Καμίλη Χάρις

on

(Χαρίκλεια Καμηλαροπούλου – Λαμπροπούλου)

Η Χάρις Καμίλλη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και στη Σχολή Χορού Γιάννη Μέτση. Εγκατέλειψε νωρίς την επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, στο πλάι του συζύγου της, επιχειρηματία Τάκη Λαμπρόπουλου.

Φιλμογραφία
Το παραστράτημα μιας αθώας (1959) [Λίλα]
Μια ζωή την έχουμε! (1958) [Κίτσα]
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957) [Λέλα]
Το οργανάκι του Αττίκ (1955) [Τζένη Ανδριανού]
Γκολ στον έρωτα (1954) [Λόλα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1954) [Κική]
Ο γιος του Θεού (1952)
Βαφτιστικός (1952) [Λόλα]

Προηγούμενο άρθροΚαλουτά Άννα
Επόμενο άρθροΚαμπερίδης Δημήτρης
Ελληνικός Κινηματογράφος Καμίλη Χάρις
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,668ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,886ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Γυφτόπουλος Λευτέρης Καμίλη Χάρις

Γυφτόπουλος Λευτέρης

Ο Λευτέρης Γυφτόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 8 Ιουλίου 1934. Πατέρας του ηθοποιού Άγη Γυφτόπουλου.Μένει μόνιμα στην Καλλιθέα. Φιλμογραφία Και κλαααμα στα Σχολεία!...(1984) Φυλακές ανηλίκων Νο 2(1984)...
Βερώνη Σοφία Καμίλη Χάρις

Βερώνη Σοφία

Καλέση Ισμήνη Καμίλη Χάρις

Καλέση Ισμήνη

Γιαμαρέλου Μαίρη Καμίλη Χάρις

Γιαμαρέλου Μαίρη