13.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΛίζα Αλεξίου

Σχετικές αναρτήσεις

Λίζα Αλεξίου

Η Λίζα Αλεξίου ήταν η σύζυγος και μόνιμη παρτενέρ του Τάσου Γιαννόπουλου στις ταινίες που ενσάρκωνε τον ”Κίτσο”. Απέκτησαν δύο κόρες, την Λίντα και τη Χαρά.

Λίζα Αλεξίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη 
1968Έμπαινε Κίτσο 
1968Κίτσος Μίνι και Σουβλάκια 
1968Ο Κίτσος και τ’ αδέλφια του 
1969Γαμπρός από τη Γαστούνη 
1969Για ένα ταγάρι δολάρια 
1970Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 
1970Ένας χίππυς με τσαρούχια 
1971Μια νταντά και τέζα όλοι 
1971Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!! 
1972Ο Πατούχας (1972)
1972Ο Πούσκας των Πετραλώνων 
1972Ο πρίγκηπας της αγοράς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
1974Όλοι θα ζήσουμε 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βίλμα Κύρου 1924-2013

Η Βίλμα Κύρου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924 και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο της δασκάλας της, το 1943 με...

Στρατηγού Αλέκα

Η Αλέκα Στρατηγού γεννήθηκε το 1926 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Αδέρφια της ήταν οι επίσης ηθοποιοί Στέφανος Στρατηγός, Στέλλα Στρατηγού και Ρένα Στρατηγού. Έπαιξε στο θέατρο αλλά και σε αρκετές...

Κατερίνα Γώγου 1940-1993

Η Κατερίνα Γώγου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, με αξιοπρόσεκτη διαδρομή στο «σανίδι» και τη μεγάλη οθόνη, ποιήτρια που αγαπήθηκε από τη νεολαία της μεταπολίτευσης και...

Τελευταίες αναρτήσεις