23.6 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Αλεξίου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Αλεξίου 1936-

- Advertisement -

Ο Νίκος Αλεξίου είναι έλληνας ηθοποιός και γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.

Νίκος Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Το βλακόμουτρο
1965Τσακισμένη απ`την ορφάνια
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη
1965Λολίτες της Αθήνας
1965Στοργή
1966Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας
1966Ήρωες
1967Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά
1967Ματωμένη γη
1967Ο σατράπης
1968Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα
1968Ο πιο καλός ο μαθητής
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Αποστολή θανάτου
1968Ο σατράπης
1969Παρθένες στους βάλτους
1969Στον δάσκαλό μας με αγάπη
1970Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σπύρος Καλλιμάνης

Ο Σπύρος Καλλιμάνης γεννήθηκε το 1900. Γράφτηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών το 1935. ΦιλμογραφίαΤελευταία αποστολή (1947)   Ματωμένα Χριστούγεννα (1951)     Η φλόγα της ελευθερίας (1951)Ευχαριστούμε...

Κώστας Καρράς 1936-2012

Ο Κώστας Καρράς ήταν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. Διέγραψε σπουδαία καριέρα, διακρινόμενος για την ικανότητά του να...

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης και θεατρικός σκηνοθέτης. Επίσης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.Γεννήθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις