29.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΛάκης Γκέκας 1935-2012

Σχετικές αναρτήσεις

Λάκης Γκέκας 1935-2012

- Advertisement -

Ο Λάκης Γκέκας γεννήθηκε στη Σιταριά Ιωαννίνων το 1935 και μετά τη Γεωργοτεχνική Σχολή Βέλλου Κορινθίας σπούδασε στις Δραματικές Σχολές Λυκούργου Σταυράκου και Ι. Ιωαννίδη.
Αφοσιώθηκε ιδιαίτερα στο παιδικό θέατρο και με το θίασο του ΘΕΣΠΕ έδωσε παραστάσεις σε όλα τα χωριά της Ελλάδος, όπου υπήρχαν σχολεία.

Ανέπτυξε κοινωφελή δραστηριότητα εφοδιάζοντας τα παιδιά των συνοριακών περιοχών με ρούχα και τρόφιμα. Εκδότης των εφημερίδων ΠΑΣ-Γιάννενα (1970) και Ηπειρωτικό Βήμα (1974). Ασχολήθηκε και με την ποίηση.

Πέθανε μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στις 5 Ιουλίου 2012.

Λάκης Γκέκας: Φιλμογραφία

Ο Ιππότης της Λακούβας (1986)Ο Αγκαλίτσας (1985)
Πάμε για Καφέ; (1981)
Έξοδος κινδύνου (1980)
Ένα γελαστό απόγευμα (1979)
Οι φανταρίνες (1979)
Στα Δίχτυα του Τρόμου (1975)
Η Δίκη των Δικαστών (1974)Οκέι, Φίλε (1974)
Παυλος Μελας (1974)
Μιρέλλα, Η Σάρκα της Ηδωνής (1973)
Σ`Εχω Ανάγκη Απόψε Πολύ (1973)
Στα Δίχτυα της Αράχνης (1973)
Ναι μεν, αλλά… (1972)
Κυνηγημένοι Εραστές (1972)
Ο Πατούχας (1972) [παπάς]
Το Κρυφό Σπίτι της Αγγέλας (1972)
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Αδέλφια μου Αλήτες Πουλιά (1971)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Δυο Εξυπνα Κορόιδα (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)
Παπαφλέσσας (1971) [Μπουλουκμπάσης]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Η Σκλάβα (1970)
Δεν Εχω Χρόνο να Διαβώ (1968)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γραμμένος 1951-

Ο Άγγελος Γραμμένος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1951 (άλλη πηγή αναφέρει το 1958) στην...

Νίτσα Μαρούδα 1935-2022

Η Νίτσα Μαρούδα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935, κι είναι Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου.Έπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60' και του 70' της...

Τόλης Βοσκόπουλος 1940-2021

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω...

Τελευταίες αναρτήσεις