Ελληνικός Κινηματογράφος Αλεξίου Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρου Φραντζέσκα
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Τυχαία Αρθρα

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Αλεξίου Νίκος

Ο Νίκος Αλεξίου γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.
Φιλμογραφία
Το βλακόμουτρο (1965)
Τσακισμένη απ`την ορφάνια (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [φίλος Αλέκου]
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Στοργή (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Ήρωες (1966)
Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά (1967) [βοσκός]
Ματωμένη γη (1967)
Ο σατράπης (1967)
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα… (1968) [Γιώργος]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968) [Σταμάτης Αλιφραγκής]
Ωραία Αιγιώτισσα (1968) [Δημήτρης]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Ο σατράπης (1968) [Τζακ Βαρβαρέσος]
Παρθένες στους βάλτους (1969)
Στον δάσκαλό μας … με αγάπη (1969) [Γιάννης Λιάπης]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)

Similar Articles

Αρθρα

Διπλοπεννιές

Η ταινία, "Διπλοπεννιές" προβλήθηκε τη σαιζόν 1965-1966 και έκοψε 463.853 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 101 ταινίες. Στην Ιαπωνία η ταινία προβλήθηκε με τίτλο...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 629ο

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η νεράιδα και το παλικάρι

1ον.  Στους τίτλους της ταινίας αναγράφονται τα ονόματα δύο ηθοποιών που όμως δεν εμφανίζονται στην ταινία. Πρόκειται για την Νίτσα Μαρούδα και την  Ρένα...