27.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΑνθή Ανδρεοπούλου 1951-

Σχετικές αναρτήσεις

Ανθή Ανδρεοπούλου 1951-

- Advertisement -

Η Ανθή Ανδρεοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Γιώργου Θεοδοσιάδη.
Με υποτροφία του Βρετανικού Συμβουλίου παρακολούθησε ένα χρόνο στο Λονδίνο μαθήματα στο Actor’ s Centre .
Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους: Απλό Θέατρο, Α. Βουγιουκλάκη, Κρητικό Θέατρο, Ανοιχτό Θέατρο, Θ. Βέγγου, Δεσμοί – Α. Παπαθανασίου, Θεατρική Συντεχνία, Εθνικό Θέατρο, Θέατρο της Άνοιξης, ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Πλάνητες, Ξ. Καλογεροπούλου, Σελάνα, Χορικά Ζ. Νικολούδη, Θέατρο του Nέου Kόσμου κ.ά.

Έπαιξε σε έργα όπως: Ήταν όλοι τους παιδιά μου, Καμπίρια, Εβίτα, Πανώρια, Τρωάδες, Ορέστεια, Κύκλος με την κιμωλία, Μαμ-κακά-κοκό και νάνι, Φοίνισσες, Τυχοδιώκτης, Βυσσινόκηπος, Άλκηστις, Ο τοίχος, Ηλέκτρα, Λίλιομ, Ήχος του όπλου, Η σπασμένη στάμνα, Εταιρικοί Διάλογοι, Οικογένεια Νώε, Πηνελόπη – Μόλλυ Μπλουμ, Βάκχες, Kοινός Λόγος, Περλιμπλίν και Mπελίσα, O Xρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Pοδογάλη,O γλάρος και άλλα.

Ανθή Ανδρεοπούλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1977Passi di morte perduti nel buio 
1978Υπόθεση Πολκ 
2003Πολίτικη Κουζίνα 
2004Μηδέν θετικό 
2005Η Χορωδία του Χαρίτωνα 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1973|1973Κατοχή ΥΕΝΕΔ
1976|1976Γιούγκερμαν ΥΕΝΕΔ
1976|1976Η Ωραία Ελένη των Γαϊδάρων ΥΕΝΕΔ
1976|1976Πράσινα στάχυα ΥΕΝΕΔ
1977|1977Οι Πανθέοι ΕΡΤ
1980|1980Λωξάντρα ΕΡΤ
1983|1983Ιστορία γραμμένη με νότες ΕΡΤ
1983|1983Ουράνιο τόξο ΕΡΤ
1983|1983Τρίτο Χριστιανικό Παρθεναγωγείο ΕΡΤ2
1988|1988Κάπου, κάπως, κάποτε ΕΤ2
1992|1992Παράλληλοι δρόμοι Mega
1993|1993Η φόνισσα ΕΤ1
1994|1994Dr Τζούλια και Ms Χάιδω Star
1994|1994Βανίλια σοκολάτα Mega
1994|1994Οι Αγνοημένοι: Σκοτεινοί δρόμοι ΑΝΤ1
1995|1995Σκονισμένα σύννεφα ΕΤ1
1997|1997Τα χαμένα γράμματα ΕΤ1
2006|2006Της αγάπης μαχαιριά ΑΝΤ1
2019|2019Θα Γίνει της Πολυκατοικίας ΣΚΑΙ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Αντωνοπούλου 1936-2006

Η Μαίρη Αντωνοπούλου γεννήθηκε στην Ελάτεια Λοκρίδος το 1936 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη.Μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα (1974) συμμετείχε...

Μπέτυ Βαλάση 1937-

Η Μπέτυ Βαλάση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1937 και έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά, «Λωξάνδρα».Ο μεγάλος αδελφός του πατέρα της...

Μια ζωή την έχουμε 1957-1958

Η ταινία, "Μια ζωή την έχουμε" προβλήθηκε τη σαιζόν 1957-1958 και έκοψε 98.584 εισιτήρια. Ήρθε στην 3η θέση σε 31 ταινίες.-Αρχικοί πρωταγωνιστές της ταινίας...

Τελευταίες αναρτήσεις