7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆγγελος Γιαννούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γιαννούλης

Ο Άγγελος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1910. Από το 1945 έως το 1983 έλαβε μέρος σε 125 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Άγγελος Γιαννούλης: Φιλμογραφία

Ρεπό (1982)
Ιφιγένεια (1977) [υπηρέτης]
Οι ξενιτεμένοι (1972)[Γεράσιμος]
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Ταξίδι (1962)
Η λίμνη των πόθων (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δεκαβάλας

Γιώργος Δεκαβάλας: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.Κομπάρσος. Στην ταινία ''Η αλήθεια είναι πικρή'', παίζει έναν μεγάλο ρόλο και τα ονόματα που δεν γνωρίζουμε είναι,...

Φώτης Δήμας

Ο Φώτης Δήμας ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής, που μεσουράνησε από το 1954. Εμφανίστηκε στη δισκογραφία μέχρι το τέλος της δεκαετίας του...

Γιώργος Τσιτσόπουλος 1929-2006

Ο Γιώργος Τσιτσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1929 και ήταν Έλληνας ηθοποιός.Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ξεκίνησε τη θεατρική του καριέρα στο...

Τελευταίες αναρτήσεις