Ζαφειράκη Μαρία

on

Η Μαρία Ζαφειράκη γεννήθηκε στην Κοζάνη. Είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο (πέθανε το 2007) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.
Φιλμογραφία
Το χάραμα (1994)
Άλκηστη (1986) [Ζαμπέλη]
Τα τσακάλια (1981)
Ισόβια (1980) [Όλγα Μάγερ]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Καλλιόπη Μοναχογιού]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Βάρνα]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η ώρα της αλήθειας (1969)[Ελένη Απέργη]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)

Προηγούμενο άρθροΖαρόκωστα Μέλπω
Επόμενο άρθροΖαφειροπούλου Μιράντα
Ελληνικός Κινηματογράφος Ζαφειράκη Μαρία
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,134ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,581ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Θεοδωρίδης Τζώνυ Ζαφειράκη Μαρία

Θεοδωρίδης Τζώνυ

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης (γεν. Αιγάλεω, 1962) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του σινεμά και της τηλεόρασης. Εμφανίσθηκε σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από...
Πανταζής Πέτρος Ζαφειράκη Μαρία

Πανταζής Πέτρος

Βόκοβιτς Στέλιος Ζαφειράκη Μαρία

Βόκοβιτς Στέλιος

Λειβαδίτης Αλέκος Ζαφειράκη Μαρία

Λειβαδίτης Αλέκος