Δεκαβάλας Γιώργος

on

Γιώργος Δεκαβάλας
width= Δεκαβάλας Γιώργος Δεκαβάλας Γιώργος

width= Δεκαβάλας Γιώργος Δεκαβάλας Γιώργος

Γιώργος Δεκαβάλας:
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Κομπάρσος. Στην ταινία ”Η αλήθεια είναι πικρή”, παίζει έναν μεγάλο ρόλο και τα ονόματα που δεν γνωρίζουμε είναι, Νίκος Παπαδάκης, Οδυσσέας Καρανάσος, Βασίλης Βλάχος, Τάκης Θεοδόσης, Αθανάσιος Κριστιδίλιας, Αθανάσιος Τζανής και Γιώργος Μανουσάκης.

Τον βρήκαμε σε 35 ταινίες.

Φιλμογραφία
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[καλεσμένος]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μαντώ Μαυρογένους (1971)[στο υπουργείο]
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)[ευγενής]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[στρατιωτικός]
Εσχάτη προδοσία (1971)[στην εκκλησία]
Σ΄αγαπώ (1971)[στο αεροδρόμιο]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[διερχόμενος στο αεροδρόμιο]
Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση (1971)[στο εστιατόριο]
Θύμιος ο δαιμόνιος ντετέκτιβ (1971) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[εργαζόμενος εφημερίδας]
Πιο τρελοί κι απ΄τους τρελούς (1972)[μέλος χορωδίας]
Αναζήτησις (1972)
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς (1972)[στην επίδειξη]
Έρωτας και προδοσία (1972)[στρατιωτικός]
Η προεδρίνα (1972)[δικαστικός επιμελητής]
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς(1972)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια μάνα κατηγορείται (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[παίζει χαρτιά]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Τι 30…τι 40…τι 50…(1972)[κάνει τσουλήθρα]
Η Ρένα είναι οφσάιντ (1972)[στο ξενοδοχείο]
Με φόβο και πάθος (1972)[ένορκος]
Ο αντιφασίστας (1972)[στον Τέρενς Κουίκ]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[επιχειρηματίας]
Παύλος Μελάς (1974)[υπηρέτης]
Η αλήθεια είναι πικρή (1974)[πατέρας Βερίνας]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[άρρωστος που γίνεται το λάθος]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[στη συνεδρίαση των καθηγητών]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[στη δεξίωση και στο κέντρο διασκέδασης]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στην επίδειξη]
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)[στο γεύμα για τον Αμερικανό πρεσβευτή]
Σειρές που έχει παίξει
Σκοτεινές δυνάμεις (1976) ΕΡΤ
Λεμονόδασος (1978)ΕΡΤ

Προηγούμενο άρθροΔαρλάσης Κώστας
Επόμενο άρθροΔεκάκης Γρηγόρης
Ελληνικός Κινηματογράφος Δεκαβάλας Γιώργος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,644ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,883ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Δρακοπούλου Θεώνη Δεκαβάλας Γιώργος

Δρακοπούλου Θεώνη

Η Θεώνη Δρακοπούλου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1885, στο προάστιο Μπεμπέκι, ήταν ηθοποιός και ποιήτρια, γνωστή και με το ψευδώνυμο Μυρτιώτισσα.Ο πατέρας της, Αριστομένης...
Ροζάν Μερόπη Δεκαβάλας Γιώργος

Ροζάν Μερόπη

Μεταξά Μαίρη Δεκαβάλας Γιώργος

Μεταξά Μαίρη