18 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

- Advertisement -

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.

ΟΓιώργος Ζαχαριάδης απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Γιώργος Ζαχαριάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Το μεροκάματο του πόνου
1963Όλα και τη ζωή μου ακόμα
1963Τα παλιόπαιδα
1964Το κορίτσι της Κυριακής
1966Ένα καράβι Παπαδόπουλοι
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο τίμιος δρόμος
1970Όταν ήμουν 16 χρονών
1970Ηδονή και εκδίκηση
1971Μάρα η τσιγγάνα
1971Σέργιος και Άννα
1971Ζωή χωρίς χαμόγελο
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Οι ξενιτεμένοι
1996Μαρία-Ηλέκτρα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955....

Μπονάτσος Βλάσσης

Ο Βλάσσης Μπονάτσος (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1949 - 14 Οκτωβρίου 2004) ήταν ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής. Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από...

Θόδωρος Αγγελόπουλος 1935-2012

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ήταν Έλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου με διεθνή προβολή και σημαντικές διακρίσεις. Ο δημιουργός της εμβληματικής ταινίας, Ο Θίασος (1974), παραμένει ο...

Τελευταίες αναρτήσεις