26.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣόφη Ζαννίνου

Σχετικές αναρτήσεις

Σόφη Ζαννίνου

Η Σόφη Ζαννίνου (Σοφία Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος), πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα.
Το 2017 συμμετέχει στον 4ο κύκλο του σόου “Your Face Sounds Familiar” ως καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων.

Για περισσότερες βιογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Φιλμογραφία

Τύφλα να`χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Ζητείται τίμιος (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)
Ένας ιππότης με… τσαρούχια (1968)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Το ψώνιο (1983)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Θηλυκή εταιρεία (1999)
Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)
Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2002)
Πεθαίνω για σένα (2009)
Σούλα έλα ξανά (2009)
Κάτω από το μακιγιάζ σου (2009)

Σόφη Ζαννίνου

Προηγούμενο άρθροΕλένη Προκοπίου 1941-
Επόμενο άρθροΤόλης Βοσκόπουλος (1940-2021)

Σχετικές αναρτήσεις

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 . Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος...

Μιχάλης Σουγιούλ (1906-1958)

Ο Μιχάλης Σουγιούλ (καλλιτεχνικό επώνυμο του Μιχαήλ Σουγιουλτζόγλου) ήταν σημαντικός Έλληνας συνθέτης ελαφράς μουσικής. Γεννήθηκε στο Αϊδίνιο της Μικράς Ασίας την 01 Αυγούστου του 1906. Η οικογένειά...

Γαλάνη Τούλα

Η Τούλα Γαλάνη γεννήθηκε το 1949 στη Δράμα. Αναδείχθηκε Β΄Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1966 και σπούδασε χορό στη σχολή Γαλάνη. Ξεκίνησε με την αδελφή...

Τελευταίες αναρτήσεις