Αλεξίου Νίκος

on

Ο Νίκος Αλεξίου γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.
Φιλμογραφία
Το βλακόμουτρο (1965)
Τσακισμένη απ`την ορφάνια (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [φίλος Αλέκου]
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Στοργή (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Ήρωες (1966)
Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά (1967) [βοσκός]
Ματωμένη γη (1967)
Ο σατράπης (1967)
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα… (1968) [Γιώργος]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968) [Σταμάτης Αλιφραγκής]
Ωραία Αιγιώτισσα (1968) [Δημήτρης]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Ο σατράπης (1968) [Τζακ Βαρβαρέσος]
Παρθένες στους βάλτους (1969)
Στον δάσκαλό μας … με αγάπη (1969) [Γιάννης Λιάπης]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρου Φραντζέσκα
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη
Ελληνικός Κινηματογράφος Αλεξίου Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,890ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,921ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Κομνηνός Λάκης Αλεξίου Νίκος

Κομνηνός Λάκης

Ο Λάκης Κομνηνός είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Άγρα της Λέσβου στις 4 Ιουνίου του 1944. Το πραγματικό του όνομα είναι Απόστολος Πάστος με προπάππου...
Τουμασάτου Μαριάννα Αλεξίου Νίκος

Τουμασάτου Μαριάννα

Ρηγόπουλος Κώστας Αλεξίου Νίκος

Ρηγόπουλος Κώστας

Κουλίεβα Ταμίλα Αλεξίου Νίκος

Κουλίεβα Ταμίλα