25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΖαφειράκη Μαρία

Σχετικές αναρτήσεις

Ζαφειράκη Μαρία

Η Μαρία Ζαφειράκη γεννήθηκε στην Κοζάνη. Είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο (πέθανε το 2007) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.
Φιλμογραφία
Το χάραμα (1994)
Άλκηστη (1986) [Ζαμπέλη]
Τα τσακάλια (1981)
Ισόβια (1980) [Όλγα Μάγερ]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Καλλιόπη Μοναχογιού]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Βάρνα]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η ώρα της αλήθειας (1969)[Ελένη Απέργη]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)

Προηγούμενο άρθροΖαρόκωστα Μέλπω
Επόμενο άρθροΜιράντα Ζαφειροπούλου 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Στάνκογλου Γιάννης

Ο Γιάννης Στάνκογλου γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1974 και από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του καθώς από τα 14 του άρχισε...

Άννα Μαντζουράνη 1935-1991

Η Άννα Μαντζουράνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935. Σε ηλικία 18 χρονών, ξεκίνησε τις σπουδές της, στη Δραματική Σχολή Τάκη Μουζενίδη, όπως επίσης και...

Αλίκη Ζαβερδινού 1938-2013

Η Αλίκη Ζαβερδινού γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και Κωστή Μιχαηλίδη( αποφοίτησε το 1960)...

Τελευταίες αναρτήσεις