Take a fresh look at your lifestyle.

Κωνσταντινίδης Θωμάς

1,719

Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1945 και ήταν Έλληνας κωμικός ηθοποιός. Τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν σε εκδήλωση του Δήμου Γαλατσίου με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Έφη Οικονομάκη και των μοναδικό κονφερασιέ, Γιάννη Μπουρνέλη.

Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης έφυγε ξεχασμένος από όλους καθώς οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών καναλιών αρέσκονταν στο να προβάλλουν στις εκπομπές τους μοντέλα και τραγουδιστές με ανύπαρκτη καριέρα.

Έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβριο του 2012 όπου τον εντόπισε νεκρό η πολυαγαπημένη του αδελφή στο σπίτι του στο οποίο διέμενε στην Καλογρεζα. Ο αγαπημένος ηθοποιός κηδεύτηκε στο δεύτερο Κοιμητήριο Αθηνών.

Φιλμογραφία
Όταν σημάνουν οι καμπάνες
Ιστορία μιας ζωής (1965)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Δώστε τα χέρια (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Η προεδρίνα (1972)
Ο αντιφασίστας (1972)
Τί 30… Τί 40… Τί 50.. (1972)
Το πέρασμα (1974)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Καθένας με την τρέλλα του (1980)
Τροχονόμος Βαρβάρα (1981)
Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Τα καμάκια (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Είσαι στην ΕΟΚ πάθε για την ΕΟΚ (1981)
Άγριες κότες (1981)
Μπλου τζιν και πέτσινα μπουφάν (1982)
Ο άγιος Πρεβέζης (1982)
Ο ροζ γάτος (1985)
Ο καβαλάρης των F.M. stereo (1986)
Κερατάς και δαρμένος (1986)
Ταξί αγάπη μου (1986)
Τρελοί παλαβοί και ανάποδοι (1986)
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Ένα μανούλι στο πιάτο σας (1987)
Η Νίτσα από την Ηγουμενίτσα (1987)
Η δράκαινα (1987)
Κατάσκοποι της συμφοράς (1987)
Ο κερατοκυνηγός (1987)
Ο πεταχτούλης του κελιού 13 (1987)
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά ο Ψάλτης μένει (1987)
Πονηρό τετ α τετ (1987)
Η τρέλα πάει στα… σχολεία (1987)
Άι λαβ-γιού Μήτσο (1988)
Ξενοδοχείο Καστρί (1988)
Έρχονται οι γυμνιστές(1988)
Η μεγάλη απόφραξη (1988)
Κίτσος ο εξολοθρευτής (1988)
Μια κυρία στον υπόκοσμο (1988)
Ράδιο Κατίνα FM Stereo (1988)
Στιγμές αδυναμίας (1988)
Υπαστυνόμος Θανάσης (1988)
Φρόσω Φροσάρα (1988)
Πανταχού παρών (1989)
Για μια χούφτα τούβλα (1989)
Κρεβάτι για πέντε (1989)
Ο πρωταθλητής (1989)
Ο τοκογλύφος (1989)
Τα δίδυμα (1989)
Τα πήρε όλα κι έφυγε (1989)
Το δίδυμο της συμφοράς (1989)
Τρελλοκομείο η “Ελλάς” (1989)
Φιλιππινέζα σε τιμή ευκαιρίας (1989)
Αθηναίοι (1990)
Ολόχρυσο μανούλι(1990)
Άντε γεια(1991)
Στο ύψος της χαραμάδας(1992)
Κανείς δε χάνει σ’ όλα (2000)
Κορόιδο εν τάξει (2007)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More