11.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Αλεξίου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Αλεξίου 1936-

Ο Νίκος Αλεξίου είναι έλληνας ηθοποιός και γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.

Νίκος Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Το βλακόμουτρο
1965Τσακισμένη απ`την ορφάνια
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη
1965Λολίτες της Αθήνας
1965Στοργή
1966Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας
1966Ήρωες
1967Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά
1967Ματωμένη γη
1967Ο σατράπης
1968Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα
1968Ο πιο καλός ο μαθητής
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Αποστολή θανάτου
1968Ο σατράπης
1969Παρθένες στους βάλτους
1969Στον δάσκαλό μας με αγάπη
1970Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καΐλας 1953-

Ο Βασίλης Καΐλας, γεννημένος στην Αθήνα το 1953, είναι Έλληνας ηθοποιός. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, με την ταινία, "Το...

Θεοδώρου Σούλης

Ο Σούλης Θεοδώρου ήταν ηθοποιός αλλά και χορευτής/χορογράφος ο οποίος είχε συγκροτήσει δικό του μπαλέτο. Φιλμογραφία Μαρίνα (1947) Αγαπούλα μου (1960) Η αυγή του...

Αντωνόπουλος Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος  γεννήθηκε στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 10 Αυγούστου του 1947 και είναι Έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα στο θέατρο και τον...

Τελευταίες αναρτήσεις