Ζιάγκος Νίκος

on

Ο Νίκος Ζιάγκος γεννήθηκε το 1956. Ξεκίνησε ως φωτογράφος,συνέχισε ως μοντέλο, έπειτα ως ηθοποιός σπουδάζοντας στη σχολή του Πέλου Κατσέλη  και τέλος ως παρουσιαστής (”Σφυγμομέτρηση” και ”Τυχερή πτήση”).
Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις.

Το 1984 συμμετείχε ενσαρκώνοντας τον Σπύρο Λούη στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ”The first Olympics: Athens 1896”.

Έχει έναν γιο τον Γιάννη που γεννήθηκε το 1985.

?  Φιλμογραφία
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
Τα χρώματα της ίριδος (1975)
Οι απέναντι (1981)
Ζητείται… δράκος (1983)
Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται (1984)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Τηλεκανίβαλοι   (1986)
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Σαπουνόπετρα: Το χρήμα στο λαιμό σας (1996)
Ο έτσι (2006)

Προηγούμενο άρθροΖερβός Παντελής
Επόμενο άρθροΖισικός Θεόδωρος
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζιάγκος Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,921ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,927ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Αυδής Απόστολος Ζιάγκος Νίκος

Αυδής Απόστολος

Ο Αβδής ή Αυδής (Αβδελόπουλος) Απόστολος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1903. Σπούδασε για λίγο Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αμέσως μετά γράφτηκε στη Σχολή...
Εμμανουήλ Τηλέμαχος Ζιάγκος Νίκος

Εμμανουήλ Τηλέμαχος

Βαφιάς Γρηγόρης Ζιάγκος Νίκος

Βαφιάς Γρηγόρης