Ελληνικός Κινηματογράφος Ζιάγκος Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΖερβός Παντελής
Επόμενο άρθροΖισικός Θεόδωρος

Τυχαία Αρθρα

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Ζιάγκος Νίκος

Ο Νίκος Ζιάγκος γεννήθηκε το 1956. Ξεκίνησε ως φωτογράφος,συνέχισε ως μοντέλο, έπειτα ως ηθοποιός σπουδάζοντας στη σχολή του Πέλου Κατσέλη  και τέλος ως παρουσιαστής (”Σφυγμομέτρηση” και ”Τυχερή πτήση”).
Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις.

Το 1984 συμμετείχε ενσαρκώνοντας τον Σπύρο Λούη στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ”The first Olympics: Athens 1896”.

Έχει έναν γιο τον Γιάννη που γεννήθηκε το 1985.

?  Φιλμογραφία
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
Τα χρώματα της ίριδος (1975)
Οι απέναντι (1981)
Ζητείται… δράκος (1983)
Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται (1984)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Τηλεκανίβαλοι   (1986)
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Σαπουνόπετρα: Το χρήμα στο λαιμό σας (1996)
Ο έτσι (2006)

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 632ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 653ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο