Ζάχος Ορφέας

on

Ο Ορφέας Ζάχος γεννήθηκε το 1934. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1957 και στον κινηματογράφο το 1961.
Φιλμογραφία

Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [Άρπαχτον]
Ξεβράκωτος ρωμιός (1980) [Θόδωρος]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [Μπιλ]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972) [Σπύρος Καρέτας]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971) [Στέφανος]
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [Λάκης]
Εσένα μόνο αγαπώ (1970) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Ο τζαναμπέτης (1969) [Ευλάμπιος Φωτεινός]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969) [Αργύρης]
Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969) [Τηλέμαχος]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969) [(δημοσιογράφος) Φράγκος]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Ιάκωβος]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967) [Κίμων Αγγελούτσος]
Ο γεροντοκόρος (1967) [Στέφανος Χατζηπαντελής]
Θρίαμβος (1962)
Μας κλέψανε την Γκόλφω (1961) [Βλάσης]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [οικονόμος Γαβρίλογλου]

Προηγούμενο άρθροΖαφειρίου Ελένη
Επόμενο άρθροΖέζα Δήμητρα
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζάχος Ορφέας
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,315ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,967ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Αβαταγγέλου Ελένη Ζάχος Ορφέας

Αβαταγγέλου Ελένη

Η Ελένη (Νίτσα) Αβαταγγέλου γεννήθηκε στη Σμύρνη. Παρακολούθησε μαθήματα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου. Εμφανίστηκε κυρίως σε ξένες παραγωγές που γυρίστηκαν στη χώρα μας (Ο...
Λευτεριώτης Γιώργος Ζάχος Ορφέας

Λευτεριώτης Γιώργος

Γαβαλά Γιούλη Ζάχος Ορφέας

Γαβαλά Γιούλη

Λαλοπούλου Μαίρη Ζάχος Ορφέας

Λαλοπούλου Μαίρη