Ελληνικός Κινηματογράφος Αλεξίου Λίζα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρου Φραντζέσκα
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Τυχαία Αρθρα

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Αλεξίου Λίζα

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον ”Κίτσο”.

Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.
Φιλμογραφία
Όλοι θα ζήσουμε (1974) [Ελένη]
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Ο Πατούχας (1972) [Πηγιώ]
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972) [Αγγελική]
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972) [Τζούλια]
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971) [Ελένη]
Ο καουμπόυ του Μεταξουργείου (1971) [Άννα]
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970) [Μαρίνα]
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970) [Έλεν]
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969) [Ρίτσα]
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969) [Τζένη]
Έμπαινε Κίτσο (1968) [Πόλυ]
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968) [Ζέτα]
Ο Κίτσος και τα αδέλφια του (1968)
Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη (1967) [Σούζυ]

Similar Articles

Αρθρα

Χειροκροτήματα

Η ταινία, "Χειροκροτήματα" προβλήθηκε ξανά στο "Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης" το Νοέμβριο του 1994. Τα "Χειροκροτήματα" είναι δραματική-μουσική ταινία του 1944, σε σενάριο και σκηνοθεσία...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Ποιος ηθοποιός των 80ς γύρισε τις πιο πολλές βιντεοταινίες

Στάθης Ψάλτης: 6Αν και πολλοί πιστευουν πως ο Στάθης Ψάλτης γύρισε πάρα πολλές βιντεοταινίες κάνουν λάθος καθώς ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός γύρισε μόνο έξι....