25.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΛίζα Αλεξίου

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Αλεξίου

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον ”Κίτσο”. Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.

Λίζα Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη 
1968Έμπαινε Κίτσο 
1968Κίτσος Μίνι και Σουβλάκια 
1968Ο Κίτσος και τ’ αδέλφια του 
1969Γαμπρός από τη Γαστούνη 
1969Για ένα ταγάρι δολάρια 
1970Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 
1970Ένας χίππυς με τσαρούχια 
1971Μια νταντά και τέζα όλοι 
1971Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!! 
1972Ο Πατούχας (1972)
1972Ο Πούσκας των Πετραλώνων 
1972Ο πρίγκηπας της αγοράς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
1974Όλοι θα ζήσουμε 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθροΦραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογερίκου Χριστίνα

Εμπνευσμένη και σεμνή ηθοποιός, η Χριστίνα Καλογερίκου άφησε εποχή για τη σπάνια υποκριτική της αξία και αναγνωρίστηκε για το υψηλό ύφος και ήθος της...

Ειρήνη Κακαβούλη (1948-2004)

Η Ειρήνη Κακαβούλη γεννήθηκε το 1948 στη Χαλκίδα και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στη...

Αλίκη Γεωργούλη 1931-1995

Η Αλίκη Γεωργούλη ήταν ελληνίδα ηθοποιός, με σημαντική καριέρα στο θέατρο και επιλεγμένες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Υπήρξε η τρίτη σύζυγος του Αλέκου Αλεξανδράκη και...

Τελευταίες αναρτήσεις