Γκάτση Νανά

on

Η Νανά Γκάτση (Κατσιώτου) γεννήθηκε στην Αθηνά το 1920.
Σουμπρέτα, η οποία διακρίθηκε ως «νουμερίστα» σε επιθεωρήσεις και «βαριετέ».

Το καλοκαίρι του 1944 εμφανίστηκε με επιτυχία στο νούμερο «Γιούπι-γιάγια» της επιθεώρησης «Μπλε και άσπρο» (με τον Κ. Στολίγκα και την Κίττυ Άλμα).

Συνεργάστηκε με σημαντικούς αθηναϊκούς επιθεωρησιακούς θιάσους (Σαμαρτζή, Μπουρνέλλη, Βέμπο) και συχνά περιόδευσε σε ελληνικές πόλεις.

Το 1961 μετέσχε στον Θίασο Τ. Μηλιάδη-Καλής Καλό, που έδινε παραστάσεις στα αθηναϊκά προάστια.

Στο διάστημα 1964-67 συνεργάστηκε περιστασιακά με το «Λαϊκό Μουσικό Θέατρο» του Αντ. Λογοθέτη (Θέατρο «Ορφεύς» Περιστερίου και Κολωνός).

Απεβίωσε το 1991.

Φιλμογραφία
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)
Μια ζωή την έχουμε (1958)
Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959)
Δράκουλας και Σία (1959)
Ερόικα (1960) Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Πεζοδρόμιο (1962)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Μια γυναίκα φεύγει (1971)
Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα (1972)

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Ρώης
Επόμενο άρθροΓκίκας Ακίνδυνος
Ελληνικός Κινηματογράφος Γκάτση Νανά
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,256ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,956ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Θεοδώρου Σούλης Γκάτση Νανά

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο. Φιλμογραφία Μαρίνα (1947) Αγαπούλα μου (1960) Η αυγή του...
Ασπρέα Καίτη Γκάτση Νανά

Ασπρέα Καίτη

Λάσκος Ορέστης Γκάτση Νανά

Λάσκος Ορέστης