3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΛίζα Αλεξίου

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Αλεξίου

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον ”Κίτσο”. Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.

Λίζα Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη 
1968Έμπαινε Κίτσο 
1968Κίτσος Μίνι και Σουβλάκια 
1968Ο Κίτσος και τ’ αδέλφια του 
1969Γαμπρός από τη Γαστούνη 
1969Για ένα ταγάρι δολάρια 
1970Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 
1970Ένας χίππυς με τσαρούχια 
1971Μια νταντά και τέζα όλοι 
1971Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!! 
1972Ο Πατούχας (1972)
1972Ο Πούσκας των Πετραλώνων 
1972Ο πρίγκηπας της αγοράς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
1974Όλοι θα ζήσουμε 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΦραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Αθανασιάδου Σούλα

Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1929 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (αποφοίτησε το 1952). Δίδαξε υποκριτική στη...

Λαμπρινού Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Λαμπρινού γεννήθηκε στην Αίγυπτο το 1925, όπου πρωτοεμφανίστηκε σε παραστάσεις της παροικίας.Σπουδές όμως τελείωσε το 1961 στην Αθήνα.Συνεργάστηκε με το θίασο Μυράτ,...

Δοξακοπούλου Έρση

Επίσης και ως Έλση και Έλλη. Βαπτίστηκε ''Ελάς''(με ένα λάμδα). Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το...

Τελευταίες αναρτήσεις