27.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΦώτης Αρμένης 1952-

Σχετικές αναρτήσεις

Φώτης Αρμένης 1952-

- Advertisement -

Ο Φώτης Αρμένης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952.
Σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, απ’ όπου αποφοίτησε το 1977.
Δίδαξε Θέατρο σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ επί σειρά ετών.
Επαινέθηκε για τις παραστάσεις που ανέβασε, από την κριτική επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων Μαθητικού Θεάτρου, τον Δήμο Ν. Ηρακλείου και τον Δήμο Πεύκης.

Ανέβασε παραστάσεις και οργάνωσε εκδηλώσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους. Αναπληρωτής Προιστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου του Οργ. Συγγενικών Δικαιωμάτων των Ηθοποιών, “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”. Σπουδαστής ακόμα, συμμετείχε στον εταιρικό θίασο “Ελεύθεροι Καλλιτέχνες”, με το έργο του Βασίλη Ρώτα, “Κολοκοτρώνης” και στο Ελληνικό χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου στο Χορόδραμα, “Ορέστεια”.

Εμφανίστηκε σε σήριαλ και σειρές όπως: “Βασίλησσα Αμαλία”, “Μικρές Αγγελίες”, “Χατζηεμμανουήλ”, “Χιλιοποδαρούσα” “Οι Φίλοι”, “Σταύρωση χωρίς ανάσταση”, “Το θέατρο στο βουνό”, “Ο δικός μας άνθρωπος”, “Αλέξιος Καλέργης”, “Η Γυναίκα στη Μονόπρακτη Κωμωδία”, “Καπνισμένος ουρανός”, “Η Οργή Των Θεών”, “Μπελάδες για δύο”, “Τμήμα Ηθών”, “Κάζα Ντι Μακαρόνι”, “Στον Ψυχίατρο”, “Χαμένη ‘Άνοιξη”, Σκονισμένα Σύννεφα”, “Ψίθυροι Καρδιάς”, “Καζαντζάκης”, “Άγγιγμα Ψυχής”, “Όταν ήλθαν οι Μέλισσες”, “Γ. Βιζυηνός”, “Ο θησαυρός της Αγγελίνας”, “Το κόκκινο δωμάτιο”, “Μαρία η άσχημη”, “Αγρια παιδιά”, και πολλά άλλα.

Φώτης Αρμένης: Φιλμογραφία

Γεύση από ηδονή (1975)
Αμαρτωλό τρίο (1975)
Η τρίτη επαφή στο σεξ (1976)
Απίθανοι αλλοιώτικοι κι ωραίοι…. (1982)
Και ο πρώτος ματάκιας (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Τα σαϊνια (1982)
Το θέατρο στο βουνό (1985)
Ο κλοιός (1987)
Η εποχή των ασεβών (2000)
Μοιραία σχέση (2009)
Kame Koummando (2012)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Ανέστης Βλάχος 1934-2021

Ο Ανέστης Βλάχος γεννήθηκε στις 07 Φεβρουαρίου του 1934 στη Προσοτσάνη Δράμας και σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου Λ.Σταυράκου. Ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου...

Ανδρέας Τσάκωνας 1942-2015

Ο Ανδρέας Τσάκωνας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στο Περιγιάλι Κορινθίας το 1942 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.Πρωτοεμφανίστηκε...

Δύο αγάπες δυο κόσμοι 1957-1958

Η ταινία, "Δύο αγάπες δυο κόσμοι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1957-1958 και έκοψε 12.404 εισιτήρια. Ήρθε στην 21η θέση σε 31 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Δύο...

Τελευταίες αναρτήσεις