34.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Γιώργος Ζαχαριάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Το μεροκάματο του πόνου
1963Όλα και τη ζωή μου ακόμα
1963Τα παλιόπαιδα
1964Το κορίτσι της Κυριακής
1966Ένα καράβι Παπαδόπουλοι
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο τίμιος δρόμος
1970Όταν ήμουν 16 χρονών
1970Ηδονή και εκδίκηση
1971Μάρα η τσιγγάνα
1971Σέργιος και Άννα
1971Ζωή χωρίς χαμόγελο
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Οι ξενιτεμένοι
1996Μαρία-Ηλέκτρα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΕλένη Ζαφειρίου 1914-2004
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα

Σχετικές αναρτήσεις

Τζαβαλάς Καρούσος

Ο Τζαβαλάς Καρούσος ήταν ηθοποιός και αγωνιστής της αριστεράς (8 Σεπτεμβρίου 1904-3 Ιανουαρίου 1969). Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1904, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές...

Επιτροπάκης Πέτρος

Πέτρος Επιτροπάκης Ο Πέτρος Επιτροπάκης ήταν διακεκριμένος λυρικός τενόρος της όπερας και της οπερέτας, με διεθνή καταξίωση. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/12/1894 ή 1897 ή 1898. Ήταν...

Αλέκος Ζαρταλούδης 1929-2007

Ο Αλέκος Ζαρταλούδης γεννήθηκε στη Βολισσό της βορειοδυτικής Χίου στις 23 Ιανουαρίου του 1929. Για τα παιδικά του χρόνια δεν είναι και πολλά γνωστά,...

Τελευταίες αναρτήσεις