18.8 C
Athens

Βουτσινά Ρένα

Παρόμοια αρθρα

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Έγινε γνωστή από τις σειρές της ΥΕΝΕΔ ”Μεθοριακός σταθμός” ‘οπου υποδυόταν την Γαρουφαλιά και ”Εκείνες κι εγώ” όπου υποδυόταν τη Δεβόρα.

Φιλμογραφία
Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ντόροθυ]

Προηγούμενο άρθροΒουτσάς Κώστας
Επόμενο άρθροΒρεττού Χριστίνα

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Γκιωνάκης Γιάννης

Ο μεγάλος έλληνας κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Σεπτεμβρίου 1922. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, θέλοντας να ακολουθήσει το επάγγελμα του...

Ανδρονίδης Βασίλης

Σημαντικός καλλιτέχνης, παθιασμένος με την υποκριτική τέχνη, αλλά και ευγενικός άνθρωπος με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, ο Βάσος Ανδρονίδης διέπρεψε, για σαράντα και πλέον χρόνια, στο...

Κιμούλης Γιώργος

Ο Γιώργος Κιμούλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956 και είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977...

Τελευταία άρθρα