17.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Αλεξίου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Αλεξίου 1936-

Ο Νίκος Αλεξίου είναι έλληνας ηθοποιός και γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.

Νίκος Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Το βλακόμουτρο
1965Τσακισμένη απ`την ορφάνια
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη
1965Λολίτες της Αθήνας
1965Στοργή
1966Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας
1966Ήρωες
1967Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά
1967Ματωμένη γη
1967Ο σατράπης
1968Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα
1968Ο πιο καλός ο μαθητής
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Αποστολή θανάτου
1968Ο σατράπης
1969Παρθένες στους βάλτους
1969Στον δάσκαλό μας με αγάπη
1970Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΦραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Καλλιμάνης Σπύρος

Ο Σπύρος Καλλιμάνης γεννήθηκε το 1900. Γράφτηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών το 1935. ΦιλμογραφίαΤελευταία αποστολή (1947)   Ματωμένα Χριστούγεννα (1951)     Η φλόγα της ελευθερίας (1951) Ευχαριστούμε...

Νίκος Ξυλούρης 1936-1980

Ο Νίκος Ξυλούρης, γνωστός και με το παρατσούκλι Ψαρονίκος ή τον τιμητικό χαρακτηρισμό Αρχάγγελος της Κρήτης, ήταν Έλληνας μουσικός και τραγουδιστής του λαϊκού, του...

Γιάννης Μπέζος 1956-

Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε  στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956. Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, όπου έχει καθιερωθεί...

Τελευταίες αναρτήσεις