32 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΠάρις Αλεξάντερ 1932-2016

Σχετικές αναρτήσεις

Πάρις Αλεξάντερ 1932-2016

Ο Πάρις Αλεξάντερ γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1932 και μόλις τελείωσε το Γυμνάσιο πήγε στην Αμερική.
Σπούδασε ηθοποιός στη Νέα Υόρκη και μετά εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες.

Επέστρεψε συμμετέχοντας στη ταινία της Φοξ, “Συνέβη στην Αθήνα” στην οποία υποδύθηκε τον αδελφό του ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη.

karezi paris
Ο Πάρις Αλεξάντερ και η Τζένη Καρέζη στη ταινία, “Η νύφη το ‘σκασε”.

Πρωταγωνίστησε στις ταινίες, “Η νύφη το σκασε” 1962, “Αμφιβολίες” 1964, “Όχι κύριε Τζόνσον” 1965, “Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά” 1967 και σε άλλες.
Έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαρτίου του 2016.

Πάρις Αλεξάντερ: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1955Καταδικασμένη και από το παιδί της 
1962It happened in Athens 
1962Η νύφη το ‘σκασε 
1963Aliki My Love 
1964Αμφιβολίες 
1965Όχι, …κύριε Τζόνσον 
1966Γεύση από έρωτα 
1967The day the fish came out 
1967Έρωτες στη Λέσβο 
1967Ο 13ος
1968Κατάσκοποι στο Σαρωνικό 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΦραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-
Επόμενο άρθροΑλεξοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Σταμάτης Φασουλής

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.Γεννήθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου....

Βόκοβιτς Στέλιος

Ο Στέλιος Βόκοβιτς γεννήθηκε στη Χαρταλιμή της Κωνσταντινούπολης το 1912 και ήλθε στην Αθήνα το 1922. Αποφοίτησε με άριστα από τη δραματική σχολή του Εθνικού...

Γιάννης Μπέζος 1956-

Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε  στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956. Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, όπου έχει καθιερωθεί...

Τελευταίες αναρτήσεις