15.9 C
Athens

Γκάτση Νανά

Παρόμοια αρθρα

Η Νανά Γκάτση (Κατσιώτου) γεννήθηκε στην Αθηνά το 1920.
Σουμπρέτα, η οποία διακρίθηκε ως «νουμερίστα» σε επιθεωρήσεις και «βαριετέ».

Το καλοκαίρι του 1944 εμφανίστηκε με επιτυχία στο νούμερο «Γιούπι-γιάγια» της επιθεώρησης «Μπλε και άσπρο» (με τον Κ. Στολίγκα και την Κίττυ Άλμα).

Συνεργάστηκε με σημαντικούς αθηναϊκούς επιθεωρησιακούς θιάσους (Σαμαρτζή, Μπουρνέλλη, Βέμπο) και συχνά περιόδευσε σε ελληνικές πόλεις.

Το 1961 μετέσχε στον Θίασο Τ. Μηλιάδη-Καλής Καλό, που έδινε παραστάσεις στα αθηναϊκά προάστια.

Στο διάστημα 1964-67 συνεργάστηκε περιστασιακά με το «Λαϊκό Μουσικό Θέατρο» του Αντ. Λογοθέτη (Θέατρο «Ορφεύς» Περιστερίου και Κολωνός).

Απεβίωσε το 1991.

Φιλμογραφία
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)
Μια ζωή την έχουμε (1958)
Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959)
Δράκουλας και Σία (1959)
Ερόικα (1960) Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Πεζοδρόμιο (1962)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Μια γυναίκα φεύγει (1971)
Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα (1972)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Ρώης
Επόμενο άρθροΓκίκας Ακίνδυνος

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Ντάνιας Ζανό

Ο Ζανό Ντάνιας γεννήθηκε στο Παρίσι στις 15 Δεκεμβρίου του 1954 και είναι Έλληνας ηθοποιός.Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Παρακολούθησε μαθήματα παντομίμας στο Παρίσι από τον Μαρσέλ Μαρσώ.Συμμετείχε στους θιάσους...

Καρύδη Σμαράγδα

Η Σμαράγδα Καρύδη γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1969 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.Γονείς της, είναι...

Βενέτη Άννα

Άννα ΒενέτηΗ Άννα Βενέτη ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε το 1937. Ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε 10 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου από το 1985 έως...

Τελευταία άρθρα