20.3 C
Athens
Κατηγορία:

Αναστασία Διβόλη

Η Αναστασία Διβόλη ήταν κομπάρσα και την βρήκαμε σε 96 ταινίες.

Αναστασία Διβόλη: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Ο φίλος μου ο Λευτεράκης
1964Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του
1964Νυχτοπερπατήματα
1965Το νησί της Αφροδίτης
1966Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
1966Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια
1966Κούνια που σε κούναγε
1966Κατηγορώ την κοινωνία
1966Δοσατζού:Επιχείρηση γαμπρός
1967Πυρετός στην άσφαλτο
1967Αντίο για πάντα
1967Δάκρυα οργής
1967Από λαχτάρα σε λαχτάρα
1967Ο πουλημένος άνθρωπος
1967Το πιο λαμπρό αστέρι
1968Ραντεβού με μια άγνωστη
1968Η θυρωρίνα
1968Ο τυχεράκιας
1968Το κορίτσι του λούνα παρκ
1968Το πιο λαμπρό μπουζούκι
1968Η καρδιά ενός αλήτη
1968Η επιστροφή της Μήδειας
1968Ο τρελός τά΄χει 400
1968Πολύ αργά για δάκρυα
1968Αποστολή θανάτου
1968Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι
1968Πήρε ο άνεμος τα όνειρά μου
1968Ψυχραιμία Ναπολέων
1968Το ράλυ του θανάτου
1969Ένας άφραγκος Ωνάσης
1969Όταν η πόλις πεθαίνει
1969Η δίκη ενός αθώου
1969Ο πρόσφυγας
1969Το λεβεντόπαιδο
1969Το ανθρωπάκι
1969Ένας άντρας με συνείδηση
1969Ένας μάγκας στα σαλόνια
1969Δραπέτες του Μπούλκες
1969Ας με κρίνουν οι ένοχοι
1969Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά
1969Ο κακός ο ψυχρός κι ο ανάποδος
1969Η θυσία μιας μάνας
1969Πανικός
1969Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1970Εν ονόματι του νόμου
1970Ένα αστείο κορίτσι
1970Ορατότης μηδέν
1970Βαβυλωνία
1970Ενας Βέγγος για όλες τις δουλειές
1970Η ζούγκλα των πόλεων
1970Ο Θανάσης η Ιουλιέτα και τα λουκάνικα
1970Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο
1970Κρίμα το μπόι σου
1970Η σκλάβα
1970Η ζωή μου στα χέρια σου
1970Ώρες αγάπης ώρες πολέμου
1970Ο τελευταίος των κομιτατζήδων
1970Οι γενναίοι του Βορρά
1970Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά
1971Ο φαφλατάς
1971Εγωιστές
1971Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης
1971Μια ελληνίδα στο χαρέμι
1971Η αρχόντισσα του κάμπου
1971Οι αμαρτωλοί
1971Αδέλφια μου αλήτες πουλιά
1971Μαντώ Μαυρογένους
1971Η κόρη του ήλιου
1971Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση
1972Ο κύριος σταθμάρχης
1972Απ΄τα αλώνια στα σαλόνια
1972Αντάρτες των πόλεων
1972Λυσιστράτη
1972Η Αλίκη δικτάτωρ
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Η προεδρίνα
1972Η αμαρτία της ομορφιάς
1973Η Μαρία της σιωπής
1973Ιωάννης ο βίαιος
1973Τα χρόνια της οργής
1973Ο βάλτος
1973Ο Αστερισμός της Παρθένου
1973Ο τσαρλατάνος
1973Η γυναικοκρατία
1974Ένας νομοταγής πολίτης
1974Οι εραστές του ονείρου
1974Σεξομανία
1975Οι βάσεις και η Βασούλα
1975Ένα τανκ στο κρεββάτι μου
1975Οι βάσεις και η Βασούλα
1975Τα χρώματα της ίριδας
1976Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας
1977Who payw the Ferryman
1979Γυναίκες στα όπλα
1979Ο φαλακρός μαθητής
1982Ορκιστείτε παρακαλώ
1985Αγόρια στην πορνεία
1985Οι Πόντιοι

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Διαλεγμένος 1940-
Επόμενο άρθροΔόξα Μπέμπα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα