13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Ζιάγκος 1956-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ζιάγκος 1956-

Ο Νίκος Ζιάγκος γεννήθηκε το 1956. Ξεκίνησε ως φωτογράφος,συνέχισε ως μοντέλο, έπειτα ως ηθοποιός σπουδάζοντας στη σχολή του Πέλου Κατσέλη  και τέλος ως παρουσιαστής (”Σφυγμομέτρηση” και ”Τυχερή πτήση”).
Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις.

Το 1984 συμμετείχε ενσαρκώνοντας τον Σπύρο Λούη στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ”The first Olympics: Athens 1896”.

Έχει έναν γιο τον Γιάννη που γεννήθηκε το 1985.

Νίκος Ζιάγκος: Φιλμογραφία

Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
Τα χρώματα της ίριδος (1975)
Οι απέναντι (1981)
Ζητείται… δράκος (1983)
Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται (1984)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Τηλεκανίβαλοι   (1986)
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Σαπουνόπετρα: Το χρήμα στο λαιμό σας (1996)
Ο έτσι (2006)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τσαχιρίδης Νίκος

Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που διακρίθηκε σε δευτεραγωνιστικούς ρόλους «σκληρού». Ο Νίκος Τσαχιρίδης γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1933. Παιδί του ποντιακού ξεριζωμού...

Δεμίρης Μάκης

Ο Μάκης Δεμίρης γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα, σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και στο Ωδείο Αθηνών, και συνεργάστηκε με μεγάλες πρωταγωνίστριες, όπως...

Παναγιώτου Κάκια

Η Κάκια (Αικατερίνη) Παναγιώτου του Ιωάννου είναι Ελληνίδα ηθοποιός που γεννήθηκε το 1923 στην Αθήνα.Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Σάπαρη με τον οποίο και απέκτησε έναν...

Τελευταίες αναρτήσεις