6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚαμίλη Χάρις

Σχετικές αναρτήσεις

Καμίλη Χάρις

(Χαρίκλεια Καμηλαροπούλου – Λαμπροπούλου)

Η Χάρις Καμίλλη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και στη Σχολή Χορού Γιάννη Μέτση. Εγκατέλειψε νωρίς την επαγγελματική δραστηριότητα και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή, στο πλάι του συζύγου της, επιχειρηματία Τάκη Λαμπρόπουλου.

Φιλμογραφία
Το παραστράτημα μιας αθώας (1959) [Λίλα]
Μια ζωή την έχουμε! (1958) [Κίτσα]
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957) [Λέλα]
Το οργανάκι του Αττίκ (1955) [Τζένη Ανδριανού]
Γκολ στον έρωτα (1954) [Λόλα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1954) [Κική]
Ο γιος του Θεού (1952)
Βαφτιστικός (1952) [Λόλα]

Προηγούμενο άρθροΆννα Καλουτά 1918-2010
Επόμενο άρθροΚαμπερίδης Δημήτρης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο νικητής 1964-1965

Η ταινία, "Ο νικητής" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 226.055 εισιτήρια. Ήρθε στην 19η θέση σε 93 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Ο νικητής"Δύο νέοι,...

Φόνσου Άννα

Η  Άννα Φόνσου είναι Ελληνίδα ηθοποιός.Γεννήθηκε στην Καισαριανή στις 6 Ιουλίου του 1939. Μεγάλωσε στην Τήνο, από όπου είναι και η καταγωγή της.Σπούδασε στη...

Παπούτσι από τον τόπο σου (1946-1947)

Η ταινία, "Παπούτσι από τον τόπο σου" προβλήθηκε σε πρώτη προβολή στους κινηματογράφους "Κρόνος" και "Πάνθεον" της Αθήνας τη σαιζόν 1946-1947.-Πρώτη κωμωδία της Φίνος...

Τελευταίες αναρτήσεις