34.6 C
Athens
Κατηγορία:

Γιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.

ΟΓιώργος Ζαχαριάδης απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Γιώργος Ζαχαριάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Το μεροκάματο του πόνου
1963Όλα και τη ζωή μου ακόμα
1963Τα παλιόπαιδα
1964Το κορίτσι της Κυριακής
1966Ένα καράβι Παπαδόπουλοι
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο τίμιος δρόμος
1970Όταν ήμουν 16 χρονών
1970Ηδονή και εκδίκηση
1971Μάρα η τσιγγάνα
1971Σέργιος και Άννα
1971Ζωή χωρίς χαμόγελο
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Οι ξενιτεμένοι
1996Μαρία-Ηλέκτρα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΖαφειρίου Ελένη
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα