15.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔήμητρα Ζέζα 1937-2014

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Ζέζα 1937-2014

Η Δήμητρα Ζέζα γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 16 Ιουνίου 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1955. Σύζυγος του ηθοποιού Χρήστου Καλαβρούζου. Έφυγε από την ζωή στις 31 Αυγούστου 2014.

Δήμητρα Ζέζα: Φιλμογραφία

Ο γιος του φύλακα (2006) [Δήμητρα]
Η κόκκινη Πέμπτη (2003)
Το φως που σβήνει (2000)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995)
Το φτερό της μύγας (1995)
Το αγαπημένο μας παιχνίδι (1988)
Όνειρο αριστερής νύχτας (1987)
Το παζάρι (1983)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982)
Μάθε παιδί μου γράμματα (1981) [γυναίκα Καναβού]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
Η φόνισσα (1974)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972) [αδελφή Θανάση]
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Η ζηλιάρα (1968)
Ο φιγουρατζής (1968)
Ανοικτή επιστολή (1967)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Ο σπαγγοραμένος (1967) [Σοφία]
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Να πεθερός, να μάλαμα! (1959)
Ο μισογύνης (1958)
Το τελευταίο ψέμμα (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Γιουλάκη 1938-

Η Κατερίνα Γιουλάκη (το πραγματικό της όνομα είναι Αικατερίνη Γιουβαρλάκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε γνωστή κυρίως από κωμικούς ρόλους στον κινηματογράφο και κατόπιν στην...

Άλκηστις Γάσπαρη 1928-2005

Η Άλκηστις Γάσπαρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1928 και πέθανε στην ίδια πόλη το 2005. Σπούδασε στην Ακαδημία Κινηματογραφικών Σπουδών, παράλληλα με το Γυμνάσιο και...

Πόπη Γιαμαρέλου 1984-

Η Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου) ήταν πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη...

Τελευταίες αναρτήσεις