12.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Ζαχαριάδης 1940-2015

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής γεννημένος το 1940.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ”Η γειτονιά μας”, ενσαρκώνοντας τον τραγουδιστή Νάσο Περκεμέ.
Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου.

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης απεβίωσε στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Γιώργος Ζαχαριάδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1963Το μεροκάματο του πόνου
1963Όλα και τη ζωή μου ακόμα
1963Τα παλιόπαιδα
1964Το κορίτσι της Κυριακής
1966Ένα καράβι Παπαδόπουλοι
1968Ο ναύτης του Αιγαίου
1968Βαριά κατάρα ο διχασμός
1968Ο τίμιος δρόμος
1970Όταν ήμουν 16 χρονών
1970Ηδονή και εκδίκηση
1971Μάρα η τσιγγάνα
1971Σέργιος και Άννα
1971Ζωή χωρίς χαμόγελο
1972Μια μάνα κατηγορείται
1972Οι ξενιτεμένοι
1996Μαρία-Ηλέκτρα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Σταμάτης Φασουλής

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας.Γεννήθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου....

Ντούζος Ανδρέας

O Αντρέας Ντούζος ήταν Έλληνας ηθοποιός.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 1936 και απεβίωσε στις 29 Απριλίου 2013. Σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη. Συμμετείχε...

Κολοβός Βασίλης

Ο Βασίλης Κολοβός γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1945 και μεγάλωσε στο Πετρωτό Φθιώτιδας.Είναι Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας επτά βιβλίων. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά αξιόλογα έργα του σινεμά, σε παραστάσεις...

Τελευταίες αναρτήσεις