18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΦώτης Αρμένης 1952-

Σχετικές αναρτήσεις

Φώτης Αρμένης 1952-

- Advertisement -

Ο Φώτης Αρμένης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952.
Σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, απ’ όπου αποφοίτησε το 1977.
Δίδαξε Θέατρο σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ επί σειρά ετών.
Επαινέθηκε για τις παραστάσεις που ανέβασε, από την κριτική επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων Μαθητικού Θεάτρου, τον Δήμο Ν. Ηρακλείου και τον Δήμο Πεύκης.

Ανέβασε παραστάσεις και οργάνωσε εκδηλώσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους. Αναπληρωτής Προιστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου του Οργ. Συγγενικών Δικαιωμάτων των Ηθοποιών, “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”. Σπουδαστής ακόμα, συμμετείχε στον εταιρικό θίασο “Ελεύθεροι Καλλιτέχνες”, με το έργο του Βασίλη Ρώτα, “Κολοκοτρώνης” και στο Ελληνικό χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου στο Χορόδραμα, “Ορέστεια”.

Εμφανίστηκε σε σήριαλ και σειρές όπως: “Βασίλησσα Αμαλία”, “Μικρές Αγγελίες”, “Χατζηεμμανουήλ”, “Χιλιοποδαρούσα” “Οι Φίλοι”, “Σταύρωση χωρίς ανάσταση”, “Το θέατρο στο βουνό”, “Ο δικός μας άνθρωπος”, “Αλέξιος Καλέργης”, “Η Γυναίκα στη Μονόπρακτη Κωμωδία”, “Καπνισμένος ουρανός”, “Η Οργή Των Θεών”, “Μπελάδες για δύο”, “Τμήμα Ηθών”, “Κάζα Ντι Μακαρόνι”, “Στον Ψυχίατρο”, “Χαμένη ‘Άνοιξη”, Σκονισμένα Σύννεφα”, “Ψίθυροι Καρδιάς”, “Καζαντζάκης”, “Άγγιγμα Ψυχής”, “Όταν ήλθαν οι Μέλισσες”, “Γ. Βιζυηνός”, “Ο θησαυρός της Αγγελίνας”, “Το κόκκινο δωμάτιο”, “Μαρία η άσχημη”, “Αγρια παιδιά”, και πολλά άλλα.

Φώτης Αρμένης: Φιλμογραφία

Γεύση από ηδονή (1975)
Αμαρτωλό τρίο (1975)
Η τρίτη επαφή στο σεξ (1976)
Απίθανοι αλλοιώτικοι κι ωραίοι…. (1982)
Και ο πρώτος ματάκιας (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Τα σαϊνια (1982)
Το θέατρο στο βουνό (1985)
Ο κλοιός (1987)
Η εποχή των ασεβών (2000)
Μοιραία σχέση (2009)
Kame Koummando (2012)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μεντής Κώστας

Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία το 1913. Ηθοποιός (κωμικός «τυπίστας») αδελφός του Σπήλιου Μεντή.Μεταξύ άλλων, πήρε μέρος σε μουσικά έργα και επιθεωρήσεις, συνεργαζόμενος με γνωστούς πρωταγωνιστές...

Νίκος Αλεξίου 1936-

Ο Νίκος Αλεξίου είναι έλληνας ηθοποιός και γεννήθηκε το 1936 στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου από όπου και αποφοίτησε το 1964.Νίκος...

Τάκης Σπυριδάκης 1958-2019

Ο Τάκης Σπυριδάκης γεννήθηκε στην Αίγινα στις 04 Φεβρουαρίου 1958 και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου πήγε και σχολείο. Εργάστηκε από μικρός σε διάφορες δουλειές...

Τελευταίες αναρτήσεις