22.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΛίζα Αλεξίου

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Αλεξίου

- Advertisement -

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον ”Κίτσο”. Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.

Λίζα Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη 
1968Έμπαινε Κίτσο 
1968Κίτσος Μίνι και Σουβλάκια 
1968Ο Κίτσος και τ’ αδέλφια του 
1969Γαμπρός από τη Γαστούνη 
1969Για ένα ταγάρι δολάρια 
1970Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 
1970Ένας χίππυς με τσαρούχια 
1971Μια νταντά και τέζα όλοι 
1971Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!! 
1972Ο Πατούχας (1972)
1972Ο Πούσκας των Πετραλώνων 
1972Ο πρίγκηπας της αγοράς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
1974Όλοι θα ζήσουμε 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Αδαμάκη Μίνα

Η Μίνα Αδαμάκη (Ασημίνα Αδαμάκη) γεννήθηκε στο Βόλο στις 17 Ιουλίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966).Η πρώτη...

Μέλπω Ζαρόκωστα 1933-

Εκλεκτή ηθοποιός, συγγραφέας και στιχουργός, η πολυσχιδής Μέλπω Ζαρόκωστα ασχολήθηκε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων της.Γεννήθηκε στον...

Στέλλα Αρκάδη

Η Στέλλα Αρκάδη γεννήθηκε στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων Κρήτης και σπούδασε θέατρο. Παρουσιάστηκε στα γράμματα σε ηλικία δεκαοχτώ ετών.Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την απόδοση-διασκευή παιδικών...

Τελευταίες αναρτήσεις