Γιαννούλης Άγγελος

on

Ο Άγγελος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1910. Από το 1945 έως το 1983 έλαβε μέρος σε 125 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Ρεπό (1982)
Ιφιγένεια (1977) [υπηρέτης]
Οι ξενιτεμένοι (1972)[Γεράσιμος]
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Ταξίδι (1962)
Η λίμνη των πόθων (1958)

Προηγούμενο άρθροΓιαννάτος Μιχάλης
Επόμενο άρθροΓκαμάλ Νάντια
Ελληνικός Κινηματογράφος Γιαννούλης Άγγελος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,129ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,556ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Κακαβούλη Ειρήνη Γιαννούλης Άγγελος

Κακαβούλη Ειρήνη

Η Ειρήνη Κακαβούλη γεννήθηκε το 1948 στη Χαλκίδα. Σπούδασε στη δραματική σχολή Γ. Θεοδοσιάδη το 1974. Πρώτη της εμφάνιση ήταν στο χορό του...
Νόρα Βαλσάμη Γιαννούλης Άγγελος

Νόρα Βαλσάμη

Βούρτση Μάρθα Γιαννούλης Άγγελος

Βούρτση Μάρθα

Γνώριζες ότι Μέρος 10ο Γιαννούλης Άγγελος

Άντονυ Τόνυ