in

Σόφη Ζαννίνου

Η Σόφη Ζαννίνου (Σοφία Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος), πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα.
Το 2017 συμμετέχει στον 4ο κύκλο του σόου “Your Face Sounds Familiar” ως καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων.

Για περισσότερες βιογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Φιλμογραφία

Τύφλα να`χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Ζητείται τίμιος (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968)
Ένας ιππότης με… τσαρούχια (1968)
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Το ψώνιο (1983)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Θηλυκή εταιρεία (1999)
Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)
Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2002)
Πεθαίνω για σένα (2009)
Σούλα έλα ξανά (2009)
Κάτω από το μακιγιάζ σου (2009)

Σόφη Ζαννίνου

Τι νομίζετε;

1 Πόντος
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0
Παπατρεχας

Ο παπατρέχας

Ο μπλοφατζής