1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.

ΟΓιώργος Ζαχαριάδης απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Γιώργος Ζαχαριάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Το μεροκάματο του πόνου
1963Όλα και τη ζωή μου ακόμα
1963Τα παλιόπαιδα
1964Το κορίτσι της Κυριακής
1966Ένα καράβι Παπαδόπουλοι
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο τίμιος δρόμος
1970Όταν ήμουν 16 χρονών
1970Ηδονή και εκδίκηση
1971Μάρα η τσιγγάνα
1971Σέργιος και Άννα
1971Ζωή χωρίς χαμόγελο
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Οι ξενιτεμένοι
1996Μαρία-Ηλέκτρα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΕλένη Ζαφειρίου 1914-2004
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα

Σχετικές αναρτήσεις

Γραμμένος Θάνος

Ο Θάνος Γραμμένος γεννήθηκε 1927 στο Αγρίνιο και σπούδασε στις δραματικές σχολές Σωκράτη Καραντινού και Εθνικού Θεάτρου.Συνιδρυτής του συνεταιρικού θιάσου του Σ.Ε.Η. Άρμα Θεάτρου.Εργάστηκε...

Πίτσα Καπιτσινέα 1938-2018

Η Πίτσα Καπιτσινέα ήταν σύζυγός του ηθοποιού, Γκίκα Μπινιάρη. Από το 1949 εως το 1982,έλαβε μέρος σε 80 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Έφυγε από...

Καζής Νίκος

Ο Νίκος Καζής γεννήθηκε το 1927 και ήταν Έλληνας ηθοποιός, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έκανε το ντεμπούτο του το 1948 με τον...

Τελευταίες αναρτήσεις