Προηγούμενο άρθροΖάχος Ορφέας
Επόμενο άρθροΖήκας Χριστόφορος

Ζέζα Δήμητρα

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955. Σύζυγος του ηθοποιού Χρήστου Καλαβρούζου. Έφυγε από την ζωή στις 31 Αυγούστου 2014.
Διαβάστε επίσης: Ποιά Η Σχέση Της Αλίκης Βουγιουκλάκη Με Τους Δύο Προέδρους Της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Φιλμογραφία
“Ο γιος του φύλακα (2006) [Δήμητρα]
Η κόκκινη Πέμπτη (2003)
Το φως που σβήνει (2000)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)
Το φτερό της μύγας (1995)
Το αγαπημένο μας παιχνίδι (1988)
Όνειρο αριστερής νύχτας (1987)
Το παζάρι (1983)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Μάθε παιδί μου γράμματα (1981) [γυναίκα Καναβού]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Η φόνισσα (1974)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972) [αδελφή Θανάση]
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Η ζηλιάρα (1968)
Ο φιγουρατζής (1968)
Ανοικτή επιστολή (1967)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Ο σπαγγοραμένος (1967) [Σοφία]
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Να πεθερός, να μάλαμα! (1959)
Ο μισογύνης (1958)
Το τελευταίο ψέμμα (1958)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Τυχαία Αρθρα

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 656ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 635ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 635ο

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 655ο

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Ζέζα Δήμητρα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Πολύβιος Βασιλειάδης

Ο Πολύβιος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1922 και είναι Έλληνας θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός. Στο ξεκίνημά του συνεργάσθηκε με διάφορα περιοδικά σαν συγγραφέας...

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 654ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 654ο

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 657ο

Τις ερωτήσεις επιμελήθηκε o δημοσιογράφος, Χρήστος Κωνσταντίνου.Facebook: Xristos KonstantinouInstagram: xristoskp Για περισσότερα κουίζ πατήστε εδώ. Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 657ο