Σόφη Ζαννίνου

on

Η Σόφη Ζαννίνου (Σοφία Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος), πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα.
Το 2017 συμμετέχει στον 4ο κύκλο του σόου “Your Face Sounds Familiar” ως καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων.

Για περισσότερες βιογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Φιλμογραφία

Τύφλα να`χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Ζητείται τίμιος (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)
Ένας ιππότης με… τσαρούχια (1968)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Το ψώνιο (1983)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Θηλυκή εταιρεία (1999)
Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)
Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2002)
Πεθαίνω για σένα (2009)
Σούλα έλα ξανά (2009)
Κάτω από το μακιγιάζ σου (2009)

Σόφη Ζαννίνου

Προηγούμενο άρθροΟ παπατρέχας
Επόμενο άρθροΟ μπλοφατζής
Ελληνικός Κινηματογράφος Σόφη Ζαννίνου
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,080ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,477ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Δήμας Φώτης Σόφη Ζαννίνου

Δήμας Φώτης

Φώτης Δήμας Ο Φώτης Δήμας ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής, που μεσουράνησε από το 1954. Εμφανίστηκε στη δισκογραφία μέχρι το τέλος της δεκαετίας...
Λουιζίδου Ρένια Σόφη Ζαννίνου

Λουιζίδου Ρένια

sotiris moustakas Σόφη Ζαννίνου

Μουστάκας Σωτήρης

Μιράντα Κουνελάκη Σόφη Ζαννίνου

Μιράντα Κουνελάκη