5.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΠαληός Κώστας

Σχετικές αναρτήσεις

Παληός Κώστας

Ο ηθοποιός Κώστας Παληός γεννήθηκε το 1926 και πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου του 1996.
Έπαιζε δεύτερους ρόλους σε πολλές ταινίες.

Σημαντική εμφάνιση είχε στην ταινία “The κόπανοι” τουΓιώργου Κωνσταντίνου, στο ρόλο του χαρτοκλέφτη Δούκα.

Τελευταία εμφάνιση της καριέρας του, στο σήριαλ “Σοφία ορθή”.

Έπαιξε σε 37 ταινίες και 6 τηλεοπτικές σειρές.

Φιλμογραφία   

  • Πλήγωσες την αγάπη μου
    (1966)
  • Ο Λαμπίρης εναντίον παρανόμων (1967) ….. βενζινάς
  • Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969) ….. Γιώργης
  • Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης
    (1970) …. Αντωνίου
  • Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
  • Υποβρύχιο Παπανικολής
    (1971) …. Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
  • Η εφοπλιστίνα (1971) …. Θέμος
  • Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971) ….. αστυνομικός
  • Αγάπησα έναν αλήτη
    (1971)
  • Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)
  • Καταναλωτική κοινωνία (1971)
  • Ένας υπέροχος άνθρωπος (1971)
  • Η κόρη του ήλιου (1971) ….. δικαστής
  • Αγάπη μου, παλιόγρια
    (1972) …. γιατρός
  • Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
  • Ο φαντασμένος (1972)………Ναύαρχος Μελεμετζίδης, αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
  • Γεννήθηκαν κολασμένες
    (1973) …. Τζον
  • Στα δίχτια της ανωμαλίας (1973)
  • Η δίκη των δικαστών (1974)
  • Η αμαρτία στο κορμί της (1974)
  • Ισιδώρα (1975)
  • Επαγγελματίες Ρεμάλια
    (1976)
  • Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
  • Καθένας με την τρέλα του
    (1980) …. Σταμάτης
  • Τις πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
  • Πάτερ γκομένιος
    (1982) …. Κακαλέσης
  • Εγώ και το πουλί μου (1982)
  • Παγίδα στην Ελλάδα (1982)
  • Πέστα χρυσόστομε (1983) ….. υπουργός
  • Ο γύρος του θανάτου (1983) ….. ιδιαίτερος Λιγνού
  • Ταχύτητα κι αγάπη (1984)
  • Αν ήταν το βιολί πουλί (1984)
  • Σούπερ Λύκειο (1985)
  • The ΚΟΠΑΝΟΙ
    (1987)…. Δούκας
  • Ο διάβολος και το κέρατό του
    (1989) …. κύριος Κατσιλιέρης
  • Προσπαθώ αλλά τίποτα – Ο χασοδίκης (1989) ….. Πρόεδρος δικαστηρίου
  • Κύριε καθηγητά….. που κοιμηθήκατε χθές; (1989)
  • Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης (1990 – 1992)
Προηγούμενο άρθροΠαΐζη Αλέκα
Επόμενο άρθροΧάρης Παναγιώτου 1936-

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαλανίκα Κατιάνα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1949,είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.Είναι αδελφή της τραγουδίστριας Sigma Fay.Για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ήταν...

Νίκος Ξανθόπουλος 1934-

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους έλληνες ηθοποιούς. Το «Παιδί του Λαού», όπως αποκαλείται, πρωταγωνίστησε σε ταινίες μελό τη δεκαετία του ’60,...

Audiovisual

Audiovisual Η Αudio Visual Enterprises S.A., ιδρύθηκε το 1982, ως εταιρεία διανομής ταινιών Video στην Ελλάδα και την Κύπρο.Σήμερα, έχει πλέον διεισδύσει ευρέως στον κλάδο της ψυχαγωγίας και...

Τελευταίες αναρτήσεις