24.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘωμάς Κωνσταντινίδης 1945-2012

Σχετικές αναρτήσεις

Θωμάς Κωνσταντινίδης 1945-2012

Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1945 και ήταν Έλληνας κωμικός ηθοποιός. Τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν σε εκδήλωση του Δήμου Γαλατσίου με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Έφη Οικονομάκη και των μοναδικό κονφερασιέ, Γιάννη Μπουρνέλη.

Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης έφυγε ξεχασμένος από όλους καθώς οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών καναλιών αρέσκονταν στο να προβάλλουν στις εκπομπές τους μοντέλα και τραγουδιστές με ανύπαρκτη καριέρα.

Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης έφυγε από την ζωή στις 09 Δεκεμβρίου του 2012 όπου τον εντόπισε νεκρό η πολυαγαπημένη του αδελφή στο σπίτι του στο οποίο διέμενε στην Καλογρέζα. Ο αγαπημένος ηθοποιός κηδεύτηκε στο δεύτερο Κοιμητήριο Αθηνών.

Θωμάς Κωνσταντινίδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Όταν σημάνουν οι καμπάνες 
1965Ιστορία μιας ζωής 
1966Κοινωνία ώρα μηδέν 
1967Πυρετός στην Άσφαλτο 
1971Δώστε τα χέρια 
1971Η Κόρη του Ήλιου 
1971Υπερήφανοι αετοί 
1972Ερωτιάρης του γλυκού νερού 
1972Η Αλίκη Δικτάτωρ 
1972Η Προεδρίνα 
1972Ο αντιφασίστας 
1972Τί 30… Τί 40… Τί 50…
1974Το πέρασμα 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Καθένας με την τρέλλα του… 
1980Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. 
1980Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο 
1980Ο παρθενοκυνηγός 
1981Άγριες κότες 
1981Είσαι στην ΕΟΚ πάθε για την ΕΟΚ 
1981Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. 
1981Πολίτες δεύτερης κατηγορίας 
1981Τα καμάκια 
1981Το μεγάλο ρουθούνι 
1981Τροχονόμος …Βαρβάρα 
1982Μπλου τζιν και πέτσινα μπουφάν 
1982Ο Άγιος Πρεβέζης 
1985Ο Ροζ Γάτος 
1986Κερατάς και…. δαρμένος 
1986Ταξί… αγάπη μου 
1986Τρελοί παλαβοί και ανάποδοι 
1987Η τρέλλα πάει στα… σχολεία 
1987Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν 
1987Ένα μανούλι στο πιάτο σας 
1987Η Νίτσα από την Ηγουμενίτσα 
1987Η δράκαινα 
1987Κατάσκοποι της συμφοράς 
1987Ο κερατοκυνηγός 
1987Ο πεταχτούλης του κελιού 13
1987Οι κυβερνήσεις πέφτουνε.. αλλά ο Ψάλτης μένει 
1987Πονηρό τετ α τετ 
1988Ξενοδοχείο Καστρί 
1988Ο καβαλάρης των F.M. stereo 
1988Άι λαβ-γιού Μήτσο 
1988Έρχονται οι γυμνιστές 
1988Η μεγάλη απόφραξη 
1988Κίτσος ο εξολοθρευτής 
1988Μια κυρία στον υπόκοσμο 
1988Ράδιο Κατίνα FM Stereo 
1988Στιγμές αδυναμίας 
1988Υπαστυνόμος Θανάσης 
1988Φρόσω Φροσάρα 
1989Ο πανταχού παρών 
1989Για μια χούφτα τούβλα 
1989Κρεβάτι για πέντε 
1989Ο πρωταθλητής 
1989Ο τοκογλύφος 
1989Τα δίδυμα 
1989Τα πήρε όλα κι έφυγε 
1989Το δίδυμο της συμφοράς 
1989Τρελλοκομείο η “Ελλάς” 
1989Φιλιππινέζα σε τιμή ευκαιρίας 
1990Αθηναίοι 
1990Ολόχρυσο μανούλι 
1991Άντε Γεια… 
1992Στο ύψος της χαραμάδας 
2000Κανείς δε χάνει σ’ όλα 
2007Κορόιδο εν τάξει 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Κάπου υπάρχει η αγάπη μου ΥΕΝΕΔ
1981|1981Τ’ ανάποδα ΕΡΤ
1981|1981Τραγουδιστάδες της λευτεριάς ΕΡΤ
1982|1982Οι Αξιόπιστοι ΥΕΝΕΔ
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώ ΥΕΝΕΔ
1983|1983Η κυρία Ντορεμί ΕΡΤ
1984|1984Βραδυά επιθεώρησης ΕΡΤ
1984|1984Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Ο σιδεράς ΕΡΤ2
1984|1984Υπάλληλοι ΕΡΤ 
1988|1988Βεγγαλικά ΕΤ1
1988|1988Ποιος είναι ο Κος Αλεξίου?. ΕΤ1
1990|1990Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ΕΤ1
1991|1991Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Θεοφάνης ο αλλόκοτος ΑΝΤ1
1991|1991Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Οι δεινόσαυροι ΑΝΤ1
1991|1991Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Ψηλά τα… δάκτυλα ΑΝΤ1
1991|1991Οι δύο ορφανές ΑΝΤ1
1991|1991Οι τρεις χάριτες: Σπίτι μου σπιτάκι μου Mega
1992|1992Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Περί φάρδους γενικά… ΑΝΤ1
1992|1992Μάλιστα κύριε: Ο παπατεώνας ΑΝΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΚώνστα Ντίνα
Επόμενο άρθροΤάσος Κωστής 1951-

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Δακορώνια 1944-

Η Ελένη Δακορώνια γεννήθηκε το 1944. Ηθοποιός που ''έδωσε τη φωνή της'', σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Τάσου Μασμανίδη. Ελένη Δακορώνια: Φιλμογραφία ΤαινίεςΣειρές ΈτοςΤίτλος ταινίας1968Αποστολή...

Νίκος Βρεττός 1938-

Ο Νίκος Βρεττός γεννήθηκε στην Καβάλα το 1938 και σπούδασε Θέατρο στη Σχολή Θεάτρου Αθηνών του Κωστή Μιχαηλίδη και της Μαίρης Αρώνη. Ηθοποιός από...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Τελευταίες αναρτήσεις