28.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΖαφειράκη Μαρία

Σχετικές αναρτήσεις

Ζαφειράκη Μαρία

- Advertisement -

Η Μαρία Ζαφειράκη γεννήθηκε στην Κοζάνη. Είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο (πέθανε το 2007) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.
Φιλμογραφία
Το χάραμα (1994)
Άλκηστη (1986) [Ζαμπέλη]
Τα τσακάλια (1981)
Ισόβια (1980) [Όλγα Μάγερ]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Καλλιόπη Μοναχογιού]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Βάρνα]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η ώρα της αλήθειας (1969)[Ελένη Απέργη]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)

- Advertisement -

Σχετικές αναρτήσεις

Ναταλία Τσαλίκη 1956-

Η Ναταλία Τσαλίκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1956 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός.Παρακολούθησε το πρώτο έτος στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών αλλά εγκατέλειψε καθώς έψαχνε πιο δημιουργικά πράγματα. Τελείωσε τη...

Θάλεια Ματίκα 1978-

Η Θάλεια Ματίκα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 04 Ιουλίου του 1978. Αφού αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Θεατρικές...

Ρένα Βενιέρη 1943-

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομάτη  γεννήθηκε στην Άρτα  στις 20 Ιουνίου 1943.Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965.Εμφανίστηκε στη σκηνή, στο...

Τελευταίες αναρτήσεις