Γεωργιάδης Άγγελος

on

Ο Άγγελος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία.Ήταν φωτογράφος.
Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός αλλά και ως φωτογράφος, σκηνοθέτης,βοηθός σκηνοθέτη, σεναριογράφος,ηλεκτρολόγος, κάμεραμαν, ντεκορατέρ και καλλιτεχνικός διευθυντής.
Φιλμογραφία
Ακροπόλ (1995)
Δεξιότερα της Δεξιάς (1989)
Η ζωή με τον Άλκη (1988)
Ο αυτάκιας (1988)
Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
Της παλαβής (1988)
Έλα να… αγαπηθούμε ντάρλινγκ (έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ) (1986) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Καραβάν σαράι (1986)
Ο ροζ γάτος (1985)
Καμικάζι αγάπη μου (1983) [Διοικητής αστυνομικού τμήματος]
Ο στόχος (1983)
Ο φονιάς (1983)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)
Ο αυτάκιας (1982)
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Ο πεζοπόρος του αέρα (1981)
Και ξανα προς τη δόξα τραβά (1980)
Κλεμμένος έρωτας (1972)
Απολογία (1972)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972)
Γράμμος (1971)
Ο κυρ’ Γιώργης και οι τρέλλες του (1971)
Αναστενάζουν οι πενιές (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969)
Ελπίδες που ναυάγησαν (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Η μοίρα μιας γυναίκας (1968)
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα… (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
Ο προδότης (1967)
Χαιδάρι ώρα 3:30: Αποδράσατε (1967)
Αδικία (1966)
Κούνια που σε κούναγε (1966)
Ο παρθένος (1966)
Ρημαγμένο σπίτι (1965)
Όταν μοίρα προστάζει (1964)
Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά (1960)[στον τηλεφωνικό θάλαμο]
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)

Προηγούμενο άρθροΓερασιμίδου Ελένη
Επόμενο άρθροΓεωργούλη Αλίκη
Ελληνικός Κινηματογράφος Γεωργιάδης Άγγελος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,323ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,970ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Λυγίζος Μήτσος Γεωργιάδης Άγγελος

Λυγίζος Μήτσος

Ο Μήτσος Λυγίζος γεννήθηκε το 1912 (αναφέρεται και το 1914) στην Αθήνα και πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1993.Ποιητής, μελετητής, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Σε...
Γιακωβάκης Τώνης Γεωργιάδης Άγγελος

Γιακωβάκης Τώνης

Κακουράτου Δώρα Γεωργιάδης Άγγελος

Κακουράτου Δώρα

Γραμμένος Άγγελος Γεωργιάδης Άγγελος

Γραμμένος Άγγελος