Τέλη Σεπτεμβρίου 1968 στη Μακρινίτσα γυρίζεται η ταινία, “Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου.
Μια πλούσια παραγωγή της Φίνος φίλμ με το  τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εκεί μάλιστα η ηθοποιός έμαθε πως ήταν έγκυος και η χαρά της δεν περιγράφοταν.
Όμως ξαφνικά μετά από μία αιμορραγία  που είχε τα γυρίσματα σταματούν κι ο Φίνος στέλνει την Κάντιλακ του για να την μεταφέρει με άνεση στην Αθήνα αφού τα καθίσματα της άνοιγαν και γινόταν ένα άνετο κρεβάτι.

width= Η σημαντικότερη μέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σε όλη την διαδρομή οι φόβοι πως απέβαλε είχαν στεναχωρήσει το διάσημο ζευγάρι μα λίγες ώρες μετά ο γιατρός της τους καθησύχασε λέγοντας τους ότι ευτυχώς όλα ήταν καλά άλλα θα έπρεπε να παραμείνει  στο κρεβάτι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Για Πρώτη Φορά Ο Jess Conrad Μιλάει Για Την Αλίκη Βουγιουκλάκη Και Την Απαγορευμένη Τους Ταινία «Aliki My Love»

Κάτι που η Αλίκη έκανε κι έτσι λίγους μήνες αργότερα μα πριν συμπληρωθούν οι 9 μήνες στις 04 Ιουνίου 1969 η Αλίκη Βουγιουκλάκη μεταφέρθηκε στο Μαιευτήριο Αθηνών όπου λίγο μετα τις 4 το απόγευμα έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιό της Γιάννη.
Μόλις μεταφέρθηκε στο δωμάτιο 225 ο πρώτος που την είδε ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ο οποίος την φίλησε και της έκανε δώρο ένα υπέροχο ρουμπινένιο δαχτυλίδι.

width= Η σημαντικότερη μέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Καθόλη την διάρκεια του τοκετού στην αίθουσα αναμονής βρισκόταν εκτός από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τους συγγενείς του, η οικογένεια της Αλίκης άλλα και ο Φίνος με την σύζυγό του Τζέλλα που έναν χρόνο μετά βάφτισαν το μωρό στην Παναγία της Τήνου την οποία η Αλίκη είχε επισκεφθεί αρκετές φορές κάνοντας τάμα για να γίνει μητέρα.

Του Χρήστου Κωνσταντίνου.

Facebook: Xristos Konstantinou
Instagram: xristoskp