιουλίου 1941. Εγκατέλειψε τη γενέτειρά του και έφυγε για την Ελλάδα το 1964 κατά τη διάρκεια...

Τελευταίες αναρτήσεις