17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜιχάλης Μουστάκας 1956-

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Μουστάκας 1956-

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας γεννήθηκε στη Κύπρο το 1956 και είχε θείο το “μεγάλο” ηθοποιό, Σωτήρη Μουστάκα ενώ έχει ξαδέρφη την, επίσης ηθοποιό, Αλεξία Μουστάκα. Ο θείος του, του πρότεινε ν’ αλλάξει το επίθετό του, για να μην τον επισκιάζει μια ζωή το “Μουστάκας”. Έτσι στις πρώτες του δουλειές, στις ταινίες του 1982, εμφανίζεται ως Μιχάλης Βαρνάβας.
Μάλιστα, έπαιξε σε σχεδόν όλες τις ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε ο βετεράνος κωμικός ηθοποιός.

Και αυτός ήταν ο αφελής συνήθως, ο οποίος όμως με τον δικό του τρόπο και την καλοσύνη του κέρδιζε πάντα. Μετά τη χρυσή εποχή των βιντεοταινιών, επέστρεψε στη γενέτειρά του, την Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, όπου εμφανίζεται σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικά σίριαλ. Ο Μιχάλης Μουστάκας και η σύζυγος του Τατιάνα, έχουν δύο παιδία.

Μιχάλης Μουστάκας: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1982Εγώ και το πουλί μου
1982Καμικάζι τσαντάκιας
1982Πάτερ Γκομένιος
1983Πες τα βρωμόστομε
1985Ο Δυναστείας
1985Ο Ροζ Γάτος
1985Επαγγελματίας οπαδός
1985Η γυναικάρα με τα πράσινα
1985Ο άνδρας μου έμεινε παρθένος
1986Αγάπησα έναν Πόντιο
1986Επιχείρηση γάμος
1986Ο παπαμαφίας
1987Έλα Μιμή στον τόπο σου
1987Εταιρεία ξυλοδαρμών ΕΠΕ
1987Κομπίνες στις καμπίνες
1987Ο ανοιχτομάτης
1987Ο μπάτσος της πλατείας Ψυρρή
1987Περικλής ο Τρίχας
1987Τι έκανες στα νειάτα σου μπαμπά
1987Τρελλές αστυνομικίνες απίθανα θηλυκά
1987Χασάπης μόρτης και αλανιάρης
1988Ένας τρελλός θα μας σώσει
1988Ανδρέα προχώρα
1988Εραστής για 11 νύχτες
1988Η τρελλή συμμορία της πεθεράς
1988Μαμ… κακά… και Λιάνη
1988Ο χασοδίκης
1988Παντρεύουν τον Ανδρέα!
1988Χάρρυ Κλυνν και πάσης Ελλάδος
1989Ένας μπάτσος στον Παράδεισο
1989Ιπτάμενα μανούλια
1989Κλέψαν τα δις την κάλπη να δεις
1989Μπορώ και με την…. γιαγιά μου
1989Ο εραστής της γυναίκας μου
1990Ο Αλεπούς
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1988|1988ΒεγγαλικάΕΤ1
1998|1998Κάθε κατεργάρης στον πάγκο τουΟ Λόγος
2000|2000Τα ψάρκαMega Κύπρου
2002|2002Οι ΤάκκοιSigma TV
2002|2002Οι ΧωραΐτεςΑΝΤ1 Κύπρου
2006|2006Ζωή ποδήλατοSigma TV
2008|2008Αίγια FuxiaΑΝΤ1 Κύπρου
2010|2010Αλλού ξημερωμένοιSigma TV
2011|2011Santa ΓιολάνταΑΝΤ1 Κύπρου
2012|2012Άμαν Θέλει το Γραφτόν!ΡΙΚ1
2012|2012Ζωή λαχείοMega Κύπρου
2012|2012Πόρτα κλειδωμένηMega Κύπρου
2013|2013Ο ΜεγιστάναςΡΙΚ1
2013|2013Ο ΦευκόςΡΙΚ1
2015|2015Πρώτα η ΜιάληΡΙΚ1
2016|2016Η Μαμά Λείπει Ταξίδι για ΔουλειέςMegaOne
2019|2019Άλλα Λόγια Θκειέ ΠαπάSigma

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜιχαήλ Λιάνα
Επόμενο άρθροΜορίδης Θόδωρος

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριακίδης Βλαδίμηρος

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, καθώς επίσης και σκηνοθέτης.Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1964, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο...

Καρράς Κώστας

Ο Κώστας Καρράς ήταν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. Διέγραψε σπουδαία καριέρα, διακρινόμενος για την ικανότητά του να...

Μπινιάρης Γκίκας

Ο Γκίκας Μπινιάρης ήταν σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και λογοτέχνης.Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1915 και η καταγωγή του ήταν Υδραίϊκη. Από πολύ...

Τελευταίες αναρτήσεις