27.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΆγγελος Γιαννούλης

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γιαννούλης

- Advertisement -

Ο Άγγελος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1910. Από το 1945 έως το 1983 έλαβε μέρος σε 125 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Άγγελος Γιαννούλης: Φιλμογραφία

Ρεπό (1982)
Ιφιγένεια (1977) [υπηρέτης]
Οι ξενιτεμένοι (1972)[Γεράσιμος]
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Ταξίδι (1962)
Η λίμνη των πόθων (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαννακάς Άλκης

Ο Άλκης (Χρήστος) Γιαννακάς είναι Έλληνας ηθοποιός,γνωστός κυρίως από τις συμμετοχές του στις ταινίες, Ένας ντελικανής (1963) και Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη...

Ξενοφών Αργυρόπουλος 1899-1973

Ο Ξενοφών Αργυρόπουλος γεννήθηκε το 1899 και ήταν αδελφός του γνωστού μεγάλου κωμικού Βασίλη Αργυρόπουλου.Συμμετείχε στον θίασο "Ελεύθερη Σκηνή" με την Μαρίκα Κοτοπούλη, τον...

Παύλος Ευαγγελόπουλος 1962-

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.Αποτέλεσε...

Τελευταίες αναρτήσεις