18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΔήμητρα Ζέζα 1937-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

- Advertisement -

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955. Σύζυγος του ηθοποιού Χρήστου Καλαβρούζου. Έφυγε από την ζωή στις 31 Αυγούστου 2014.

Δήμητρα Ζέζα: Φιλμογραφία

Ο γιος του φύλακα (2006) [Δήμητρα]
Η κόκκινη Πέμπτη (2003)
Το φως που σβήνει (2000)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)
Το φτερό της μύγας (1995)
Το αγαπημένο μας παιχνίδι (1988)
Όνειρο αριστερής νύχτας (1987)
Το παζάρι (1983)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Μάθε παιδί μου γράμματα (1981) [γυναίκα Καναβού]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Η φόνισσα (1974)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972) [αδελφή Θανάση]
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Η ζηλιάρα (1968)
Ο φιγουρατζής (1968)
Ανοικτή επιστολή (1967)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Ο σπαγγοραμένος (1967) [Σοφία]
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Να πεθερός, να μάλαμα! (1959)
Ο μισογύνης (1958)
Το τελευταίο ψέμμα (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Πανταζής (1937-2008)

Ο Πέτρος Πανταζής ήταν ένας σεμνός Έλληνας Ηθοποιός του Θεάτρου, του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης. Γεννήθηκε το 1937 στο Μεταξουργείο της Αθήνας.Σε νεαρή ηλικία...

Σάσα Καστούρα 1940-2014

Η Σάσα Καστούρα (Αναστασία Καστούρα) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 08 Οκτωβρίου 1940 και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Πρωτοεμφανίσθηκε στο...

Χριστίνα Καλογερίκου 1885-1968

Εμπνευσμένη και σεμνή ηθοποιός, η Χριστίνα Καλογερίκου άφησε εποχή για τη σπάνια υποκριτική της αξία και αναγνωρίστηκε για το υψηλό ύφος και ήθος της...

Τελευταίες αναρτήσεις