25 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΣόφη Ζαννίνου

Σχετικές αναρτήσεις

Σόφη Ζαννίνου

- Advertisement -

Η Σόφη Ζαννίνου (Σοφία Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος), πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα.
Το 2017 συμμετέχει στον 4ο κύκλο του σόου “Your Face Sounds Familiar” ως καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων.

Για περισσότερες βιογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Φιλμογραφία

Τύφλα να`χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Ζητείται τίμιος (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)
Ένας ιππότης με… τσαρούχια (1968)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Το ψώνιο (1983)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Θηλυκή εταιρεία (1999)
Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)
Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2002)
Πεθαίνω για σένα (2009)
Σούλα έλα ξανά (2009)
Κάτω από το μακιγιάζ σου (2009)

Σόφη Ζαννίνου

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αγνή του λιμανιού 1951-1952

Η ταινία, "Η Αγνή του λιμανιού" προβλήθηκε τη σαιζόν 1951-1952 και έκοψε 165.475 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 15 ταινίες.-Σε αυτήν την ταινία...

Οι δοσατζήδες 1958-1959

Η ταινία, "Οι δοσατζήδες" προβλήθηκε τη σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 16.465 εισιτήρια. Ήρθε στην 24η θέση σε 51 ταινίες.-Η ταινία -μια κωμωδία με νεορεαλιστικά...

Βίλμα Κύρου 1924-2013

Η Βίλμα Κύρου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924 και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη.Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο της δασκάλας της, το 1943 με...

Τελευταίες αναρτήσεις