19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΑχιλλεύς Τσομπάνος

Σχετικές αναρτήσεις

Αχιλλεύς Τσομπάνος

- Advertisement -

Ο Αχιλλεύς Τσομπάνος ήταν πολύ γνωστός κομπάρσος. Έκανε ”περάσματα”σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Έπαιξε ενσαρκώνοντας το μέλος δικαστηρίου στη σειρά της ΕΙΡΤ, ”Κεκλεισμένων των θυρών” του 1972 και τον γιατρό στη σειρά ”Αστροφεγγιά” του 1980. Τον βρήκαμε σε 83 ταινίες.

Αχιλλεύς Τσομπάνος: Φιλμογραφία

Ορφανή σε ξένα χέρια (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Ιππόλυτος και το βιολί του (1963)[υπηρετικό προσωπικό]
Ζήλεια (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αυτό το κάτι άλλο (1963)[πελάτης καφενείου]
Η ψεύτρα (1963)[στο συμβούλιο και καρναβαλιστής]
Αθώα ή ένοχη (1963)[ένορκος]
Ανήσυχα νιάτα (1963)[πελάτης λαικού κέντρου]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πελάτης ζαχαροπλαστείου]
Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο (1965)[πελάτης Αυλωνίτη-Ρίζου]
Το νησί της Αφροδίτης (1965)[Άγγλος αξιωματικός]
Παράνομοι πόθοι (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο αχόρταγος (1967)επιβάτης λεωφορείου]
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)[κόσμος που παρακολουθεί]
Άδικη κατάρα (1967)[μπάρμαν]
Βίβα Ρένα (1967)[στο κέντρο διασκέδασης]
Η κοροιδάρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η παιχνιδιάρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο αχόρταγος (1967)[πελάτης εστιατορίου]
Ο τυχεράκιας (1967)
Ο χαζομπαμπάς (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Απ΄τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[πελάτης μπαρ]
Ποιος Θανάσης (1968)[πελάτης]
Ο μπούφος (1968)[σύμβουλος κατασκευαστική εταιρίας]
Ένας ιππότης με τσαρούχια (1968)[στο εργοστάσιο]
Ο τυχεράκιας (1968)[υπάλληλος ξενοδοχείου]
Οικογένεια Χωραφά (1968)[παρακολουθεί τη διάσωση]
Για μια τρύπια δραχμή (1968)[θεατής κινηματογράφου]
Ζήσε για την αγάπη μας (1968)[σερβιτόρος]
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια κυρία στα μπουζούκια(1968)[στα καλλιστεία]
Ο μαχαραγιάς (1968)[γκαρσόνι]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Επιχείρηση Απόλλων (1968)[επίσημος]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)[γκαρσόνι και στη χαρτοπαικτική λέσχη]
Ο μπακαλόγατος (1968)[κ. Τράκας]
Κατηγορούμενη απολογήσου (1968)[μέλος δικαστηρίου]
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)[αστυνομικός]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[δημοσιογράφος]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)[σερβιτόρος]
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1968)[πελάτης ταβέρνας]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[πελάτης ζαχαροπλαστείου και καθηγητής ”κάτσε κάτω”]
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969)[κάτοικος γειτονιάς]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτης εστιατορίου]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο αεροδρόμιο]
Ο μπλοφατζής (1969)[σερβιτόρος]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[σερβιτόρος]
Ο παραμυθάς (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ξύπνα καημένε Περικλή (1969))[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το λεβεντόπαιδο(1969)[γείτονας]
Γιατί με πρόδωσες (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)[κάτοικος χωριού]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[καλεσμένος αρραβώνα]
Όχι (1969)[στρατιωτικός στη δεξίωση]
Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του (1969)[γκαρσόνι και περαστικός]
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό (1969)[καλεσμένος]
Δεν υπάρχουν λιποτάκτες (1970)[όμηρος]
Ένα αστείο κορίτσι (1970)[μουσικός]
Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης[
Οι 3 ψεύτες (1970)[καρναβαλιστής και γκαρσόνι]
Στη μάχη της Κρήτης (1970)[στρατιωτικός]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (στο μπλόκο]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[στρατιωτικός]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[Γερμανός τρελός]
Αναζήτησις (1972)[θυρωρός πολυκατοικίας]
Ο εχθρός του λαού (1972)[κάτοικος πόλης]
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[θαυμαστής και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στο ληξιαρχείο και στο λεωφορείο για τα ”παραθαλάσσια οικόπεδα”]
Συμμορία εραστών (1972)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[παίκτης καζίνο]
Η προεδρίνα (1972)[καλεσμένος στο γάμο]
Πολεμισταί της ειρήνης (1973)[στρατιωτικός]
Ο αισιόδοξος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[ακροατήριο υπουργού]
Ο φαντασμένος (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και
στο ξενοδοχείο ”Μεγάλη Βρετανία”]
Ο βάλτος (1973)[στην ουρά στην οικοδομική εταιρεία]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[άρρωστος στην ουρά]
Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980)[στην εκκλησία]
Πάμε για…καφέ;(1981)[τον πιάνει κόψιμο στη δεξίωση]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σταύρος Ιατρίδης 1902-1974

Ο Σταύρος Ιατρίδης ήταν Έλληνας ηθοποιός, πρωταγωνιστής κυρίως του θεατρικού είδους της επιθεώρησης αποδίδοντας διάφορους τύπους της αστικής Αθήνας.Γεννήθηκε στην Μανσούρα της Αιγύπτου το...

Μορίδης Θόδωρος

Ο Θόδωρος Μορίδης ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1903 στην Κύπρο και πέθανε στις 22 Δεκεμβρίου του 2003 σε ηλικία 100 ετών. Ήταν σύζυγος...

Ιορδανίδης Γιώργος

Ο Γιώργος Ιορδανίδης γεννήθηκε το 1921 στη Μικρά Ασία, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στο Κάιρο, όπου πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή με το γαλλικό "Θεατρικό Συγκρότημα...

Τελευταίες αναρτήσεις