13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒουτσινά Ρένα

Σχετικές αναρτήσεις

Βουτσινά Ρένα

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Έγινε γνωστή από τις σειρές της ΥΕΝΕΔ ”Μεθοριακός σταθμός” ‘οπου υποδυόταν την Γαρουφαλιά και ”Εκείνες κι εγώ” όπου υποδυόταν τη Δεβόρα.

Φιλμογραφία
Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ντόροθυ]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 1956

Περίληψη: Ένας πλούσιος τσέλιγκας ερωτεύεται μια όμορφη βοσκοπούλα,αλλά εκείνη αγαπά το φτωχό μπιστικό του.Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 38.984 εισιτήρια....

Λάσκος Ορέστης

Ο Ορέστης Λάσκος  ήταν Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ποιητής και θεατρικός επιχειρηματίας. Ήταν αδελφός του ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Βασίλη Λάσκου, αξιωματικού του...

Σπυρόπουλος Κώστας

Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Ο Κώστας Σπυρόπουλος μπήκε στον χώρο του θεάματος όταν ήταν δέκα ετών. Ξεκίνησε με παιδικές διαφημίσεις και συνέχισε με παιδικό...

Τελευταίες αναρτήσεις