28.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Ναός 1929-1996

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Ναός 1929-1996

- Advertisement -

Ο Κώστας Ναός ήταν Έλληνας ηθοποιός, με συνήθως μικρούς ρόλους στις ταινίες.

Γεννήθηκε το 1929 στη Λάρισα. Είχε μικρούς ρόλους στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και το θέατρο. Πέθανε στην Αθήνα, στις 15 Ιουνίου του 1996, σε ηλικία μόλις 67 ετών, μοναχός και ξεχασμένος από καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και το είχε ρίξει στο αλκόολ.Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου με παρουσία 4 ηθοποιών μόνο.

Κώστας Ναός: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Η Λίζα και η Άλλη 
1961Κατήφορος 
1961Ο σκληρός άντρας 
1962Κατηγορούμενος ο έρως 
1962Νόμος 4000
1962Ο Δήμος από τα Τρίκαλα 
1962Ταξίδι 
1963Aliki My Love 
1964Ένας ζόρικος δεκανέας 
1964Η χαρτοπαίχτρα 
1964Το Δόλωμα 
1965Γιατί μ’ εγκατέλειψες 
1966Ήρωες 
1969Πανικός 
1971Βίλα στην εξοχή 
1973Ο βάλτος 
1982Το Ευτυχισμένο Πρόσωπο της Λεωνόρας 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο ΕΙΡΤ
1973|1973Εφιάλτης ΕΙΡΤ
1975|1975Η Θέμις έχει… κέφια ΕΙΡΤ
1975|1975Η Θέμις έχει… νεύρα ΕΙΡΤ
1977|1977Βιογραφίες ΕΡΤ
1977|1977Μια υπέροχη γλωσσού ΕΡΤ
1981|1981Μάνα ΕΡΤ
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώ ΥΕΝΕΔ
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώ: Η αγία των τρένων ΕΡΤ2
1982|1982Ορκιστείτε παρακαλώ: Το πρόχειρο προσύμφωνο ΕΡΤ2

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ξενοφών Αργυρόπουλος 1899-1973

Ο Ξενοφών Αργυρόπουλος γεννήθηκε το 1899 και ήταν αδελφός του γνωστού μεγάλου κωμικού Βασίλη Αργυρόπουλου.Συμμετείχε στον θίασο "Ελεύθερη Σκηνή" με την Μαρίκα Κοτοπούλη, τον...

Γαρδέλης Σταμάτης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1960 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, στα 21 του χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε...

Τάκης  Παπαματθαίου

Ο Τάκης  Παπαματθαίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Παίζει ανελλιπώς στο θέατρο συμμετέχοντας σε...

Τελευταίες αναρτήσεις