12.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚαμίλη Χάρις

Σχετικές αναρτήσεις

Καμίλη Χάρις

(Χαρίκλεια Καμηλαροπούλου – Λαμπροπούλου)

Η Χάρις Καμίλλη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και στη Σχολή Χορού Γιάννη Μέτση. Εγκατέλειψε νωρίς την επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, στο πλάι του συζύγου της, επιχειρηματία Τάκη Λαμπρόπουλου.

Φιλμογραφία
Το παραστράτημα μιας αθώας (1959) [Λίλα]
Μια ζωή την έχουμε! (1958) [Κίτσα]
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957) [Λέλα]
Το οργανάκι του Αττίκ (1955) [Τζένη Ανδριανού]
Γκολ στον έρωτα (1954) [Λόλα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1954) [Κική]
Ο γιος του Θεού (1952)
Βαφτιστικός (1952) [Λόλα]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μπόγρης Δημήτρης

Με καταγωγή από τη Σαλαμίνα, ο Δημήτρης Μπόγρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1890. Από μικρός είχε καλλιτεχνικές τάσεις και ήθελε να σπουδάσει μουσική, αλλά...

Εκείνος κι εκείνη (1966-1967)

Η ταινία, "Εκείνος κι εκείνη" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 198.551 εισιτήρια. Ήρθε στην 29η θέση σε 117 ταινίες. -Μετά την τεράστια επιτυχία κωμωδιών...

Προδομένη αγάπη

Πλοκή: Η Άννα (Τζένη Καρέζη), η οποία μένει με τη θεία της (Παμφίλη Σαντοριναίου), φοβάται ότι ο Στράτος (Γιώργος Φούντας), ο άντρας που αγαπά,...

Τελευταίες αναρτήσεις