12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Δεκαβάλας

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δεκαβάλας

- Advertisement -

Γιώργος Δεκαβάλας: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Κομπάρσος. Στην ταινία ”Η αλήθεια είναι πικρή”, παίζει έναν μεγάλο ρόλο και τα ονόματα που δεν γνωρίζουμε είναι, Νίκος Παπαδάκης, Οδυσσέας Καρανάσος, Βασίλης Βλάχος, Τάκης Θεοδόσης, Αθανάσιος Κριστιδίλιας, Αθανάσιος Τζανής και Γιώργος Μανουσάκης.

Τον βρήκαμε σε 35 ταινίες.

Γιώργος Δεκαβάλας: Φιλμογραφία

Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[καλεσμένος]
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μαντώ Μαυρογένους (1971)[στο υπουργείο]
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)[ευγενής]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[στρατιωτικός]
Εσχάτη προδοσία (1971)[στην εκκλησία]
Σ΄αγαπώ (1971)[στο αεροδρόμιο]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[διερχόμενος στο αεροδρόμιο]
Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση (1971)[στο εστιατόριο]
Θύμιος ο δαιμόνιος ντετέκτιβ (1971) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)[μέλος δικαστηρίου]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[εργαζόμενος εφημερίδας]
Πιο τρελοί κι απ΄τους τρελούς (1972)[μέλος χορωδίας]
Αναζήτησις (1972)
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς (1972)[στην επίδειξη]
Έρωτας και προδοσία (1972)[στρατιωτικός]
Η προεδρίνα (1972)[δικαστικός επιμελητής]
Ένας γαμπρός πολλά ελαφρύς(1972)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια μάνα κατηγορείται (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[παίζει χαρτιά]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Τι 30…τι 40…τι 50…(1972)[κάνει τσουλήθρα]
Η Ρένα είναι οφσάιντ (1972)[στο ξενοδοχείο]
Με φόβο και πάθος (1972)[ένορκος]
Ο αντιφασίστας (1972)[στον Τέρενς Κουίκ]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[επιχειρηματίας]
Παύλος Μελάς (1974)[υπηρέτης]
Η αλήθεια είναι πικρή (1974)[πατέρας Βερίνας]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[άρρωστος που γίνεται το λάθος]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[στη συνεδρίαση των καθηγητών]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[στη δεξίωση και στο κέντρο διασκέδασης]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στην επίδειξη]
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)[στο γεύμα για τον Αμερικανό πρεσβευτή]
Σειρές που έχει παίξει
Σκοτεινές δυνάμεις (1976) ΕΡΤ
Λεμονόδασος (1978)ΕΡΤ

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Σίσκος 1940-

Ο Γιώργος Σίσκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Τελείωσε το Αθηναϊκό Κολέγιο Ηλιουπόλεως και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν.Ξεκίνησε...

Νίκος Ευθυμίου

Ο Νίκος Ευθυμίου ήταν Ζεν-πρεμιέ της δεκαετίας του '40.Γεννήθηκε το 1917.Συνεταιρίστηκε με τον στενό του φίλο Αδαμάντιο Λεμό ιδρύοντας το 1940 την "Νεοελληνική Σκηνή".Συμμετείχε...

Οικογένεια Χωραφά 1968-1969

Η ταινία, "Οικογένεια Χωραφά" προβλήθηκε τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 152.145 εισιτήρια. Ήρθε στην 44η θέση σε 108 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Οικογένεια Χωραφά"Ο Παντελής...

Τελευταίες αναρτήσεις