27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Δεκαβάλας

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δεκαβάλας

Γιώργος Δεκαβάλας: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Κομπάρσος. Στην ταινία ”Η αλήθεια είναι πικρή”, παίζει έναν μεγάλο ρόλο και τα ονόματα που δεν γνωρίζουμε είναι, Νίκος Παπαδάκης, Οδυσσέας Καρανάσος, Βασίλης Βλάχος, Τάκης Θεοδόσης, Αθανάσιος Κριστιδίλιας, Αθανάσιος Τζανής και Γιώργος Μανουσάκης.

Τον βρήκαμε σε 35 ταινίες.

Γιώργος Δεκαβάλας: Φιλμογραφία

Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[καλεσμένος]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μαντώ Μαυρογένους (1971)[στο υπουργείο]
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)[ευγενής]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[στρατιωτικός]
Εσχάτη προδοσία (1971)[στην εκκλησία]
Σ΄αγαπώ (1971)[στο αεροδρόμιο]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[διερχόμενος στο αεροδρόμιο]
Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση (1971)[στο εστιατόριο]
Θύμιος ο δαιμόνιος ντετέκτιβ (1971) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[εργαζόμενος εφημερίδας]
Πιο τρελοί κι απ΄τους τρελούς (1972)[μέλος χορωδίας]
Αναζήτησις (1972)
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς (1972)[στην επίδειξη]
Έρωτας και προδοσία (1972)[στρατιωτικός]
Η προεδρίνα (1972)[δικαστικός επιμελητής]
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς(1972)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια μάνα κατηγορείται (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[παίζει χαρτιά]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Τι 30…τι 40…τι 50…(1972)[κάνει τσουλήθρα]
Η Ρένα είναι οφσάιντ (1972)[στο ξενοδοχείο]
Με φόβο και πάθος (1972)[ένορκος]
Ο αντιφασίστας (1972)[στον Τέρενς Κουίκ]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[επιχειρηματίας]
Παύλος Μελάς (1974)[υπηρέτης]
Η αλήθεια είναι πικρή (1974)[πατέρας Βερίνας]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[άρρωστος που γίνεται το λάθος]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[στη συνεδρίαση των καθηγητών]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[στη δεξίωση και στο κέντρο διασκέδασης]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στην επίδειξη]
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)[στο γεύμα για τον Αμερικανό πρεσβευτή]
Σειρές που έχει παίξει
Σκοτεινές δυνάμεις (1976) ΕΡΤ
Λεμονόδασος (1978)ΕΡΤ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Δαρλάσης 1946-
Επόμενο άρθροΓρηγόρης Δεκάκης

Σχετικές αναρτήσεις

Αγγέλου Θανάσης

Ο Θανάσης Αγγέλου γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1944. Αποφοίτησε από το Σμαράγδειο και σπούδασε θέατρο στην Αθήνα στη σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Έλαβε μέρος...

Μαρίνος Μιχάλης

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Από τα 9 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα και μεγάλωσε...

Λόλα (1963-1964)

Η ταινία, "Λόλα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 313.822 εισιτήρια. Ήρθε στην 8η θέση σε 92 ταινίες. -Ο Πάνος Γαβαλάς και η Ρία Κούρτη...

Τελευταίες αναρτήσεις