28.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΤζένη Ζαχαροπούλου 1941-

Σχετικές αναρτήσεις

Τζένη Ζαχαροπούλου 1941-

- Advertisement -

Η Τζένη Ζαχαροπούλου γεννήθηκε το 1941. Τελείωσε την σχολή Κατσέλη και στη συνέχεια έκανε περιοδεία με τον Δημήτρη Ροντήρη για 3 χρόνια σε όλον τον κόσμο με κλασικό ρεπερτόριο.
Αμέσως μετά, η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Στη συνέχεια συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κωμικούς. Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως “Γιούγκερμαν”, “Πανθέοι”, “Η γειτονιά μας“, “Οι φρουροί της Αχαϊας”.

Τζένη Ζαχαροπούλου: Φιλμογραφία

Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969) [Φιόνα]
Ορατότης μηδέν (1969) [Μαίρη]
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
Ένα αστείο κορίτσι (1970) [Άννα]
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970)
Η κόρη του ήλιου (1971) [Λευκή]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Σ’ αγαπώ (1971)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)
Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981) [Χαρά Φουρτούνα]
Θανάσης, ο αισιόδοξος (1989) [Μαίρη Ροδινού]
Κόκκινο τριαντάφυλλο σου έκοψα (1993) [μάνα]

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Μπελίντα 1923-1978

Η Καίτη Μπελίντα (Αικατερίνη Πολιτοπούλου)  ήταν δημοφιλής μεταπολεμική τραγουδίστρια του ελαφρολαϊκού τραγουδιού και της επιθεώρησης καθώς και ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Άργος στις 01 Μαρτίου...

Κορίνα Τσοπέη 1944-

Η Κορίνα Τσοπέη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου του 1944 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς και Μις Υφήλιος...

Κώστας Δαρλάσης 1946-

Ο Κώστας Δαρλάσης γεννήθηκε ο 1946. Έχει λάβει μέρος σε πολλές μεταγλωτισμένες σειρές της τηλεόρασης.Κώστας Δαρλάσης:ΦιλμογραφίαΗ φόνισσα (1974) Κεραίες (1993) Προπατορικό αμάρτημα (1999) Χαιρέτα...

Τελευταίες αναρτήσεις