26 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆγγελος Γιαννούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γιαννούλης

Ο Άγγελος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1910. Από το 1945 έως το 1983 έλαβε μέρος σε 125 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Άγγελος Γιαννούλης: Φιλμογραφία

Ρεπό (1982)
Ιφιγένεια (1977) [υπηρέτης]
Οι ξενιτεμένοι (1972)[Γεράσιμος]
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Ταξίδι (1962)
Η λίμνη των πόθων (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Γιαννάτος 1941-2013
Επόμενο άρθροΝάντια Γκαμάλ

Σχετικές αναρτήσεις

Βανίτα Βίκυ

Η Βίκυ Βανίτα ήταν ελληνίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού...

Εσκενάζυ Αλμπέρτο

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ είναι ηθοποιός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη. Εκεί αποφοίτησε και από τη Δραματική σχολή του “Εθνικού Θεάτρου” το 1976.Από το δεύτερο κιόλας έτος...

Έξοδος κινδύνου

Περίληψη: Μια δυναμική νεαρή αστυνομικίνα, η Νταίζη Αλεξίου, επιδεικνύει αξιοθαύμαστη γενναιότητα στην αντιμετώπιση μιας ληστείας και γι' αυτό παρασημοφορείται και προάγεται σε υπαστυνόμο. Όμως,...

Τελευταίες αναρτήσεις