14.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆγγελος Γεωργιάδης

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γεωργιάδης

Ο Άγγελος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία. Ήταν φωτογράφος.

Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός αλλά και ως φωτογράφος, σκηνοθέτης,βοηθός σκηνοθέτη, σεναριογράφος,ηλεκτρολόγος, κάμεραμαν, ντεκορατέρ και καλλιτεχνικός διευθυντής.

Άγγελος Γεωργιάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1960Πλούσιοι Χωρίς Λεφτά
1960Το γυμνό μοντέλο
1963Αγωνία μιας αγάπης
1963Τα παιδιά της Μανταλένας
1964Όταν η μοίρα προστάζει
1965Ρημαγμένο σπίτι
1966Αδικία
1966Κούνια που σε κούναγε
1967Ο προδότης
1967Χάιδω
1967Χαϊδάρι: 330 αποδράσατε
1968Αποστολή θανάτου
1968Ελπίδες που ναυάγησαν
1968Η μοίρα μιας γυναίκας
1968Καταραμένη ώρα
1968Συννεφιασμένοι ορίζοντες
1969Δάκρυα και Διπλοπενιές
1969Παιδί μου αγάπη μου
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1970Αναστενάζουν οι πενιές
1970Ο τελευταίος αιχμάλωτος
1971Γράμμος
1971Διακοπές στην Κύπρο μας
1972Κλεμμένος έρωτας
1972Πουλημένες παρθένες
1973Αποπλάνηση
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Και ξανά προς τη δόξα τραβά
1981Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ
1982Ο αυτάκιας
1982Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια
1983Καμικάζι αγάπη μου
1983Ο γύρος του θανάτου
1983Ο στόχος
1983Ο φονιάς 
1983Πες τα βρωμόστομε
1984Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ
1985Ο Ροζ Γάτος
1985Πόντιος είμαι… Αλλά κάνω θεραπεία
1986Καραβάν Σαράι 
1986Ανάμεσα σε 7 γυναίκες
1986Η κολπατζού
1986Ο γυφτοαριστοκράτης
1986Ο σωφέρ και το μανούλι
1986Ο φαταούλας 
1986Τα βήματα της νεκρής
1986Τα κοροϊδάκια της Αθήνας
1986Τρίκυκλο κομπίνα και κομπιναιζόν
1987Άγνωστος Πόλεμος 2: Ο Άνθρωπος με τα Δυο Πρόσωπα
1987Επιχείρηση άσπρο παπούτσι
1987Η γυναίκα μου η Φιλιππινέζα
1987Η γυναίκα της πρώτης σελίδας 
1987Κλεφτρόνι αγάπη μου
1987Λάκης ο 1ος
1987Λάκης ο ροκάς
1987Μάθε παιδί μου μπάσκετ
1987Ο μαφιόζος
1987Οικογένεια τρα-λα-λα
1987Της κακομοίρας 
1988Η Ζωή με τον Άλκη
1988Ο κοντός και οι μνηστήρες
1988Της παλαβής
1988Έμπλεξα τα… αγόρια μου
1988Έρωτας στα κύματα
1988Αλτ… ψηλά τα πόδια
1988Αχ τι μου ‘κανες Βασίλη
1988Εκείνη η Γυναίκα
1988Η Μάτα Χάρη ξαναχτυπά
1988Η μεγάλη απόφραξη
1988Το ρεπορτάζ
1988Υπαστυνόμος Θανάσης
1989Δεξιότερα της δεξιάς
1989T.V Kουλουβάχατα
1989Ερωτιάρης και γόης
1989Μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη
1989Ο σύντροφος και ο μπάτσος
1989Ο χασοδίκης 
1989Πινασμένος και τζέντλεμαν
1989Το δίδυμο της συμφοράς
1989Τρελλοκομείο η “Ελλάς”
1990Στον αστερισμό του Λαμπάντα
1996Ακροπόλ
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1978|1978Λεηλασία μιας ζωήςΕΡΤ
1979|1979Οι παραστρατημένοιΕΡΤ
1979|1979Συνταγματάρχης ΛιάπκινΥΕΝΕΔ
1979|1979Το Ημερολόγιο Ενός ΘυρωρούΥΕΝΕΔ
1980|1980ΑργώΕΡΤ
1980|1980ΛωξάντραΕΡΤ
1980|1980Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα: Κοιλάρα 24ων ατμοσφαιρώνΕΡΤ
1980|1980Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα: Ο κος υφηγητήςΕΡΤ
1980|1980Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα: Πρόσκληση σε γεύμαΕΡΤ
1981|1981ΛούμπενΥΕΝΕΔ
1981|1981Μαρία ΠάρνηΕΡΤ
1981|1981Τραγουδιστάδες της λευτεριάςΕΡΤ
1982|1982Άνθρωποι και ανθρωπάκιαΥΕΝΕΔ
1982|1982Έλληνες διηγηματογράφοι: Τρεις εικόνεςΥΕΝΕΔ
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώΥΕΝΕΔ
1983|1983Η κυρία ΝτορεμίΕΡΤ
1983|1983Ουράνιο τόξο ΕΡΤ
1983|1983Τα ΚαθημερινάΕΡΤ
1984|1984Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Ο νυμφίος έρχεταιΕΡΤ2
1985|1985Οι συμμαθήτριεςΕΡΤ
1986|1986Μαντάμ Σουσού ΕΡΤ2
1987|1987Η αλεπού και ο μπούφοςΕΤ2
1987|1987Μαρία ΔημάδηΕΡΤ2
1987|1987Το καλάθι με τα λάθηΕΤ1
1988|1988Καραβάν Σαράι ΕΤ1
1988|1988Ποιος Σκότωσε τον ΆβελΕΤ2
1988|1988Τα Φιλαράκια ΕΤ1
1990|1990Η γυναίκα της πρώτης σελίδας Mega
1990|1990Η μικρή μας επιθεώρησηΕΤ2
1990|1990ΟικογένειαΑΝΤ1
1990|1990Το μυστικό του Άρη ΜπονσαλέντηMega
1991|1991Αξιότιμοι κύριοιΕΤ1
1992|1992Οι Φρουροί της Αχαΐας Mega
1993|1993Η Καλή  ΠεθεράΑΝΤ1
1993|1993Της Ελλάδος … τα παιδιά !!!ΑΝΤ1
1995|1995Το Τρίτο ΣτεφάνιΑΝΤ1
1996|1996Αξέχαστες κωμωδίεςΕΤ1
1996|1996Αξέχαστες κωμωδίες: Η κυρία περί της οποίας πρόκειταιΕΤ1
1996|1996Αξέχαστες κωμωδίες: Ο Μπάμπης και ο ΜπαμπίνοςΕΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓερασιμίδου Ελένη
Επόμενο άρθροΓεωργούλη Αλίκη

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαδόπουλος Σπύρος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1955 στον Πειραιά.Παρουσίαζε από το 2004 ως το προσωρινό κλείσιμο...

Μυλωνάς Θανάσης

Ο Θανάσης Μυλωνάς (1938 - 4 Ιανουαρίου 1989) ήταν Έλληνας ηθοποιός.Γεννήθηκε το 1938. Έπαιξε σε κωμωδίες κυρίως, όπως στο «Της κακομοίρας». Πέθανε στις 4...

Καλλέργης Λυκούργος

Ο Λυκούργος Καλλέργης του Σταύρου ήταν Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθηγητής δραματικής,λογοτέχνης,μεταφραστής και βουλευτής του ΚΚΕ.Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1914 στην Κρήτη, στο Χουμέρι Μυλοποτάμου....

Τελευταίες αναρτήσεις