17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Αλεξίου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Αλεξίου 1936-

Ο Νίκος Αλεξίου είναι έλληνας ηθοποιός και γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.

Νίκος Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Το βλακόμουτρο
1965Τσακισμένη απ`την ορφάνια
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη
1965Λολίτες της Αθήνας
1965Στοργή
1966Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας
1966Ήρωες
1967Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά
1967Ματωμένη γη
1967Ο σατράπης
1968Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα
1968Ο πιο καλός ο μαθητής
1968Ωραία Αιγιώτισσα
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Αποστολή θανάτου
1968Ο σατράπης
1969Παρθένες στους βάλτους
1969Στον δάσκαλό μας με αγάπη
1970Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΦραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Βούρος 1955-

Ο Γιάννης Βούρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου του 1955 και είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης.Έχει επίσης διατελέσει βουλευτής και...

Ανδρονίδης Βασίλης

Σημαντικός καλλιτέχνης, παθιασμένος με την υποκριτική τέχνη, αλλά και ευγενικός άνθρωπος με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, ο Βάσος Ανδρονίδης διέπρεψε, για σαράντα και πλέον χρόνια, στο...

Θεόδωρος Αρώνης 1903-1956

Ο Θεόδωρος Αρώνης γεννήθηκε το 1903 και μεγάλωσε στη Σεβαστούπολη της Ρωσίας.Εκεί ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στην Εμπορική Σχολή αν και πάντα έδειχνε...

Τελευταίες αναρτήσεις