24.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒουτσινά Ρένα

Σχετικές αναρτήσεις

Βουτσινά Ρένα

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Έγινε γνωστή από τις σειρές της ΥΕΝΕΔ ”Μεθοριακός σταθμός” ‘οπου υποδυόταν την Γαρουφαλιά και ”Εκείνες κι εγώ” όπου υποδυόταν τη Δεβόρα.

Φιλμογραφία
Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ντόροθυ]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ληναίος Στέφανος

Ο Στέφανος Ληναίος (πραγματικό όνομα Διονύσιος Μυτιληναίος, γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1928 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας), είναι Έλληνας ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρικός επιχειρηματίας, ενώ...

Σπυρόπουλος Κώστας

Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Ο Κώστας Σπυρόπουλος μπήκε στον χώρο του θεάματος όταν ήταν δέκα ετών. Ξεκίνησε με παιδικές διαφημίσεις και συνέχισε με παιδικό...

Λίντα Γίγα 1964-2016

Η Λίντα Γίγα γεννιέται το 1964 και τα εκφραστικά της μάτια και το αψεγάδιαστο κορμί της αφήνουν ιστορία καθώς μαζί με το υποκριτικό της...

Τελευταίες αναρτήσεις